İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak yaptığı ilk açıklamada, "Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok” ifadelerini kullanarak, “Partimizi ve ülkemizi bir araya getirmeyi en büyük önceliğim yapacağım” dedi.
24.10.2022 Dünya
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
Sunak ve Truss’ın canlı yayındaki tartışması sırasında sunucu bayıldı
Sunak ve Truss’ın canlı yayındaki tartışması sırasında sunucu bayıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
İngiltere'de başbakanlık yarışı! İşte ilk sıradaki aday
İngiltere'de başbakanlık yarışı! İşte ilk sıradaki aday İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın istifasının ardından Muhafazakar Parti lideri ve ülkenin yeni başbakanını belirlemek üzere bugün yapılan oylamada aday sayısı 8’den 6'ya düştü. Oylamada eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 88 oy ile birinci sırada yer aldı. İngiltere’de hükümet 18 Temmuz’da kendi içinde güven oylaması yapacak.
13.07.2022 Dünya
Çekya’nın Cem Uzan’ı
Çekya’nın Cem Uzan’ı Hafta sonunda genel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanan Çekya’da başbakanlık için favori isim, beyaz gömlekli popülist milyarder Andrej Babis
18.10.2017 Dünya