Barut

Barut

Son dakika barut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barut gelişmeleri de dahil olmak üzere 967 barut haberi bulunmuştur. Tüm barut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen yaralılardan birinin Silvan Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır olduğu öğrenildi.
11.02.2024 Gündem
Adana'nın tanınmış ailelerinin mutlu günü
Adana'nın tanınmış ailelerinin mutlu günü Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Sekreteri Sevilay Doğan’ın kızı Aslıhan Doğan ile Velipaşaoğlu ailesinin oğulları Muhammet Ali Velipaşaoğlu dünya evine girdi.
9.02.2024 Adana
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı''
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı'' Milletvekili Barut, narenciye üretimini bitirecek Yeşillenme Hastalığı'nı yayan zararlıya karşı acil, kapsamlı ve topyekün mücadele çağrısı yaptı
7.02.2024 Adana
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza!
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza! Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nce onandı.
9.10.2023 Gündem
Maya üreticilerine idari para cezası! Suçlarını kabul ettiler
Maya üreticilerine idari para cezası! Suçlarını kabul ettiler 'Ortak fiyat belirledikleri ve müşteri paylaştıkları' iddia edilen maya şirketlerine Rekabet Kurulu ceza kesti.
15.08.2023 Ekonomi
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı?
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı? 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi yaşanan tarihi yayının perde arkasını gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında anlattı.
15.07.2023 Gündem
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Suç örgütü lideri Fırat Delibaş Esenyurt’ta yakalandı
Suç örgütü lideri Fırat Delibaş Esenyurt’ta yakalandı Organize suç örgütü lideri Fırat Delibaş, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla Esenyurt'ta yakalanarak gözaltına alındı.
21.06.2023 Gündem
(Kızamık salgını) Kızamık nasıl bulaşır, kızamık aşısı olan kızamık olur mu? Yetişkinlerde ve bebeklerde kızamık aşısı belirtileri nelerdir?
(Kızamık salgını) Kızamık nasıl bulaşır, kızamık aşısı olan kızamık olur mu? Yetişkinlerde ve bebeklerde kızamık aşısı belirtileri nelerdir? Kızamık vakalarında artış yaşanıyor. Türk Pediatri Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Kenan Barut, “Kızamık aşısında kritik eşik yüzde 95. Bu oranın altına düşülürse büyük salgın başlar” ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından vatandaşlar kızamık salgınına ilişkin araştırma yapamaya başladı. Peki, Kızamık nasıl bulaşır, kızamık aşısı olan kızamık olur mu? Yetişkinlerde ve bebeklerde kızamık aşısı belirtileri nelerdir?
15.06.2023 Sağlık
Adana'da AK Parti ve CHP 5'er, İYİ Parti ve MHP 2'şer, Yeşil Sol Parti 1 vekil çıkardı
Adana'da AK Parti ve CHP 5'er, İYİ Parti ve MHP 2'şer, Yeşil Sol Parti 1 vekil çıkardı Adana'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 5, İYİ Parti 2, MHP 2 ve Yeşil Sol Parti 1 vekil çıkarttı.
15.05.2023 Gündem
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.
8.05.2023 Televizyon
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı İstanbul'da düzenlenen terör operasyonunda aranan şüpheli, Küçükçekmece'de bir fırına yapılan operasyonda saklandığı dolabın içinde yakalandı. Şüphelinin verdiği Esenyurt'taki bir adreste ise 250 gram patlayıcı madde ile birlikte bomba yapımında kullanılan malzemeler geçirildi. Operasyonların devamında bomba saklanan evi kiralayan ve örgüt içerisinde faaliyet yürüten bir şüpheli daha yakalandı.
13.04.2023 Gündem
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri...
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri... Atasözleri yüzyıllar geçse de sıklıkla duyduğumuz ve hayatta karşılaştığımız birçok durum için bir tane bulabileceğimiz özlü ama çok şey anlatan sözlerdir. Mutlaka bir yargı içerir ve daima önerme formundadır. Deyimlerden en çok bu yanıyla ayrılır. Mecazlı sözcük öbeği olarak bilinen atasözleri gelenek ve görenekleri yansıtmasıyla da bilinir. Toplumun inançlarını, duygularını ve kültür yapısını pek çok bakımdan yansıtan atasözleri uzun deneyimlere dayanan kısa sözlerdir. Türkçe'de en çok kullanılan kısa ve uzun atasözleri örnekleri hakkında bilgi almak için hazırladığımız "En çok kullanılan atasözleri ve anlamları" haberimizi ziyaret edebilirsiniz.
24.01.2023 Eğitim
Canlı yayında itiraf! Barışma buluşmasında eşini vahşice öldürdü
Canlı yayında itiraf! Barışma buluşmasında eşini vahşice öldürdü Çağlayan’da iki çocuğuyla birlikte şehir dışından kardeşinin evine gelen kadının, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından aldatma iddiasıyla öldürüldüğü cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Katil zanlısı kocanın olaydan önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ve “Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul’da alıyorum” dediği ortaya çıktı.
17.01.2023 Yaşam
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike!
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike! Sahte ilaç iddiaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir kutu dahi ilaç girişi olmamıştır, hiçbir hastada kullanılmadı” demişti. Eczane dışı satışlarda sahte ilaç riskinin arttığını belirten uzmanlar ise tüketicileri uyardı ve merdiven altı üretime dikkat çekti.
12.01.2023 Sağlık
Her gittiği yerde dehşet saçtı! En son 50 yıl önce görüldü, gizemi hala çözülemedi
Her gittiği yerde dehşet saçtı! En son 50 yıl önce görüldü, gizemi hala çözülemedi ABD'de hayatında değişiklik arayan bir kadın gittiği her yerde dehşet saçtı. En son neredeyse 50 yıl önce görülen kadının kan donduran gizemi ise hala devam ediyor. İşte esrarengiz olayın detayları...
17.12.2022 Dünya
Sahte içki kabusu geri döndü! Can kaybı haberleri art arda geldi
Sahte içki kabusu geri döndü! Can kaybı haberleri art arda geldi Sahte içki kabusu geri döndü, ölüm haberleri art arda geldi. Son dört günde Bursa’da beş, İzmir, Muğla ve Antalya’da birer olmak üzere toplam yedi kişi sahte alkolden hayatını kaybetti.
17.11.2022 Yaşam
İneğin boynuzuyla vurduğu sanılıyordu, oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı
İneğin boynuzuyla vurduğu sanılıyordu, oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Gürsel Akkuş (61) ahırda ölü bulundu. Jandarmanın yaptığı soruşturmada, ineğin boynuz darbeleriyle öldüğü iddia edilen Gürsel Akkuş'un, oğlu Sedat Akkuş (30) tarafından av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayeti itiraf eden Sedat Akkuş tutuklandı.
14.11.2022 Gündem
Haçlı Seferleri Nedir, Nedenleri Nelerdir? Haçlı Seferleri Sonuçları Nelerdir?
Haçlı Seferleri Nedir, Nedenleri Nelerdir? Haçlı Seferleri Sonuçları Nelerdir? Haçlı seferleri aynı zamanda haçlı akınları olarak bilinir. 1096-1270 yılları arasında farklı zaman dilimlerinde gerçekleşmiş seferler olarak öne çıkar. Özellikle Avrupalı Katolik Hıristiyanların Ortadoğu toprakları üzerinde siyasi ve askeri kontrol elde edebilmek için yapmış oldukları seferlerdir.
10.11.2022 Eğitim
Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan cinayetinde son durum!
Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan cinayetinde son durum! Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan'ın akrabaları ve arkadaşları, cinayetin çözülmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Muhammet Burhan cinayeti Amasya’ya gelen yeni kadın savcının çalışmaları ile çözüldü. İşte Muhammet Burhan cinayetinde son durum…
4.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Barut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.