Başkanı

Başkanı

Son dakika başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 215.968 başkanı haberi bulunmuştur. Tüm başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, maçın ardından tekrar sahaya çıkıp sevinç gösterisinde bulundu. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler ile sarı-lacivertliler arasında hem saha içinde hem de soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı.
19.05.2024 Şampiy10
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Ekonomi
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı! "Dönüm noktasıdır"
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı! "Dönüm noktasıdır" Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı
Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’ndaki törenle başladı.
19.05.2024 Gündem
Süper Lig maçında olay! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indi
Süper Lig maçında olay! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı sahaya indi Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor'un Konyaspor'u konuk ettiği maçta Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler'in Duckens Nazon'a kırmızı kart gösterdiği pozisyonun ardından sahaya girmeye çalıştı.
18.05.2024 Kayseri Spor
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli?
Ayşe Berris Ekinci kimdir? Dışişleri Bakanı yardımcısı Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran atandı. Peki, Ayşe Berris Ekinci kimdir?
18.05.2024 Gündem
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü?
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü? Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacağı mayıs ayının ikinci haftası geride kalırken sorgulanıyor. 20. yüzyılın başlarında ilk kez ABD'de kutlanan Babalar Günü bugün dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. İşte Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Sorularının yanıtı…
18.05.2024 Gündem
Sevilla'dan Jesus Navas'a benzeri görülmemiş sözleşme!
Sevilla'dan Jesus Navas'a benzeri görülmemiş sözleşme! İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla, kulübün efsane isimlerinden Jesus Navas ile ömür boyu geçerli olacak bir sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeye göre 38 yaşındaki oyuncu, 31 Aralık 2024 tarihine kadar kariyerine futbolcu olarak devam edecek ardından ise takımda istediği bir pozisyonda çalışacak.
18.05.2024 Şampiy10
ABD'de hortum felaketi: En az yedi ölü
ABD'de hortum felaketi: En az yedi ölü ABD’nin Houston şehrini vuran hortum sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı en az yediye yükseldi.
18.05.2024 Dünya
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok Putin Cuma günü Çin'e yaptığı ziyaret sırasında Kharkiv şehrini yeniden ele geçirme planlarının olmadığını söyledi.
18.05.2024 Dünya
'Kelek' karpuz, kavun 'ayıplı ürün' statüsünde
'Kelek' karpuz, kavun 'ayıplı ürün' statüsünde Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, market, manav ve pazarda iştah kabartan, görünümüne aldanıp satın alındıktan sonra evde dilimlenirken renksiz ve tatsız haline rastlanılan olgunlaşmamış, 'kelek' karpuz ve kavunun 'ayıplı ürün' statüsünde yer aldığını belirterek, "Tüketici, satıcıdan ürünün değişimi veya parasını talep edebilir" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması Türk Yatırım Fonu Guvernörler Kuruluşu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Toplamda 170 milyonu aşan genç ve dinamik nüfusumuz, 1,2 trilyon doları aşan ticaret hacmimiz ve müşterek zengin kültür mirasımız, büyük atılımlarımızı gerçekleştirmek için sağlam bir temel teşkil etmektedir” dedi.
18.05.2024 Ekonomi
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı? Mustafa Kemal Paşa, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığında beraberinde, 23 silah arkadaşı daha vardı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Bayramı olarak Kurtuluş Zaferi’nin ilk kıvılcımı olan Bandırma Vapurunda olan kişiler merak ediliyor. Peki, Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır dedi.
18.05.2024 Adana
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Yılmaz: “Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919”
Yılmaz: “Bağımsızlık ve gelecek vizyonunun ışıldayan ifadesi: 19 Mayıs 1919” Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
18.05.2024 Gaziantep
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz
Bakan Şimşek duyurdu: Türk Yatırım Fonu'nu kuruyoruz Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı. Burada konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türk Yatırım Fonu'nu 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kuruyoruz. Türk Yatırım Fonu hem kamu hem de özel sektör yatırımlarımızın ivmelenmesini sağlayacaktır. Ayrıca, Fon birçok alanda projelere teknik destek verecektir" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Dursun Özbek, Erden Timur'un sözünü kesip tersledi: Ayıp etti başkan!
Dursun Özbek, Erden Timur'un sözünü kesip tersledi: Ayıp etti başkan! Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek ile Erden Timur arasında gergin dolu anlar kameralara yansıdı. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu, kulübün eski başkanları, Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk ve üyelerin yüksek katılım gösterdiği etkinlikte Sarı-kırmızılı camia bir araya geldi. Erden Timur'un konuşma yaptığı sırada araya giren Dursun Özbek'in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.
18.05.2024 Galatasaray
Gram altın almayın! Altın fiyatlarında işler tersine döndü, İslam Memiş rekor için yeni tarih verdi
Gram altın almayın! Altın fiyatlarında işler tersine döndü, İslam Memiş rekor için yeni tarih verdi Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları ABD'de açıklanan ÜFE ve TÜFE ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın politika faizine ilişkin sinyallerinin ardından hareketlendi. Gram altın alacaklara kritik uyarı yapıldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında altında dip ve zirve olarak iki seviye belirledi ve bu iki durum çerçevesinde yatırımcılara uyarılarda bulundu.
18.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.