Basın

Basın

Son dakika basın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan basın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını basın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basın gelişmeleri de dahil olmak üzere 69.140 basın haberi bulunmuştur. Tüm basın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'ye ceza yağdı
Olaylı derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'ye ceza yağdı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, maç öncesi ve maç sonrasında gergin geçen Galatasaray - Fenerbahçe derbisine ilişkin kararları açıkladı. PFDK kararları TFF’nin resmi internet sitesinden resmen duyuruldu.
23.05.2024 Futbol
ÇAYKUR'dan yaş çay alım fiyatı açıklaması!
ÇAYKUR'dan yaş çay alım fiyatı açıklaması! Yaş çay alımıyla ilgili Ziraat Botanik bahçesinde basın toplantısı düzenleyen ÇAY İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, toplantıda fabrikalarda yoğunluk yaşandığını söyledi. Alim, “Bu seneki fiyat artışımız dolar üzerinden bakıldığı zaman 59 sent, geçen sene 56 sent, daha önceki sene 43 sent, daha önceki sene 46 sentti. Yani bu sene önceki yıllara bakıldığı zaman fiyatlama konusunda üreticimizin daha da iyi bir fiyat aldığını gösterir" dedi.
23.05.2024 Gündem
SOLOTÜRK'ten akrobatik gövde gösterisi!
SOLOTÜRK'ten akrobatik gövde gösterisi! Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, 'KALEFEST 2024' Kırıkkale Tanıtım Günleri kapsamında kent merkezinde gösteri uçuşu yaptı. Kırıkkale Valiliği'ne ait açık otoparkta toplananlar, gösteriyi ilgiyle izledi. Yaklaşık yarım saat süren gösteri sırasında izleyenler, çalınan marş ve türkülere de eşlik etti.
23.05.2024 Gündem
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart
Doç. Dr. Cahit Suluk: Mesleğin devamı için Dijital Telif Yasası şart Dijital Telif Yasası, haberi ve habercinin fikri mülkiyetini korumak için son derece kritik rol oynuyor. Avrupa Birliği'nden sonra Kanada'da da uygulanmaya başlanan düzenleme için gözler Türkiye'ye çevrilmiş durumda. TBMM'de çalışmaları süren düzenleme ise Doç. Dr. Cahit Suluk'a göre zaman kaybetmeden yürürlüğe girmeli.
23.05.2024 Gündem
İsviçre basını Reisi’nin helikopterini bulan Akıncı'yı yazdı! Geniş yankı buldu
İsviçre basını Reisi’nin helikopterini bulan Akıncı'yı yazdı! Geniş yankı buldu Türkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin geçirdiği helikopter kazasının konumunu bulması İsviçre basınında yankı uyandırdı. Neue Zürcher Zeitung gazetesi haberinde 'Türkiye, insansız hava aracı üretiminde ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha dünyaya gösterdi' ifadelerine yer verdi.
23.05.2024 Gündem
Whatsapp benden sil geri getirme > Benden sil nasıl geri alınır, Whatsapp benden sil mesajları nasıl getirilir? Benden sil yapılan mesajı geri getirme
Whatsapp benden sil geri getirme > Benden sil nasıl geri alınır, Whatsapp benden sil mesajları nasıl getirilir? Benden sil yapılan mesajı geri getirme Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ‘benden sil’ komutunun artık geri alınabileceğini duyurdu. Peki, > Benden sil nasıl geri alınır, Whatsapp benden sil mesajları nasıl getirilir? İşte Benden sil yapılan mesajı geri getirme
23.05.2024 Yaşam
İsmail Kartal kabul etmedi! Fred, Krunic deyip itiraf etti: Niyeti, her şeyi kötü
İsmail Kartal kabul etmedi! Fred, Krunic deyip itiraf etti: Niyeti, her şeyi kötü Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kartal, Yıldız isimlerle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve sonrasında gerçeği itiraf etti.
23.05.2024 Fenerbahçe
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Akıncıya övgüler dizildi
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Akıncıya övgüler dizildi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve üst düzey İranlı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesi sonrası Türkiye'nin yardıma gönderdiği ve helikopter enkazının yerini tespit eden Akıncı ile ilgili İsrail basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
23.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası için tarihi gün! Meclis Komisyonu’nda çözüm önerileri 4 maddede sıralandı
Dijital Telif Yasası için tarihi gün! Meclis Komisyonu’nda çözüm önerileri 4 maddede sıralandı Dijital Mecralar Komisyonu, yayıncıların talebi ile Dijital Telif Yasası çalışmalarına hız verdi. Basın-yayın kurumlarının ürettiği haberin farklı mecralarda kullanılmasının önüne geçiliyor. Dijital Mecralar Komisyonu, yayıncıların haklarını korumak için Rekabet Kurumu ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü'nün katılımı ile toplantı gerçekleştirdi.
23.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024 Gündem
Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz: Haberin internet ortamında kullanımı için izin zorunluluğu getirilmeli!
Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz: Haberin internet ortamında kullanımı için izin zorunluluğu getirilmeli! Dijital Mecralar Komisyonu, Dijital Telif Yasası için toplandı. Tarihi toplantıda sunum yapan Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Türkiye’deki mevcut telif hakları mevzuatından bahsetti ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nda (FSEK) AB Direktifine uygun olarak yapılabilecek değişikliklere yönelik maddeler paylaştı.
22.05.2024 Gündem
Dijital telif yasasında tarihi gün! Hüseyin Yayman: Haber telif kapsamına alınmalı
Dijital telif yasasında tarihi gün! Hüseyin Yayman: Haber telif kapsamına alınmalı Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, “Tarihi bir gündeyiz” diyerek dijital telif yasası için çalışmayı başlattı. Yayman, açılış konuşmasında, “Haberin fikir ve sanat eseri sayılması için bir talep var. Komisyon bunu değerlendirecek. Ben de bu konuda haberin telif sayılması gerektiğini düşünüyorum. Avrupa’da ve dünyada bunun böyle olduğunu görüyoruz.”dedi.
22.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Romanya'ya vize muafiyeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Romanya'ya vize muafiyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Başbakanı Ciolacu ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Rumen vatandaşlarının ülkemize kimlikle seyahatini mümkün kılacak düzenlemeyi hayata geçirdik. Bu şekilde beşeri münasebetlerimizin artacağına inanıyoruz" dedi.
21.05.2024 Gündem
Yapı Kredi'nin satılacağına yönelik iddialara karşı Koç Holding'den açıklama
Yapı Kredi'nin satılacağına yönelik iddialara karşı Koç Holding'den açıklama Koç Holding, gündemde yer alan Yapı Kredi'nin satışına ilişkin iddialar hakkında KAP'a açıklama yaptı. Açıklamada ön görüşmelerin devam ettiği kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte bir gelişme bulunmadığı bildirildi.
21.05.2024 Ekonomi
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var! Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşanmıştı. Adliyede avukatların yıllardır kullandığı tuvaletin kilidi değiştirildi. Kaş Adliyesi'ne gelen avukatlar, ellerindeki anahtarla tuvaleti açamaması üzerine olayı Antalya Barosu aracılığıyla TBB'ye taşıdıklarını belirtti.
21.05.2024 Gündem
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran liderinin konumunu tespit eden Akıncı TİHA bütün dünyada manşet oldu.
21.05.2024 Gündem
Trafik magandaları otomobilin önünü kesip sürücüyü darp ettiler!
Trafik magandaları otomobilin önünü kesip sürücüyü darp ettiler! İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde Basın Ekspres Yolunda kamyonetle otomobilin önünü kesen magandalar otomobil sürücüsünü darbetti. Olay, motosikletli polis ekiplerinin geçişinin hemen ardından yaşanırken o anlar cep telefonu kamerasına yakalandı.
21.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden olaylı derbi açıklaması: 5 kişi hakkında işlem başlatıldı
İstanbul Valiliği'nden olaylı derbi açıklaması: 5 kişi hakkında işlem başlatıldı İstanbul Valiliği, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesinin ardından yaşanan saha olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.
21.05.2024 Fenerbahçe
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Emir Abdüllahiyan ve beraberindeki üst düzey yetkililer için ilk cenaze töreni bugün düzenleniyor...
21.05.2024 Gündem
'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses’e ilginç yanıt
'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den İbrahim Tatlıses’e ilginç yanıt Usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine İbrahim Tatlıses, sinirlenmiş ve sanatçıya 'Haddini bil' demişti. Mustafa Keser, geçtiğimiz akşam Kıbrıs sahnesi öncesi konuyla ilgili basın mensuplarına konuştu.
20.05.2024 Magazin
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, maçın ardından tekrar sahaya çıkıp sevinç gösterisinde bulundu. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler ile sarı-lacivertliler arasında hem saha içinde hem de soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı.
19.05.2024 Şampiy10
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü Rusya güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentine güdümlü bombalarla düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.
18.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Basın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.