Balmumu Heykeli

Balmumu Heykeli

Son dakika balmumu heykeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balmumu heykeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balmumu heykeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balmumu Heykeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balmumu heykeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 balmumu heykeli haberi bulunmuştur. Tüm balmumu heykeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Ciğerci balmumu heykeli ile olay oldu! '34 beden...'
Selin Ciğerci balmumu heykeli ile olay oldu! '34 beden...' Kendi kozmetik markasını açan ve güzellik merkezlerini de açmaya devam eden Selin Ciğerci'nin balmumu heykeli olay yarattı.
25.02.2021 Magazin
Şehidin balmumu heykeli annesine hediye edildi
Şehidin balmumu heykeli annesine hediye edildi Siirt'in Eruh ilçesinde, 2018 yılında, PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının (EYP), askerlerin geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından yaptırılan balmumu heykeli ailesine hediye edildi.
10.03.2020 Yaşam
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel Aleyna Tilki, dünyaca ünlü liderler, sanatçılar ve sporcuların balmumu heykellerinin bulunduğu 'Madame Tussauds Müzesi'nin, İstanbul şubesinde yer alacak.
26.07.2019 Magazin
Heykelini diktiler!
Heykelini diktiler! 2016 yılında vefat eden Türk sinemasının unutulmaz ismi Tarık Akan’ın balmumu heykeli Madame Tussauds, İstanbul’daki yerini aldı
25.05.2018 Magazin
Fatih Terim'e büyük ayıp!
Fatih Terim'e büyük ayıp! Galatasaray Müzesi niyayet açıldı. Müzede yok yok! Ancak eksik olan bir şey var: Fatih Terim!
6.03.2018 Galatasaray
Beyonce'nin heykeline rötuş yapıldı
Beyonce'nin heykeline rötuş yapıldı ABD'li şarkıcı Beyonce’nin Madame Tussauds Müzesi'ndeki balmumu heykeli, sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulmasının ardından rötuşlandı.
24.07.2017 Magazin
Heykeli ortalığı karıştırdı!
Heykeli ortalığı karıştırdı! Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce’nin New York’taki Madame Tussauds Müzesi’ne getirilen balmumu heykeli, ünlü şarkıcıya benzememesi nedeniyle ortalığı karıştırdı
20.07.2017 Magazin
Hangisi gerçek?
Hangisi gerçek? Ünlülerin balmumu figürlerini sergileyen Madame Tussauds’ın İstiklal Caddesi’ndeki şubesine Tolga Çevik’in de balmumu heykeli eklendi.
3.06.2017 Magazin
Heykeliyle poz verdi
Heykeliyle poz verdi Victoria’s Secret’ın kıdemli meleklerinden Alessandra Ambrosio’nun balmumu heykeliyle poz verdi
7.03.2017 Magazin
Balmumu heykeliyle poz verdi
Balmumu heykeliyle poz verdi Alessandra Ambrosio'nun balmumu heykeli, Çin'in en büyük kenti Şanghay’daki Madame Tussauds müzesinde görücüye çıktı.
7.03.2017 Magazin
Esra Sönmezer Mustafa Erdoğan'ı çok kızdıracak
Esra Sönmezer Mustafa Erdoğan'ı çok kızdıracak Esra Sönmezer'den Mustafa Erdoğan'ın 'gereksiz biri' sözlerine çok sert tepki geldi
18.02.2017 Magazin
Balmumu heykeli karşılıyor
Balmumu heykeli karşılıyor Okan Bayülgen, işletmeciliğe soyundu.
3.02.2017 Magazin
Donald Trump'ın balmumu heykeli Beyaz Saray'da
Donald Trump'ın balmumu heykeli Beyaz Saray'da ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, yarınki yemin töreninden önce Beyaz Saray’daki Oval Ofis’te boy gösterdi.
17.06.2021 Dünya
Femen'den Trump protestosu!
Femen'den Trump protestosu! İspanya'nın başkenti Madrid'de çıplak bir şekilde Trump heykelinin önüne gelerek bağırmaya başlayan Femen üyesi kadını güvenlik görevlileri dışarı çıkarttı.
17.06.2021 Dünya
Mançolar bir arada!
Mançolar bir arada! İstiklal Caddesi Grand Pera’daki Madame Tussauds müzesinin açılışına katılan Lale, Doğukan ve Batıkan Manço, Barış Manço’nun balmumu heykeli önünde selfie çektirdi...
30.11.2016 Magazin
Gerçek değil heykel
Gerçek değil heykel Dünyanın en ünlü balmumu heykeli müzesi Madame Tussauds, 28 Kasım’da İstanbul’da açılıyor...
22.11.2016 Magazin
‘MadameTussauds İstanbul’ sonbaharda Beyoğlu’nda
‘MadameTussauds İstanbul’ sonbaharda Beyoğlu’nda Ünlü balmumu heykel müzesi MadameTussauds, dünyadaki 21. müzesini İstanbul’da açıyor. Müzede, Atatürk ile Osmanlı ve Cumhuriyet döneminin önemli isimleriyle Ronaldo, Brad Pitt ve Angelina Jolie gibi 60 ünlünün balmumu heykelleri sergilenecek.
26.04.2016 Yaşam
Adriana Lima kendini sevdi
Adriana Lima kendini sevdi Türklerin en çok sevdiği Victoria’s Secret meleklerinden Adriana Lima’nın balmumu heykeli yapıldı...
1.12.2015 Magazin
İslamköy’de ‘baba’ya son görev
İslamköy’de ‘baba’ya son görev Türk siyasi tarihine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, doğup büyüdüğü İslamköy’de uğurlandı. Toplumun her kesiminden binlerce kişi Türkiye’nin dört bir yanından gelerek törene katıldı
29.09.2021 Gündem
Messi de efsaneler arasında
Messi de efsaneler arasında Madame Tussaud Müzesi’nin en yeni balmumu heykeli, yıldız futbolcu Lionel Messi oldu.
20.05.2015 Futbol
Efsanelere balmumu heykeli
Efsanelere balmumu heykeli TFF, Türk futbol tarihine adlarını altın harflerle yazdırmış olan 6 spor adamının balmumu heykelini yaptırmak için düğmeye bastı.
13.05.2015 Süper Lig
Ameliyat öncesi sonucu 3 boyutlu görebilirsiniz
Ameliyat öncesi sonucu 3 boyutlu görebilirsiniz Birçok alanda kullanılan üç boyutlu baskı teknolojisini estetik cerrahi ve burun estetiğinde 'öncesi-sonrası'nın gerçekçi görüntüsünü sağlamak için kullanan Plastik Cerrah Op. Dr. Yakup Avşar, bu uygulamanın estetikte bir çığır açacağını söylüyor. Avşar, bu yöntem sayesinde estetik yaptıranların endişelerinin son bulacağını belirtiyor.
16.10.2014 Magazin
Atatürk tartışmasına nokta!
Atatürk tartışmasına nokta! Atatürk’ün kısa gösterildiği eleştirisiyle alevlenen tartışmayı Genelkurmay bitirdi
29.09.2021 Gündem
"Beşiktaş fanatiğiyim"
"Beşiktaş fanatiğiyim" Vicente Del Bosque’nin balmumu heykeli, İspanya’nın başkenti Madrid’deki Balmumu Müzesi’nde sergilenmeye başlandı.
14.02.2013 Futbol
Az kalsın parçalıyorlardı!
Az kalsın parçalıyorlardı! 2008 yılında serisinin ilk filmi vizyona giren ve tüm dünyada büyük ilgi gören Twilight'ın (Alacakaranlık) yıldızı Robert Pattinson'un İngiltere'de bulunan Madame Tussauds Müzesi'ne balmumu heykeli konuldu...
25.03.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Balmumu Heykeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balmumu heykeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.