Benazir Butto

Benazir Butto

Son dakika benazir butto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan benazir butto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını benazir butto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benazir Butto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benazir butto gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 benazir butto haberi bulunmuştur. Tüm benazir butto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref vatana ihanet suçlamasıyla idama mahkum edildi
17.12.2019 Dünya
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 2,5 dolarlık ejderha 'rüşvetini' reddetti
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 2,5 dolarlık ejderha 'rüşvetini' reddetti Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 11 yaşındaki bir kız çocuğunun, hükümetin ejderhalar konusunda araştırma başlatması için kendisine gönderdiği mektuptan çıkan 2.5 dolarlık 'rüşveti' geri çevirdi.
14.05.2019 Dünya
Yeni Zelanda Başbakanı Ardern nişanlandı
Yeni Zelanda Başbakanı Ardern nişanlandı Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in partneri ve kızı Neve Te Aroha'nın babası Clarke Gayford ile nişanlandığı belirtildi.
3.05.2019 Dünya
BM zirvesine 3 aylık kızı ile katıldı
BM zirvesine 3 aylık kızı ile katıldı Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, ABD'nin New York kentinde 73. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu Görüşmeleri kapsamındaki Nelson Mandela Barış Zirvesi'ne 3 aylık kızı Neve Te Aroha ile katıldı.
25.09.2018 Dünya
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han önde!
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han önde! Pakistan'da dün yapılan genel seçimde ilk sonuçlar, eski kriketçi İmran Han'ın Tahrik-i İnsaf (Adalet Hareketi) Partisi'nin önde olduğunu gösteriyor.
26.07.2018 Dünya
Pakistan'da oy verme işlemi sona erdi
Pakistan'da oy verme işlemi sona erdi Ülkede federal ve eyalet meclis üyelerinin belirlenmesi için yapılan seçimde oy kullanma işlemi tamamlandı
25.07.2018 Dünya
Son dakika... Ülkenin Başbakanı doğum yaptı
Son dakika... Ülkenin Başbakanı doğum yaptı Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern doğum yaptı. Ardern, Pakistan Başbakanı Benazir Butto'nun ardından görevdeyken doğum yapan ikinci kadın lider oldu.
21.06.2018 Dünya
Pakistan Talibanı Butto suikastını üstlendi
Pakistan Talibanı Butto suikastını üstlendi Pakistan Talibanı'nın liderlerinden Ebu Mansur Asim Mufti Nur Veli'nin kaleme aldığı "İngiliz Sömürüsünden ABD Emperyalizmine, Güney Veziristan'da Meshud İnkılabı" isimli kitapta, örgütten Butto suikastı itirafı geldi.
17.01.2018 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Kerry İrlanda'da!
ABD Dışişleri Bakanı Kerry İrlanda'da! ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İrlanda'ya yaptığı günübirlik ziyarette mevkidaşı Charles Flanagan ile bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
Pakistan idamı geri getirdi!
Pakistan idamı geri getirdi! Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Taliban militanlarının 132’si çocuk 145 kişinin ölümüyle sonuçlanan Peşaver kentindeki kanlı okul baskınının ardından, idam cezasını engelleyen moratoryumu kaldırdı...
17.12.2014 Dünya
Taliban'a karşı kritik işbirliği
Taliban'a karşı kritik işbirliği Pakistan ve Afganistan Taliban'a operasyon için anlaştı. Peşaver'deki okul baskını gözleri Pakistan Talibanı'na çevirdi.
17.12.2014 Dünya
İdam geri geliyor! Başbakan onayladı!
İdam geri geliyor! Başbakan onayladı! Pakistan'ın kuzeyindeki Peşaver'de Taliban'ın bir okul basıp 132'si çocuk 145 kişiyi öldürmesinin ardından Başbakan Navaz Şerif ülkedeki idam cezalarının uygulunmasını engelleyen moratoryumu kaldırdı...
17.12.2014 Dünya
Nobel ödüllü Malala Başbakan olmak istiyor
Nobel ödüllü Malala Başbakan olmak istiyor 2012 yılında kızların eğitimi hakkında çalışmalar yürütürken Taliban'ın silahlı saldırısına uğrayan Pakistanlı Malala Yusufzay, Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştı. Yusufzay bugün düzenlenecek törenle ödülünü alacak. Öncesinde BBC'ye konuşan Malala gelecekte Pakistan Başbakanı olmak istiyorum dedi.
10.12.2014 Dünya
Müge Anlı'dan hayrete düşüren gaf!
Müge Anlı'dan hayrete düşüren gaf! Canlı yayında rezil oldu! İşte o anlar...
20.05.2014 Magazin
Hastaneye kaldırıldı!
Hastaneye kaldırıldı! Pakistan'da tutuklu bulunan Pervez Müşerref kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı
2.01.2014 Dünya
Müşerref suçlu!
Müşerref suçlu! Benazir Butto’nun 2007 yılında suikaste uğramıştı
20.08.2013 Dünya
Müşerref cinayetten yargılanacak!
Müşerref cinayetten yargılanacak! Butto suikastinde iddianame okundu
20.08.2013 Dünya
O savcı öldürüldü!
O savcı öldürüldü! Butto suikastini araştırıyordu
3.05.2013 Dünya
Ölüm tehditlerine rağmen...
Ölüm tehditlerine rağmen... 4 yıl sonra ülkesine geri döndü!
24.03.2013 Dünya
İmam darbesi!
İmam darbesi! Kanada’dan geldi, hükümeti devirdi!
16.01.2013 Dünya
Özal'ın ilk kez yayınlanan fotoğrafları!
Özal'ın ilk kez yayınlanan fotoğrafları! Özel kalem müdürü, Özal'ın bilinmeyen fotoğraflarını yayınladı
29.09.2021 Gündem
Güzel bakanın başı dertte
Güzel bakanın başı dertte Pakistan Dışişleri Bakanı Hina Rabbani Khar uzun süredir güzelliği ile medyanın gündemindeydi. Şimdi bir de yasak aşk yaşadığı iddiaları ortaya çıktı. Üstelik Cumhurbaşkanının oğlu Bilaval Butto ile...
5.10.2012 Arşiv
‘Lütfen Haberal’ı bırakın’
‘Lütfen Haberal’ı bırakın’ Pakistan’ı ziyaret eden Başbakan Erdoğan’a Pakistanlı doktorlardan Haberal çağrısı geldi...
29.09.2021 Gündem
Tutuklama kararı
Tutuklama kararı Pakistan’ın eski devlet başkanı Pervez Müşerref hakkında tutuklama kararı çıktı
28.10.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Benazir Butto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benazir butto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.