Barış Pınarı Harekatı

Barış Pınarı Harekatı

Son dakika barış pınarı harekatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barış pınarı harekatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barış pınarı harekatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Pınarı Harekatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış pınarı harekatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 828 barış pınarı harekatı haberi bulunmuştur. Tüm barış pınarı harekatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadeleden hudut güvenliğine kadar pek çok alanda havadaki 'keskin gözü' olacak sistem; üretim aşamasından sonra optik performans ve lazer sistemi, titreşim, sıcaklık-soğukluk gibi birçok testi geçerek kullanıma sunuluyor. Keşif, gözetleme ve hedefleme fonksiyonlarını tek başına sağlayan sistem, TSK'ya güç katacak.
16.03.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusu Eymen Coli'yi Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
28.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı, çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.
10.08.2023 Gündem
MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesine saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu Yeni döneme hızlı bir başlangıç yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu. 1-Ekonomide güven ve istikrar adımları atılacak. 2- Bir yılda 1 milyon Suriyelinin dönüşü sağlanacak. 3-Deprem bölgelerinde 650 bin konut inşa edilecek.
30.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı
Tel Abyad'da şehit olan polis memuru, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı Suriye'nin Tel-Abyad kentinde PKK/PYD'li teröristlerin hazırladığı patlayıcıların imhası sırasında şehit olan polis memuru Resul Barutcu'nun (26) cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, düzensiz göçle mücadelenin 2023 yılında da devam ettiğini bildirerek, “Bugünkü sefer 2023’ün Afganistan’a 9’uncu charter seferi. Bu yıl toplam 8 bin 571 düzensiz göçmenin ülkemizden sınır dışı işlemini gerçekleştirmiş durumdayız" dedi.
28.01.2023 Gündem
MİT'ten operasyon: PKK/YAT sözde Cezire Sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten operasyon: PKK/YAT sözde Cezire Sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT tarafından, Suriye'de düzenlenen operasyonda PKK/YAT sözde Cezire bölge sorumlusu Roj Habur kod adlı Ciwana Heso etkisiz hale getirildi.
7.12.2022 Gündem
MİT, sözde Barış Pınarı alan sorumlusu dahil 5 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, sözde Barış Pınarı alan sorumlusu dahil 5 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) koordineli çalışmasıyla Barış Pınarı Harekatı alanında DEAŞ'ın sözde sorumlusunun yanı sıra eylemci unsurlarının da aralarında bulunduğu 5 terörist yakalandı.
1.12.2022 Gündem
MİT'ten PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa sorumlusuna nokta operasyon
MİT'ten PKK/YPG'nin sözde Ayn İsa sorumlusuna nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde Ayn İsa eyalet sorumlusu 'Azad' kod adlı Kays Berho Sulayva'yı Suriye’de etkisiz hale getirdi.
6.11.2022 Gündem
PKK/KCK'nın suikast biriminde sözde komutanı Burhan Picak yakalandı
PKK/KCK'nın suikast biriminde sözde komutanı Burhan Picak yakalandı MİT, düzenlediği operasyonla Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da PKK/KCK'nın suikast biriminde sözde komutan olarak faaliyet yürüten Burhan Piçak'ı Türkiye'ye getirdi.
21.10.2022 Gündem
Türkiye'den ABD'ye başkanlık kararnamesi tepkisi
Türkiye'den ABD'ye başkanlık kararnamesi tepkisi ABD’nin Suriye Bağlamında "Ulusal Acil Durum" başlığıyla yayınlanan başkanlık kararnamesine Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi.
13.10.2022 Gündem
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı Kırklareli'nde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını yapmamış olsaydık, Hakurk’tan Zap’a ve Afrin’e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Sadece sınır hattı yapmıyoruz. Güvenlik duvarı yapıyoruz, aydınlatma yapıyoruz, termal kameralar yapıyoruz, optik kuleler yapıyoruz" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı
Üç askeri şehit eden PKK/YPG'li terörist Suriye'de yakalandı Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 3 askeri şehit eden, 'Habur' kod adlı, PKK/YPG'li terörist Hüseyin Muhammed, Suriye'de düzenlenen operasyonla yakalandı.
19.08.2022 Gündem
9 terörist etkisiz hale getirildi
9 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin zirvesinde 5 kritik başlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin zirvesinde 5 kritik başlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Ağustos'ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Vladimir Putin görüşmesinde 5 kritik başlık masada olacak.
3.08.2022 Siyaset
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı  Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde kontrol noktasına PKK/YPG terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 4 asker hafif yaralandı.
31.07.2022 Gündem
Bakan Soylu: Briket evler Suriyelilerin gönüllü, onurlu ve güvenli olarak ülkelerine dönmesi içindir
Bakan Soylu: Briket evler Suriyelilerin gönüllü, onurlu ve güvenli olarak ülkelerine dönmesi içindir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de bulunan Suriyelilerin altını çizerek söylüyorum, gönüllü, onurlu ve güvenli bir şekilde geri dönmelerini teminen böyle bir çalışmayı başlattık ve inşallah uluslararası insani yardımlar çerçevesinde de bu çalışmalar bir vesileyle sona erecektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış pınarı harekatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.