Belgrad Ormanı

Belgrad Ormanı

Son dakika belgrad ormanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belgrad ormanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belgrad ormanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belgrad Ormanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belgrad ormanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 belgrad ormanı haberi bulunmuştur. Tüm belgrad ormanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcaklık farkı 10 derece oldu! Plansız kentleşme devam ederse bizi bekliyorlar..
Sıcaklık farkı 10 derece oldu! Plansız kentleşme devam ederse bizi bekliyorlar.. İstanbul'da Maslak bölgesinde ölçülen hava sıcaklığı ile Belgrad Ormanı'nda hissedilen sıcaklık farkının 10 derecelere varabildiğini belirten Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, plansız kentleşmenin devam etmesi durumunda sel baskınları, orman yangınları ve hava kirliğinin katlanarak artacağını ifade etti.
7.05.2024 Gündem
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi Sarıyer'de çöp konteynerinin üzerindeki "ceset aşağıda" yazısı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu.
14.03.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen iki saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Öte yandan kilise saldırganlarının kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Şüphelilerin saldırıdan önceki dönemleriyle ilgili yapılan araştırmalarda ise Bahçelievler'de bir Çin restoranında suşi ustası olarak çalıştıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
Ormanlara giriş yasağında ilk gün
Ormanlara giriş yasağında ilk gün Ormanlara giriş yasağının ilk gününde bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarına bırakarak ormana girdi. Belgrad Ormanı'nda mangal yakıp, piknik yapanlar dikkat çekti.
24.06.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
Ormanlara giriş yasağı kalktı; ilk iş mangal yaktılar
Ormanlara giriş yasağı kalktı; ilk iş mangal yaktılar İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgenin sona ermesinin ardından Belgrad Ormanı'na gelenler mangal yaktı.
4.09.2022 Yaşam
Belgrad Ormanı'na giriş ücreti vermek istemeyenlerin 'kapan oyunu'
Belgrad Ormanı'na giriş ücreti vermek istemeyenlerin 'kapan oyunu' Belgrad Ormanı'na giriş ücreti vermek istemeyen bazı sürücüler ormanın çıkış kapısında bulunan kapanların üzerine araba paspası atarak ya da ayağı ile basarak kaçak giriş yapıyor.
28.08.2022 Yaşam
Orman yasakları sonrası 'mangalcılar' oraya akın etti!
Orman yasakları sonrası 'mangalcılar' oraya akın etti! İstanbul'da ormanlarda ateş yakılmasının yasaklanmasının ardından çok sayıda kişi, mangal için otoyol kenarlarındaki yeşillikleri tercih etmeye başladı. Araçlarını yol kenarlarına bırakanlar ailece oturdukları otoyol kenarlarında mangal yaptı.
23.07.2022 Yaşam
İstanbul'da ormanlarda ateş yakma yasağı başladı
İstanbul'da ormanlarda ateş yakma yasağı başladı İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla ormanda mangal yapmak, tüp kullanmak, nargile ve her türlü ateş yakmak yasaklandı. Bugün uygulanan kararın ardından Belgrad Ormanı'nda bazı aileler evden yiyeceğini getirerek piknik yaptı.
5.07.2022 Gündem
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler Belgrad Ormanı'nda piknikçilerin geride bıraktığı çöpler kirliliğe yol açtı
23.05.2022 Yaşam
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Hamit Egemen neden öldü, intihar mı etti? Ölüm sebebi Müge Anlı tarafından açıklandı!
Hamit Egemen neden öldü, intihar mı etti? Ölüm sebebi Müge Anlı tarafından açıklandı! Hamit Egemen neden öldü, intihar mı etti? Hamit Egemen’in dün cansız bedenine ulaşıldı. Cuma günü saat 14.00 civarında kaldığı yurttan ayrılan Hamit Egemen, dışarı çıkıp biraz dolaşacağını belirttikten sonra bir daha da geri dönmemişti. İTÜ öğrencisi Hamit Egemen satın aldığı av tüfeği ile canına kıydı.
7.04.2022 Yaşam
Hamit Egemen bulundu mu, öldü mü? Müge Anlı’da aranan İTÜ öğrencisi Hamit Egemen kimdir, olayı nedir?
Hamit Egemen bulundu mu, öldü mü? Müge Anlı’da aranan İTÜ öğrencisi Hamit Egemen kimdir, olayı nedir? Sarıyer Bahçeköy''deki KYK yurdunda kalan İstanbul teknik üniversitesi mühendislik fakültesi öğrencisi Bahçeköy Kredi yurtlar kurumunda kalırken 6 gün önce çıktı ve ortadan kayboldu. Peki, Hamit Egemen bulundu mu, öldü mü? Müge Anlı’da aranan Hamit Egemen kimdir, olayı nedir?
6.04.2022 Yaşam
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehri olan İstanbul, şehir hayatının vazgeçilmezi olan kaos ve stresi de beraberinde getiriyor. Daha az yeşil alan gördüğümüz, plaza ve gökdelenlerin her geçen gün arttığı bu metropolde, güneş ışığı, ağaçlarla ve kuş sesleriyle baş başa olabileceğimiz yerler de azalıyor.
23.03.2022 Galeri
Belgrad ormanı açık mı? Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ormanda mangal yakmak yasak mı, ormanlara giriş var mı?
Belgrad ormanı açık mı? Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ormanda mangal yakmak yasak mı, ormanlara giriş var mı? Türkiye’de yazın çıkan orman yangınları nedeniyle birçok ilde ormanlara giriş yasaklandı, mangal yakılmasına izin verilmedi. Ormanlara giriş yasağı gelen yerlerden biri de İstanbul idi. Peki, Belgrad ormanı açık mı? Mangal yasak mı?
16.09.2021 Gündem
Belgrad Ormanı'na akın ettiler
Belgrad Ormanı'na akın ettiler Belgrad Ormanı'na gelenler piknik yaptı. Piknikçiler ormanda mangal yakılmasının yasaklanmasından memnun olduklarını söylediler.
29.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Belgrad Ormanı'nda pes dedirten anlar! Ciğerimiz yanarken...
Belgrad Ormanı'nda pes dedirten anlar! Ciğerimiz yanarken... İstanbul Valiliği'nce İstanbul'daki ormanlara giriş çıkışlara, hatta orman alanlarının yakınlarına yaklaşmak bile yasaklandı. Belgrad Ormanı Fatih Çeşmesi Tabiat Parkı'nda ise araç giriş çıkışları devam ederken gelenler mangal yaktı. Sultangazi Kent Ormanı'na gelenlerse polis ve zabıta ekiplerince tek tek uyarılarak ormandan çıkarıldı. Olaya şahit olanlar ise ciğerlerimiz yandığı bugünlerde sorumsuz davranılmasına 'pes' dedi.
30.07.2021 Yaşam
Piknik alanları açık mı, parklarda mangal yasak mı? Hafta sonu piknik yapmak yasak mı piknik yerleri açıldı mı?
Piknik alanları açık mı, parklarda mangal yasak mı? Hafta sonu piknik yapmak yasak mı piknik yerleri açıldı mı? Piknik yerleri açık mı? Kademeli normalleşmeye bağlı olarak cumartesi günkü sokağa çıkma kısıtlamasını kaldırılmasıyla temiz hava almak isteyenler piknik yerlerinin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, piknik yapmak yasak mı, piknik yerleri açıldı mı, mangal yapmak serbest mi?
5.06.2021 Gündem
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması!
Müge Boz'dan flaş hamilelik açıklaması! Oyuncu Müge Boz (36), basketbolcu eşi Caner Erdeniz (33) ve kızı Vina ile yürüyüşe çıktığı Belgrad Ormanı'nda objektiflere takıldı.
3.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Belgrad Ormanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belgrad ormanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.