Berkay Ateş

Berkay Ateş

Son dakika berkay ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berkay ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berkay ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berkay Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berkay ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 berkay ateş haberi bulunmuştur. Tüm berkay ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berkay Ateş'ten anlamlı hareket
Berkay Ateş'ten anlamlı hareket Berkay Ateş, 19 Şubat tarihli doğum günü için anlamlı bir bağış projesine imza attı. Oyuncu, hediye göndermek isteyen dostları için sosyal medya hesabından duyuruda bulundu.
7.02.2024 Magazin
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar? Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
3.02.2023 Gündem
Berkay Ateş ve sevgilisi Simge Aköz deniz sezonunu açtı!
Berkay Ateş ve sevgilisi Simge Aköz deniz sezonunu açtı! Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşayan oyuncu Berkay Ateş, sevgilisiyle birlikte tatile çıktı. Çeşme'ye giden çift, önceki gün denizde sohbet ederken objektiflere yansıdı
21.07.2022 Magazin
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu!
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz', çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin başrol oyuncuları da sette çektikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
22.02.2022 Magazin
Simge Aköz'den oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'e ilan-ı aşk!
Simge Aköz'den oyuncu sevgilisi Berkay Ateş'e ilan-ı aşk! 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' rolünü canlandıran Berkay Ateş, kadın milli voleybol takımı oyuncularından Simge Aköz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Aköz, paylaştığı fotoğrafla ünlü oyuncuya adeta ilan-ı aşk etti.
20.02.2022 Magazin
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu? Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…
19.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları verilen yılbaşı tatilinin ardından merakla 46. Bölümü bekliyordu. Çarşamba günleri ekranlara damga vuran Sadakatsiz yerine Kanal D 12 Ocak yayın akışında yabancı sinema Logan Wolverine görünce Sadakatsiz neden yok, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığı, yeni bölümün ne zaman olacağı merak ediliyor. İşte detaylar…
12.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı 5 Ocak 2022
Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı 5 Ocak 2022 Sadakatsiz bu akşam var mı, yeni bölüm bu akşam yok mu? 5 Ocak Kanal D yayın akışı incelenerek Sadakatsiz dizisinin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in başrollerini paylaştığı dizi hakkında merak edilenler…
5.01.2022 Televizyon
Simge Aköz ve Berkay Ateş'in aşk pozu ortaya çıktı!
Simge Aköz ve Berkay Ateş'in aşk pozu ortaya çıktı! 2021 yılının aralık ayında Simge Aköz ve Berkay Ateş aşkı gündemdeydi. Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile Berkay Ateş yeni yıla da birlikte girdi. İkilinin aşk pozu ortaya çıktı.
2.01.2022 Magazin
Ali ölüm kalım savaşı veriyor!
Ali ölüm kalım savaşı veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına; Ali’nin kafa travması geçirmesi damga vuruyor. Volkan'ın Asya'ya sarıldığı sırada içeriden Ali'nin kalp atışının durduğu duyulur.
28.12.2021 Televizyon
'Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş: Kendisi çok başarılı bir oyuncu
'Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş: Kendisi çok başarılı bir oyuncu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Bir dergi çekimi için objektiflere poz veren oyuncu, çekimlere verilen arayı fırsat bilip, soruları yanıtladı.
25.12.2021 Magazin
'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş gerçek aşkıyla yakalandı!
'Sadakatsiz'in 'Aras'ı Berkay Ateş gerçek aşkıyla yakalandı! Sadakatsiz dizisiyle ekrana dönen Berkay Ateş, yeni aşk yaşamaya başladığı voleybolcu Simge Aköz ile görüntülendi. Görüntü vermemek için mekana ayrı ayrı giren ikili, yan yana oturunca objektiflerden kaçamadı.
17.12.2021 Magazin
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi?
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi? 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Söz konusu iddiaların ardından Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli?
6.12.2021 Magazin
Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş'in sevgilisi bakın kimmiş!
Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş'in sevgilisi bakın kimmiş! 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş, yeni bir aşka yelken açtı. 34 yaşındaki ünlü oyuncunun Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından biri ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
6.12.2021 Magazin
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
Tarık Emir Tekin tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Tarık Emir Tekin tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı! ‘Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam ve ‘Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakterine hayat veren oğlu Tarık Emir Tekin, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Tekin’in giyim tarzı dikkat çekti.
11.11.2021 Magazin
Sadakatsiz’de Volkan, Aras'ın sırrını öğrendi! Asya şimdi ne yapacak?
Sadakatsiz’de Volkan, Aras'ın sırrını öğrendi! Asya şimdi ne yapacak? Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz dün geceye yine damga vurdu. Aras tüm geçmişini hatırlarken; annesini kıskanan Ali’nin davranışları Asya’yı çileden çıkardı. Yeni bölümün son sahnesinde, Leyla’nın ağzından Aras ile ilgili büyük sırrı öğrenen Volkan’ın mutluluğu sosyal medyada gündem oldu.
11.11.2021 Magazin
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de!
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', Şili’de ekrana gelmeye başlayacak. Daha önce İspanya’da seyirciyle buluşan yapım, 2022 yılının ilk aylarında da Şilili hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.11.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, önceki akşam (27 Ekim) yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.10.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz'den yeni sezona görkemli açılış!
Sadakatsiz'den yeni sezona görkemli açılış! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, 29 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü ile sezona “merhaba” dedi.
30.09.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni sezona "merhaba" diyor!
'Sadakatsiz' yeni sezona "merhaba" diyor! Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.
27.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Berkay Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berkay ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.