Becali

Becali

Son dakika becali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan becali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını becali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Becali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan becali gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 becali haberi bulunmuştur. Tüm becali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek
Fatih Terim'den eski öğrencisi Okan Buruk'a destek 1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin iftar yemeğine gelen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, eski öğrencisi Okan Buruk'a destek verdi.
31.03.2023 Galatasaray
Pisa Morutan için 3,5 milyon euro teklif etti Galatasaray anında geri çevirdi
Pisa Morutan için 3,5 milyon euro teklif etti Galatasaray anında geri çevirdi Galatasaray'dan Pisa'ya kiralık olarak giden ve sözleşmesine 5,5 milyon euro'luk opsiyon konan Morutan için İtalyan kulübü 3,5 milyon euro'luk teklif yaptı.
3.02.2023 Galatasaray
Çılgın menajer Becali İcardi'nin gerçek maaşını açıkladı Galatasaray camiası şoka girdi!
Çılgın menajer Becali İcardi'nin gerçek maaşını açıkladı Galatasaray camiası şoka girdi! Yaz ayı transfer döneminde Fatih Terim'in isteğiyle Cicaldau'yu 6, Morutan'ı ise 4 milyon euro karşılığında Galatasaray'a satan Rumen Menajer Becali'nin İcardi sözleri hem Sarı Kırmızılı camiada hem de PSG cephesinde şok etkisi yarattı. Arjantinli golcü için 750 bin euro maaş ödeyeceklerini açıklayan yönetimi yalanlayan Becali, 'İcardi için Morutan'ın bonservis ücreti kadar maaş veriyorlar' dedi.
1.10.2022 Galatasaray
4 m.euro'ya transfer ettikleri yıldızı bedavaya bile almıyorlar! Büyük fiyasko
4 m.euro'ya transfer ettikleri yıldızı bedavaya bile almıyorlar! Büyük fiyasko Sezon başında Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket eden ve tecrübeli teknik adamın istediği oyuncuları Florya'ya getiren Burak Elmas'a Romanya'da şok bir haber geldi. Galatasaray'ın 4 milyon euro ödediği oyuncusu için ünlü başkan onu geri alamayız mesajı gönderdi.
20.05.2022 Galatasaray
Morutan hakkında flaş açıklama! 'Haaland ve Mbappe...'
Morutan hakkında flaş açıklama! 'Haaland ve Mbappe...' Adı sık sık transfer iddialarıyla gündeme gelen Morutan için menajeri Victor Becali "Erling Haaland ve Kylian Mbappe bile nereye gideceklerini bilmiyorlar. 10 Milyon euroluk haberler beni ciddi şekilde eğlendiriyor" açıklamasını yaptı.
17.04.2022 Galatasaray
Cicaldau ve Morutan fiyaskosundan sonra G.Saray'a bir Rumen daha! 13 m.euro'ya...
Cicaldau ve Morutan fiyaskosundan sonra G.Saray'a bir Rumen daha! 13 m.euro'ya... Sezon başında Cicaldau'yu 6,5, Morutan'ı ise 4 milyon euro'ya transfer ettiren Fatih Terim'in bu iki futbolcudan hariç bir Rumen oyuncu daha istediği öğrenildi. Ünlü menajer Victor Becali'nin açıklamaları Galatasaray camiasında şok etkisi yarattı. İşte Becali'nin o ifadeleri...
11.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'a büyük şok! UEFA'ya şikayet etti 'Unutmuş gibi yapıyorlar'
Galatasaray'a büyük şok! UEFA'ya şikayet etti 'Unutmuş gibi yapıyorlar' Sezon başında Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonucu Romanya'dan transfer edilen ve bonservisi taksitlere bölünen Olimpiu Morutan için Gigi Becali'nin harekete geçtiği ve Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı.
22.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'a şok! UEFA'aya şikayet etti
Galatasaray'a şok! UEFA'aya şikayet etti Romanya basınından 'Prosport'un' haberine göre; Gigi Becali, Morutan'dan alacağı transfer taksitinin ödenmemesi sebebiyle Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti.
22.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Morutan krizi! 'Ödemek zorundasınız'
Galatasaray'da Morutan krizi! 'Ödemek zorundasınız' Morutan transferinden sonra açıklamalarda bulunan ve Galatasaray'dan ilk taksit tutarını alamadıklarını ifade eden FCSB Başkanı Gigi Becali, Burak Elmas'a '500 bin euro daha gönderin' dedi.
1.02.2022 Galatasaray
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...'
Şansal Büyüka açıkladı! 'Süper Lig'i 2.sırada bitirecek takım...' Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka Süper Lig'de 23.hafta maçlarını değerlendirdi ve Beşiktaş için 'Ligi 2.sırada bitirebilirler' dedi.
25.01.2022 Süper Lig
Galatasaray'da Olimpiu Morutan ayrılıyor mu? Menajerinden transfer açıklaması...
Galatasaray'da Olimpiu Morutan ayrılıyor mu? Menajerinden transfer açıklaması... Galatasaray'da Fatih Terim gitmesiyle beraber yaşanan ayrılık haberlerinden sonra Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın menajeri Victor Becali transfer iddialarına açıklık getirdi.
22.01.2022 Galatasaray
Büyük umutlarla transfer edilmişti! Yeni Malatyaspor'a gidiyor
Büyük umutlarla transfer edilmişti! Yeni Malatyaspor'a gidiyor Yaz ayı transfer döneminde geleceğe yatırım düşüncesiyle alınan Olimpiu Morutan için Malatyaspor devreye girdi.
19.01.2022 Galatasaray
Morutan'ın neden yedek kaldığı ortaya çıktı! Menajeri resmen açıkladı 'Fatih Terim'in almama sebebi...'
Morutan'ın neden yedek kaldığı ortaya çıktı! Menajeri resmen açıkladı 'Fatih Terim'in almama sebebi...' Fatih Karagümrük karşısında 12, Altay maçında 22, Sivasspor deplasmanında ise forma yüzü göremeyen Morutan'ın menajerinden açıklama geldi. Fatih Terim'in son haftalarda yedek kulübesinde oturttuğu genç yeteneğin neden kadroya giremediği ortaya çıktı.
14.12.2021 Galatasaray
Fatih Terim çok istiyordu menajeri açıkladı! 'Transferi çok zor'
Fatih Terim çok istiyordu menajeri açıkladı! 'Transferi çok zor' Fatih Terim'in ısrarla istediği Dennis Man hakkında açıklamalarda bulunan Gigi Becali "5 yıllık sözleşmesi var ve sadece Parma'yı düşünüyor" ifadelerini kullandı.
19.11.2021 Galatasaray
Çılgın başkan Becali Galatasaray'ın yeni transferini duyurdu! Morutan ve Cicaldau'dan sonra Fatih Terim'e bir Rumen daha
Çılgın başkan Becali Galatasaray'ın yeni transferini duyurdu! Morutan ve Cicaldau'dan sonra Fatih Terim'e bir Rumen daha Daha önce Morutan ve Cicaldau gibi yetenekli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray bu sefer başka bir Rumen yeteneğin peşine düştü. Çılgın başkan Becali temasları doğrularken Fatih Terim'in de genç oyuncuyu kesin olarak istediği bildirildi.
15.11.2021 Galatasaray
O ülkede skandal aşı kararı! Herkese yasakladı, aşı olacağıma...
O ülkede skandal aşı kararı! Herkese yasakladı, aşı olacağıma... Rumen futbolunun aykırı figürü Gigi Becali, kulüpte son dönemde artan koronavirüs vakalarının ardından son derece radikal bir karara imza attı. Gigi Becali kulüpte koronavirüs aşısı olmayı yasaklarken, "Aşı olacağıma silahla vurulmayı tercih ederim" dedi.
14.10.2021 Futbol
Morutan'da 'Oğulcan Çağlayan' vakası!
Morutan'da 'Oğulcan Çağlayan' vakası! FC Botosani Başkanı Catalin Anton, Olimpiu Morutan'ın Steaua Bükreş'ten Galatasaray'a transferiyle ilgili şikayette bulunduklarını açıkladı.
13.10.2021 Galatasaray
Cicaldau ve Morutan'dan sonra bir Rumen daha
Cicaldau ve Morutan'dan sonra bir Rumen daha Galatasaray Craiova'da oynayan stoper Octavian Popescu için atağa kalktı.
25.08.2021 Galatasaray
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti Galatasaray, Rumen yıldız Olimpiu Vasile Morutan'ı KAP'a bildirdi. Genç yetenek sarı kırmızılı kulüpten yıllık 600 bin euro civarında maaş alacak. Bonservisi ise 5.7 milyon euro...
25.08.2021 Galatasaray
Galatasaray Morutan defterini kapatmadı!
Galatasaray Morutan defterini kapatmadı! Galatasaray Rumen 10 numara Morutan için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
21.08.2021 Galatasaray
Morutan 2026'ya kadar Galatasaray'da
Morutan 2026'ya kadar Galatasaray'da Galatasaray Rumen 10 numara Morutan ile 2026 yılına kadar anlaşmaya vardı.
31.07.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız oyuncu için flaş açıklama!
Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız oyuncu için flaş açıklama! Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden olan Florinel Coman için Steaua Bükreş'ten açıklamalar geldi.
3.11.2019 Galatasaray
Son dakika: Romanya'da Lucescu şoku!
Son dakika: Romanya'da Lucescu şoku! Son dakika Romanya'da Lucescu şoku! Rumen hocanın Türkiye Milli Takımı’nın başına geçmesi ülkesinde şok etkisi yarattı. Steaua Bükreş Kulübü Başkanı Gigi Becali, Romanya Futbol Federasyonu’nu eleştirdi, “Dünyanın en iyi teknik adamını Türkiye’ye kaptırıyoruz. Bu çok üzücü ve utanç verici bir durum” ifadelerini kullandı
4.08.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Becali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki becali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.