Bangır Bangır

Bangır Bangır

Son dakika Bangır Bangır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bangır Bangır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bangır Bangır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bangır Bangır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bangır bangır gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 bangır bangır haberi bulunmuştur. Tüm bangır bangır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi...
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi... Ünlü sanatçı Işın Karaca son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda saçsız fotoğrafını kullanan ünlü sanatçı, "Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok kirpiklerim de" dedi.
7.07.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar"
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar" Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu, YouTube’da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olan şarkıcı İrem Derici, gündeme bomba gibi düşen itiraflarda bulundu.
27.10.2021 Magazin
Muharrem İnce: Lafımın arkasındayım, geri vites yok
Muharrem İnce: Lafımın arkasındayım, geri vites yok Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve siyasi yasak getirilmesi istenen davaya konu olaya değindi. Ergenekon davasını izlemek için Silivri'de duruşmaya katıldığını belirten İnce, “Bir görevli subay, Mustafa Balbay'ın eşini itti, 'Geri çekilin' dedi. Ben de oradaydım, gözümün önünde bir kadının itilmesine gönlüm razı olmadı, 'O elini kırarım' dedim, lafımın arkasındayım, geri vites yok" dedi.
6.07.2021 Siyaset
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP yönetiminin militan bir anlayış içerisinde olduğunu belirterek, Onlardan değilseniz, onları desteklemiyorsanız belediye meclis üyesi yapmazlar sizi. Bu kafayla giderlerse partiyi baraja taktırırlar. Bundan da hiç kuşkum yok" dedi.
4.12.2020 Siyaset
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin'
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin' Burçin Orhon Kuşadası'nda, eşi Süheyl Uygur ise İstanbul'da. Dün Süheyl Uygur'un doğum günüydü, 62 yaşına bastı.
3.12.2020 Magazin
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar 34 yaşında ama 20 yıllık rap yolculuğu var. ‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi. İki tarafın fanlarının tartışmaları devam ederken, Norm Ender; müzik yolculuğunu, kendini ifade etme biçimi olarak gördüğü rap’i ve ona "Bebeleri pistten alalım" dedirten nedenleri anlattı.
27.07.2019 Magazin
Gülşen: Çok heyecanlıyım
Gülşen: Çok heyecanlıyım Pop müziğinin başarılı isimlerinden Gülşen, geçtiğimiz akşam Aqua Florya Hayal Kahvesi'nde sahne aldı.
29.06.2019 Magazin
Dikkat dudak  okuyabiliyorum!
Dikkat dudak okuyabiliyorum! Gülşen önceki gün Jolly Joker’de sahne aldı. Sanatçı hiç bilinmeyen özelliğini açıkladı, “Dudak okuyabiliyorum. Sakın, beni çekiştirmeyin” dedi
21.10.2018 Magazin
İşte Ali Koç'un ilk açıklaması
İşte Ali Koç'un ilk açıklaması Seçimi büyük farkla kazanan Ali Koç kürsüye gelerek ilk açıklamasını yaptı.
3.06.2018 Fenerbahçe
Gülşen’den  yeni klip
Gülşen’den yeni klip Gülşen “Bangır Bangır” albümündeki “Büyük Hatırın Var” isimli şarkısına İstanbul’da klip çekti.
20.07.2017 Magazin
Gülşen bir an olsun durmadı
Gülşen bir an olsun durmadı Bodrum'da sahneye çıkan Gülşen, söylediği birbirinden hareketli şarkılarla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.
4.07.2017 Kültür Sanat
Müziğe hizmet ediyorum!
Müziğe hizmet ediyorum! İzel-Çelik-Ercan’ın seslendirdiği 90’lı yılların unutulmaz şarkısı ‘Özledim’i kendine has üslubu ile yeniden yorumlayan ve poptan flamenkoya birçok tarzda şarkı söyleyen Ebru Elver, “İyi olan her tarzın içinde olabilirim, ben müziğe hizmet ediyorum” diyor.
4.06.2017 Magazin
Demet Akalın'dan Oğuzhan Koç'a: Bu yüzden sevilmiyorsunuz!
Demet Akalın'dan Oğuzhan Koç'a: Bu yüzden sevilmiyorsunuz! Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden '3 Adam' ekibinden Oğuzhan Koç'a yüklendi. Demet Akalın, 'Koç’um sana şu kadar söyleyeyim; İşte bu yüzden sevilmiyorsunuz.' dedi.
28.05.2017 Magazin
Prenses rekor kırdı
Prenses rekor kırdı Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, tüm zamanların en çok izlenen müzik kliplerini açıkladı
7.03.2017 Magazin
Yeni doğum yapan Gülşen'den şok frikikler!
Yeni doğum yapan Gülşen'den şok frikikler! Şarkıcı Gülşen, yaklaşık 1 ay kadar önce doğum yaptı, sahnelerden uzak kalamadı. Buzlar kraliçesi kostümüyle Uludağ'da sahne alan Gülşen fit vücuduyla şaşırttı.
7.02.2017 Magazin
Aleyna Tilki mi Hadise mi? Sorunun cevabı belli oldu
Aleyna Tilki mi Hadise mi? Sorunun cevabı belli oldu Aleyna Tilki ilk single'ı ile youtube'da izlenme rekoru kırdı. Tilki, Hadise ve İrem Derici'yi geride bıraktı.
23.01.2017 Kültür Sanat
Nasıl fenomen olunur?
Nasıl fenomen olunur? Çağımızın en çok tüketilen mecrası olan sosyal medyanın uzmanı Furkan Sarıkaya, namıdiğer Overlokcu12 VATAN’a açıkladı:
22.11.2016 Yaşam
2015’in en çok satanı
2015’in en çok satanı Demet Akalın’ın DMC’den çıkan ‘Pırlanta’ albümü “Dünya Müzik Endüstrisi Birliği” İFPİ”nin yayınladığı raporda Türkiye bölümünde 2015 yılının en çok satan albümü olarak tescil edildi...
9.09.2016 Magazin
200 milyon tık!
200 milyon tık! Gülşen, ‘Bangır Bangır’ klibinin 200 milyon tıklanmayı aşması üzerine hayranlarına teşekkür notu yazdı...
4.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bangır Bangır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bangır bangır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.