Balıkesir Üniversitesi

Balıkesir Üniversitesi

Son dakika balıkesir üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balıkesir üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balıkesir üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balıkesir üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 857 balıkesir üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm balıkesir üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için otokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Gündem
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı
Balıkesir'de vahşice öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ailesi ve kız arkadaşıyla son görüntüleri ortaya çıktı Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.
15.05.2024 Vatan TV
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı!
Öldürülen üniversiteli motokuryenin son görüntüleri ortaya çıktı! Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta önü kesilerek bıçaklanarak öldürülen bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı.
15.05.2024 Gündem
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
Kazdağı'nda 2 türü bulunuyor! Bu bitkiyi koparmanın cezası 244 bin lira
Kazdağı'nda 2 türü bulunuyor! Bu bitkiyi koparmanın cezası 244 bin lira Kazdağı Milli Parkı'nda, koruma altında olan ve çiçeği açtıktan 2 hafta gibi kısa bir süre sonra kuruyan şakayıkları koparana 244 bin lira ceza uygulanıyor.
12.06.2023 Yaşam
Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi, Cumhurbaşkanlığı adaylığından neden çekildi mi?
Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi, Cumhurbaşkanlığı adaylığından neden çekildi mi? Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi? Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bugün açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kimdir, kaç yaşında, nereli?
11.05.2023 Gündem
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir? Bilecik'te rüşvet soruşturması ile geçici olarak görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin aralık ayında gelen uzlaştırma yazısıyla şubat ayının sonuna kadar görevden uzak kalacak. Bilecik Belediye Bakanı Semih Şahin’in neden görevden alındığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde Bilecik Belediye Başkan Velili Melek Mızrak Subaşı’nın sosyal medyada gündem olmasıyla yoğunluk kazandı. Peki, Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
30.01.2023 Gündem
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar arasında çıkan kriz kavgaya dönüştü. Doktorlar arasında çıkan kavgada darbedilen anestezi asistanı Muhammed Ali Ertan ile Dr. İsmail Şayan arasında ameliyattan çıkan hastanın çabuk uyandırılması talebi nedeniyle tartışma yaşandı. Bu olaydan sonra ise dehşeti yaşadı...
26.01.2023 Yaşam
Mersin Üniversitesi yeni rektörü Erol Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında? Prof. Dr. Erol Yaşar hangi görevlerde bulundu?
Mersin Üniversitesi yeni rektörü Erol Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında? Prof. Dr. Erol Yaşar hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan; İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Mersin Üniversitesi'ne yeni rektör atadı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Mersin Üniversitesi yeni rektörü Erol Yaşar oldu.
11.01.2023 Eğitim
Rektör atamaları 2023! 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı: Hangi üniversiteye kim atandı?
Rektör atamaları 2023! 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı: Hangi üniversiteye kim atandı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 4 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Hangi üniversiteye kim atandı? İşte 2023 rektör atamaları…
11.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Rektör atamaları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Rektör atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 4 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
11.01.2023 Gündem
Kurbanlıklarla ilgili '6 aylık sınır' uyarısı: Kesilecek hayvanların...
Kurbanlıklarla ilgili '6 aylık sınır' uyarısı: Kesilecek hayvanların... Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Azman, küçükbaşların kesilmesinde 6 aylık sınır bulunduğunu hatırlatarak, "Sürülerin devamı için mümkün olduğunca dişi kesilmemesi gerekiyor. Kesilecek hayvanların çok genç olmamaları tercih edilmeli" dedi.
2.07.2022 Gündem
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi...
Müsilajdan sonra Marmara Denizi için korkutan uyarı! Toksik tehlikesi... Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl haziran ayında deniz tabanından alınan örneklere göre, Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.
13.04.2022 Gündem
Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı?
Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı? İçişleri Bakanlığı, Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Semih Şahin'i geçici olarak görevden uzaklaştırdı. Peki, Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı?
25.02.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye fikri, Türkiye'den daha büyüktür
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye fikri, Türkiye'den daha büyüktür Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi açılış dersini veren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin bugünkü durumu ile ilgili ağır, temelsiz eleştiriler yapanların ülkeye dışarıdan bakmadığını belirterek "Çok tekrarladığım bir sözdür; Türkiye fikri, Türkiye'den daha büyüktür. Bunun bir hafta yurt dışına çıktığımızda çok daha net görüyoruz. Türkiye; vatan coğrafyamızın sınırlarından, topraklarımızdan ibaret değil" dedi.
5.11.2021 Gündem
Yıllar sonra yeniden bulundu! Endemik bitki...
Yıllar sonra yeniden bulundu! Endemik bitki... Dünyada sadece Kaz Dağları'nda yayılış gösterdiği belirtilen maydanozgiller familyasından "Peucedanum urbanii" adlı endemik bitki, Kaz Dağları'na 6 kez gidip araştırma yapan iki bilim insanı tarafından yıllar sonra yeniden bulundu.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Marmara'da yıllar sonra bir ilk!
Marmara'da yıllar sonra bir ilk! Balıkesir'in Bandırma Körfezi'nde dalgıçlarca orfoz balığı görüntülendi. 1960'lı yıllardan bu yana Marmara'da orfoz balığına rastlanılmadığını belirten Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İlhan Deveci "Deniz yaşam varlığı ve balık çeşitliliği açısından bu çok önemli bir gelişme" dedi.
13.09.2021 Yaşam
Van'da HDP önünde eylemdeki anne: Kızım savcı olacaktı, hayallerini çaldılar
Van'da HDP önünde eylemdeki anne: Kızım savcı olacaktı, hayallerini çaldılar Van'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, HDP binası önündeki eylemlerini 20'nci haftada da sürdürdü. 2 hafta arayla yapılan eylemde bir araya gelen ailelerin sesleri, HDP'liler tarafından yüksek sesle müzik açılarak bastırılmaya çalışıldı. Müzik sesine tepki gösteren aileler de "Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz" sloganı attı. Eyleme katılan Nazlı Sancar, "Kızım savcı olacaktı. Hayallerini çaldılar. Onların evlatları özel kolejlerde okuyor. Doğurduğum Şeyma'yı, canımı, ciğerimi istiyorum"dedi.
9.09.2021 Gündem
Üniversite sahte tez skandalıyla çalkalanıyor!
Üniversite sahte tez skandalıyla çalkalanıyor! ‘Sahte tez’ hazırlanmasına yönelik soruşturma talebi üniversite tarafından 3 kez engellendi. Karar Danıştay tarafından üç kez iptal edildi. Tezin danışmanı yargılanırken, tezi yazan ile veri temin edene soruşturma açılmadı.
24.08.2021 Gündem
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli (4/B) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli (4/B) personel alacak! İşte başvuru şartları! Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel (4/B) alacak! Yayımlanan ilana göre, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi!nde 2 eczacı, 19 hemşire ve 2 ebe istihdam edilecek. Peki, Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Balıkesir Üniversitesi personel alımı şartları!
18.08.2021 Personel Alımı
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor!
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor! Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli (4B) personel alıyor. Balıkesir Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. Balıkesir Üniversitesi'nın ilanına göre, en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapılacak. Peki, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Balıkesir Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
15.03.2021 Personel Alımı
250 yıllık manastır şapeli defineci kazıları nedeniyle yıkıldı
250 yıllık manastır şapeli defineci kazıları nedeniyle yıkıldı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınındaki Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel de yıkıldı. Şapel'in, definecilerin bölgede yaptığı kazılara dayanamayıp yıkıldığını belirten Dr. Öğretim Üyesi Figen Erdoğdu, "Aslında bu yapıların kendileri altın değerinde. Kıymetli, paha biçilmez eserler. Bu yapıların içinde hazine aramamız, bu yapıların değerini bilemememiz gerçekten çok üzücü" dedi.
3.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıkesir Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balıkesir üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.