Bensu Soral Kimdir

Bensu Soral Kimdir

Bensu Soral Baş (23 Mart 1991; Bursa, Türkiye), Türk oyuncudur. İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezundur. Hâlen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerine eğitim görmektedir. Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başlamıştır. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Aynı zamanda 2008'de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" adlı şarkısına çekilen klipte yer almıştır. Oyuncu 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış "İçerde" adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan Melek karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı.

Bensu Soral Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bensu soral kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 bensu soral kimdir haberi bulunmuştur. Tüm bensu soral kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Hiç estetiğim yok’ demişti! Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu!
‘Hiç estetiğim yok’ demişti! Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu! Estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme gelen Bensu Soral Baş, estetik haberleriyle ilgili sessizliğini bozdu. Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral’ın yıllar önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar başlarına iş açıyor.
25.08.2023 Magazin
Tuzak neden final yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor?
Tuzak neden final yapıyor? Tuzak dizisi neden bitiyor? Tuzak dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Tv8'de yaıynlanan ve başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral'ın yer aldığı dizi bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. Cuma akşamları güçlü rakiplerine karşı direnemeyen Tuzak neden bitiyor?
30.04.2023 Televizyon
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim Estetik haberleriyle sık sık magazin gündemine düşen oyuncu Bensu Soral, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu oldu. Sevilen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
3.12.2022 Magazin
Bensu Soral'dan setlerde çocuk oyuncu yorumu!
Bensu Soral'dan setlerde çocuk oyuncu yorumu! Dizilerdeki set ortamlarının çocuklar için zor olduğunu ifade eden oyuncu Bensu Soral, "Çocukların çocukluğunu yaşamasından yana benim düşüncem." dedi.
13.11.2022 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok Oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşamasıyla gündeme gelmişti. Hassas bir dönemden geçtiklerini açıklayan ikili, çok geçmeden aralarını düzelterek evliliklerine ikinci şansı vermişti. Şimdilerde yeni anne olan kardeşi Hande Soral ve yeğeni Ali ile sık sık vakit geçiren ünlü isim, geçtiğimiz gün yaptırdığı diş tedavisi sonrası kameralara yansıdı. Soral, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Bensu Soral da estetikli ünlüler kervanına katıldı!
Bensu Soral da estetikli ünlüler kervanına katıldı! Estetik yaptıran ünlüler kervanına oyuncu Bensu Soral da katıldı. Ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu, son halini sosyal medyadan paylaşınca olay oldu.
7.10.2022 Magazin
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı!
Bensu Soral'dan takipçilerine dolandırıcılık uyarısı! Ünlü oyuncu Bensu Soral başına gelen talihsiz olayı sosyal medyadan duyurdu. Soral'ın eski telefon numarası dolandırıcılık için kullanıldı. Mahkemeye başvuran güzel oyuncu takipçilerine de 'dolandırıcılık' uyarısında bulundu. Konunun uzmanlarına hat dolandırıcılığı ile karşılaşanların ne yapması, nasıl bir önlem alması gerektiğini sorduk.
28.09.2022 Magazin
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz'
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz' Oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini bebeğiyle geçiriyor. Soral, kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ile bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Hande Soral, kardeşiyle oğlunun pozunu takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın kardeşi Bensu Soral da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
4.09.2022 Magazin
Bensu Soral yeni imajı ile dikkat çekti: ‘Ne yaptın sen’
Bensu Soral yeni imajı ile dikkat çekti: ‘Ne yaptın sen’ Güzel oyuncu Bensu Soral yeni projesine hazırlanırken imaj değiştirdi. Soral'ın yaptığı değişikliği kimi çok beğendi, kimisi de "Ne yaptın sen Bensu!" diyerek hayal kırıklıklarını dile getirdi.
20.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Bensu Soral'dan önemli açıklamalar: Artık hastalıklı bir boyuta geldi!
Ünlü oyuncu Bensu Soral'dan önemli açıklamalar: Artık hastalıklı bir boyuta geldi! Sosyal medyada dayatılan güzellik algısı hakkında düşüncelerini açıklayan Bensu Soral, "Herkes birbiriyle yarış halinde. Paylaşımların çoğu gerçeklikten çok uzak" dedi. Güzel oyuncu, İsmail Demirci-Hande Soral çiftinin oğulları Ali'nin dünyaya gelmesiyle tattığı teyzelik duygusu hakkında da konuştu.
6.07.2022 Magazin
Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili açıklama geldi! "Basiretimiz bağlandı!"
Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili açıklama geldi! "Basiretimiz bağlandı!" Evliliklerinde sıkıntılı günleri geride bırakan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti geçtiğimiz günlerde Göcek'te tekne tatili yapıp aşk tazelemişlerdi. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Bensu Soral samimi açıklamalarda bulundu.
23.06.2022 Magazin
Bensu Soral: Yeğenim daha çok babasına benziyor ama...
Bensu Soral: Yeğenim daha çok babasına benziyor ama... Bensu Soral, önceki gün Sarıyer'deki bir davette objektiflere yansıdı. Soral, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ablası Hande Soral'ın 15 gün önce oğlu Ali'yi kucağına aldığı hatırlatılan ünlü oyuncu, "Yeğenim daha çok babasına benziyor ama çocuk bu, ilerleyen zamanlarda ablama da benzeyebilir" dedi
15.06.2022 Magazin
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan ünlü simalar pandeminin sona ermesiyle soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için güneye inen ünlü isimler, verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Burcu Esmersoy, İrem Derici, Demet Evgar, Cansu Dere, Şevval Şahin, Ecem Çırpan, Defne Samyeli, Deren Talu, Bensu Soral, Chloe Loughnan, Türkü Turan, Şükran Ovalı, Asena Tuğal, Eda Taşpınar, Demet Özdemir gibi isimler tatil pozlarıyla takipçilerini mest etti.
14.06.2022 Magazin
Kara bulutlar dağıldı! Ünlü çift, tatilde öpmelere doyamadı
Kara bulutlar dağıldı! Ünlü çift, tatilde öpmelere doyamadı Geçtiğimiz eylül ayında ikilinin evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı Bensu Soral ve Hakan Baş çifti zor günleri geride bıraktı. Evliliklerine bir şans daha veren Bensu Soral ve Hakan Baş’ın tatil romantizmi objektife böyle yansıdı.
10.06.2022 Magazin
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin'
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin' Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.06.2022 Magazin
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum
Bensu Soral'dan samimi açıklamalar: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral'a, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş'ın kıyafetlerine karışıp karışmadığı soruldu. Meslektaşı İsmail Demirci ile evli olan ablası Hande Soral'ın hamileliği hakkında da konuşan güzel oyuncu, "Bu süreçte proje yapmak istemiyorum. Teyzelik yapacağım" dedi.
27.05.2022 Magazin
Hande Soral'dan karnı burnunda yeni poz! Bensu Soral kayıtsız kalamadı ve...
Hande Soral'dan karnı burnunda yeni poz! Bensu Soral kayıtsız kalamadı ve... Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alan oyuncu, son olarak yeşil elbisesiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Büyüyen karnı dikkat çeken Soral'ın pozuna kardeşi Bensu Soral da kayıtsız kalamadı.
21.04.2022 Magazin
Hande Soral karnı burnunda poz verdi!
Hande Soral karnı burnunda poz verdi! Bensu Soral'ın kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 7 aylık hamile olan Soral, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, yeni fotoğraflarını, "Göbek güncelleme!" notuyla yayınladı.
17.03.2022 Magazin
Evliliklerinde kriz çıkan Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması!
Evliliklerinde kriz çıkan Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması! Evliliklerindeki problemler nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen Hakan Baş ile Bensu Soral, krizi atlattı.
16.03.2022 Magazin
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş, barışma tatiline çıkmıştı. Evliliklerine bir şans daha veren ünlü çift önceki akşam, Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti. Bensu Soral-Hakan Baş çifti neşeli halleriyle dikkat çekti.
20.02.2022 Magazin
Bensu Soral'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Ondan daha heyecanlıyım!
Bensu Soral'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Ondan daha heyecanlıyım! Aralarındaki krizi çözerek Hakan Baş ile evliliğine ikinci bir şans veren Bensu Soral, Etiler'de görüntülendi. Eşi ve kardeşleriyle gittiği Cannes tatili hakkında konuşan güzel oyuncu, teyzelik heyecanı yaşadığını söyledi. Soral, muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.
10.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bensu Soral Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bensu soral kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.