Behzat Uygur

Behzat Uygur

Son dakika BEHZAT UYGUR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BEHZAT UYGUR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BEHZAT UYGUR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Behzat Uygur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan behzat uygur gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 behzat uygur haberi bulunmuştur. Tüm behzat uygur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler babalarının doğum gününü kutladı
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler babalarının doğum gününü kutladı Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, babaları Nejat Uygur'un doğum gününü sahnede kutladı.
10.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz?
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz? 'Alışmak Sevmekten Zor', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Seni Sevmediğim Yalan', 'Tapılacak Kadınsın' ve 'Seninle Başım Dertte' gibi unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tuttuğu ve yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği iddia edilmişti. Eşiyle Etiler'de görüntülenen tiyatrocu Behzat Uygur, günlerce konuşulan bu haberleri tiye aldı.
19.04.2023 Magazin
Yıllar sonra aynı pozu verdiler! 'Değişen sadece saç rengi'
Yıllar sonra aynı pozu verdiler! 'Değişen sadece saç rengi' İpek Tanrıyar yıllar sonra Süheyl ve Behzat Uygur ile bir araya geldi. Süheyl ve Behzat Uygur bir dönem “Şahane Pazar” programını birlikte sundukları İpek Tanrıyar’la yıllar sonra yeniden bir araya geldi. İpek Tanrıyar 21 yıl sonra verdikleri pozu sosyal medyadan paylaştı.
27.03.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı! Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.
26.08.2022 Magazin
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Cem Davran aldığı acı haberle yıkıldı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ayfer Naciye Davran yarın ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.
14.08.2022 Magazin
Oyuncu Zeyno Günenç'in acı günü! Babası hayatını kaybetti...
Oyuncu Zeyno Günenç'in acı günü! Babası hayatını kaybetti... Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Dominant Gönül karakteriyle hafızalara kazınan Zeyno Günenç’in babası Bülent Günenç hayatını kaybetti. Zeyno Günenç acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
27.06.2022 Magazin
Behzat Uygur’un oğlu farklı sektöre adım attı!
Behzat Uygur’un oğlu farklı sektöre adım attı! Oyuncu Behzat Uygur’un kendi ismini taşıyan yönetmen oğlu Behzat Uygur, farklı bir sektöre adım attı.
5.06.2022 Magazin
Behzat Uygur takipçisini ifşa etti!
Behzat Uygur takipçisini ifşa etti! Usta tiyatrocu Behzat Uygur, kendisinden sürekli kız arkadaşları için video çekmesini isteyen takipçisinin mesajlarını ifşa etti. Mesajları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, " 17 günde bir senin ilişkilerine prodüksiyon mu yapacağım" diyerek isyan etti.
21.04.2022 Magazin
Emine Ün koronavirüse yakalandı!
Emine Ün koronavirüse yakalandı! Oyuncu Behzat Uygur, meslektaşı Emine Ün'ün koronavirüse yakalandığı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.
14.08.2021 Magazin
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti Şarkıcı Emel Sayın, besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın(68) hayatını kaybettiği duyurdu. Tekay'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Emel Sayın, Nilüfer, Ferhat Göçer ve birçok ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi.
14.06.2021 Magazin
Bakan Koca duyurdu! Yarından itibaren başlıyor
Bakan Koca duyurdu! Yarından itibaren başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz.
8.06.2021 Gündem
Behzat Uygur: Caner Cindoruk mendil satıyordu
Behzat Uygur: Caner Cindoruk mendil satıyordu Behzat Uygur, babası Nejat Uygur ile yaşadığı bir anısını anlattı.
28.03.2021 Magazin
Behzat Uygur: Babamla hasta yatağında bile ‘siz’li konuşuyorduk!
Behzat Uygur: Babamla hasta yatağında bile ‘siz’li konuşuyorduk! Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programında Behzat Uygur’u ağırladı.
7.02.2021 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Behzat Uygur'dan nostaljik paylaşım
Behzat Uygur'dan nostaljik paylaşım Usta tiyatrocu Behzat Uygur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, takipçilerini 70'li yıllara götürdü.
22.05.2020 Magazin
Oğlum babama çok benziyor
Oğlum babama çok benziyor Behzat Uygur, babasının isteği üzerine, oğluna babasının ismini verdiğini açıkladı.
18.05.2020 Magazin
Nejat Uygur mezarı başında anıldı
Nejat Uygur mezarı başında anıldı Usta sanatçı Nejat Uygur, vefatından altı yıl sonra Zincirlikuyu'daki kabri başında anıldı.
18.11.2019 Magazin
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı Haluk Levent ile Cem Yılmaz arasındaki söz düellosu büyüyor. Ünlü Rock’çı isim vermeden ağır sözler söyledi.
17.11.2019 Magazin
Sarıyer’de salyangoz zehri dehşeti... Ünlü isimler de tepki gösterdi!
Sarıyer’de salyangoz zehri dehşeti... Ünlü isimler de tepki gösterdi! İstanbul Sarıyer Uskumruköy’de kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sokağa dökülen salyangoz zehrinden etkilenen 3 av köpeğinden 1’i telef oldu. Durumu ağır olan 2 köpeğin veteriner kliniğinde tedavisi sürerken, şikayet üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Ünlü isimler köpeklerin zehirlenerek telef olmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.
17.05.2019 Gündem
Yalçın Menteş son yolculuğuna uğurlandı
Yalçın Menteş son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki akşam hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yalçın Menteş (59), son yolculuğuna uğurlandı.
9.02.2019 Magazin
Burhan İnce hayatını kaybetti!
Burhan İnce hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’dan yine acı haber geldi. Onur Akay, usta tiyatrocu Burhan İnce’nin vefat ettiğini duyurdu
8.01.2019 Magazin
"Hanımefendi, ben başkasının kocasıyım"
"Hanımefendi, ben başkasının kocasıyım" Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı. Bir takipçi Karlı'nın eski eşini Behzat Uygur’a benzetince ortalık karıştı.
24.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Behzat Uygur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki behzat uygur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.