Balık Pazarı

Balık Pazarı

Son dakika Balık pazarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balık pazarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balık pazarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balık Pazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balık pazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 balık pazarı haberi bulunmuştur. Tüm balık pazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tezgahlarda balık bolluğu devam ediyor! Kilo fiyatı dibi gördü
Tezgahlarda balık bolluğu devam ediyor! Kilo fiyatı dibi gördü Balık tezgahlarında bolluk devam ediyor. Tezgahlarda palamut ve hamsinin bol olduğu görülürken, balıkçılar havaların soğumasıyla palamudun yerini çinekop ve lüferin alacağını söyledi.
5.11.2022 Ekonomi
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek...
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek... Kütahya’nın Tavşanlı Balık Pazarı'nda yaz sezonu balıklar tezgahlarda yerini aldı.
22.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar arttı! 60 TL'den satılıyor
Fiyatlar arttı! 60 TL'den satılıyor Fiyatlar arttı. 60 TL'den satılıyor. Balık fiyatları yaz ayının gelmesiyle birlikte değişti. Denizlerde av yasağının başlamasıyla balık tezgâhları, dip avı yapan balıkçılar süslüyor. Balıkçılar ise her sabah açılan ihalelerde kıyasıya mücadele ediyor. İşte son dakika haberinin detayları...
13.05.2022 Ekonomi
Hamsinin kilosu 50 TL! Yasak öncesi son balıklar...
Hamsinin kilosu 50 TL! Yasak öncesi son balıklar... Denizlerde 1 Eylül 2021’de başlayan av sezonu 15 Nisan Cuma günü sona eriyor. Yasak öncesi son balıklar tezgâhtaki yerini aldı. Balık fiyatları ise el yakmaya devam ediyor. Hamsinin kilosu 50 liradan satılıyor. Ancak balıkçılar balık fiyatlarına zam gelmediğinin altını çizdi. Karaköy’de balık satan Mehmet Ocakçı, “Ramazan ayı olduğu için işler bu günlerde biraz zayıfladı. İftar zamanı tezgâhlar biraz hareketleniyor. Ama bu sezonu iyi geçirdik. Her şeye çok zam geldi. Ancak balık fiyatları çok yükselmedi. 50 liraya balık satıyoruz." ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Fiyatlar düştü! En ucuzu 20, en pahalısı 200 TL... Herkes oraya akın etti
Fiyatlar düştü! En ucuzu 20, en pahalısı 200 TL... Herkes oraya akın etti Balık fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. En ucuzu 20, en pahalısı 200 TL.. Balık tezgâhlarında en çok rağbeti hamsi, istavrit ve mezgit görüyor. Kilogramı 20-25 TL’den satılan hamsi, istavrit ve mezgit yoğun rağbet görüyor.
5.03.2022 Ekonomi
Hamsinin kilosu 10 liraya kadar düştü!
Hamsinin kilosu 10 liraya kadar düştü! Trabzon'da hafta sonu tezgahları süsleyen hamsi 10 ila 15 liradan satılıyor.
27.05.2022 Ekonomi
Hamsi ve istavrit bolluğu! Kilosu 10 lira
Hamsi ve istavrit bolluğu! Kilosu 10 lira Denizlerdeki yasağın sona erdiği 1 Eylül'den itibaren avlanmayı sürdüren Doğu Karadenizli balıkçılar, son günlerdeki olumsuz hava koşullarına rağmen bol miktarda avladıkları hamsi ve istavritle kıyıya dönüyor.
25.10.2021 Ekonomi
Fiyatlar düştükçe düştü! 15 liradan satışta
Fiyatlar düştükçe düştü! 15 liradan satışta Fiyatlar düşüyor. Kilosu 15 TL'den satılıyor. "Denizlerin kuru fasulyesi" olarak adlandırılan hamsinin bol yakalanmasıyla fiyatlar gerilemeye başladı.
20.10.2021 Ekonomi
Lüferin kilosu ne kadar? Boğaz'da lüfer akını başladı!
Lüferin kilosu ne kadar? Boğaz'da lüfer akını başladı! Boğaz'da lüfer akını tezgahları şenlendirdi! Hem İstanbul'da hem de Karadeniz'de balıkçılar tarafından avlanan lüferdeki bolluk hem fiyatlara hem de tezgaha yansıdı. Peki, Lüferin kilosu ne kadar? Ekim'de hangi balıklar yenir? İşte detaylar...
6.10.2021 Gündem
Fiyatlar düşüşe geçti! Kilosu 30 lira oldu, daha da düşecek
Fiyatlar düşüşe geçti! Kilosu 30 lira oldu, daha da düşecek Denizlerde av yasağının kalkmasının ardından bol miktarda avlanan hamsi ve istavrit tezgahları şenlendiriyor. Sezon başında 40-45 liradan satılan hamsi ve istavritin kilogram fiyatı düşüşe geçti. Kilosu 30 liradan satılıyor.
20.09.2021 Ekonomi
Fiyatlar düşüyor! Kilosu 20 TL'den satışta
Fiyatlar düşüyor! Kilosu 20 TL'den satışta Fiyatların düşmesi öngörülüyordu. Beklenen oldu. Kilogram fiyatı 20 liraya düştü. Denizlerin kuru fasulyesi olarak adlandırılan hamsinin bol yakalanmasıyla sezon başına göre balığın satış fiyatı yarı yarıya düştü.
13.09.2021 Ekonomi
Fiyatı yarı yarıya düştü! 20 liraya satılıyor, daha da ucuzlayacak
Fiyatı yarı yarıya düştü! 20 liraya satılıyor, daha da ucuzlayacak Denizlerin kuru fasulyesi olarak adlandırılan hamsinin bol yakalanmasıyla sezon başına göre balığın satış fiyatı yarı yarıya düştü.
13.09.2021 Ekonomi
Fiyatı duyanlar akın etti! Kilosu 30 liraya satılıyor
Fiyatı duyanlar akın etti! Kilosu 30 liraya satılıyor Denizlerde av yasağının kalkmasının ardından bol miktarda avlanan istavrit ve sardalya tezgahları şenlendirdi. Edirne Balık Pazarı'nda kilosu 30 liradan yerini alan istavrit ve sardalya hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. Hamsinin fiyatı ise 40 lira.
4.09.2021 Ekonomi
Herkes önce o soruyu soruyor! Satışlar durma noktasına geldi
Herkes önce o soruyu soruyor! Satışlar durma noktasına geldi Marmara’da etkili olan deniz salyasıyla mücadele sürerken, İzmit Balık Pazarı’nda satışlar durma noktasına geldi. Balıkçı Kemal Bineklioğlu, “Müsilajdan dolayı balık pazarına gelen insan sayısı azaldı. Her gelen ‘Marmara balığı mı?’ diye soruyor” dedi.
12.06.2021 Ekonomi
Edirne'de yeni koronavirüs kararı! "4 metrekareye 1 kişi"
Edirne'de yeni koronavirüs kararı! "4 metrekareye 1 kişi" Çok yüksek riskli iller arasındaki Edirne'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, işlek caddelere girişlerde HES kodu sorgulaması başlayacak, caddede yoğunluğa da izin verilmeyecek.
9.03.2021 Gündem
Sevinç Kıranlı: O an dünya başıma yıkıldı
Sevinç Kıranlı: O an dünya başıma yıkıldı ATV dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 'Hatice’si Sevinç Kıranlı, hüzünlü bir anısını anlattı: “Babam Zafer Gürşen’i, elim bir hastalık sonucu kaybettim. Vefatının üzerinden iki yıl geçmişti. Bir gün alışveriş yaparken mahallenin kasabıyla anlaşmazlığa düştük, telefonuma sarılıp hemen babamı aradım. Çünkü çocukluğumda et, balık konuları babamdan sorulurdu. Ama o an dünya başıma yıkıldı. Babamın öldüğü gerçeğiyle bir kez daha yüzleştim.
19.12.2020 Magazin
Hamsi fiyatı düşmeye devam ediyor
Hamsi fiyatı düşmeye devam ediyor İzmit'in Balık Pazarı'nda tezgahlar, Marmara Denizi'nde avlanan balıklarla doldu. Pazarın en çok satan balığı kilo fiyatı 20 liraya kadar düşen hamsi oldu.
28.10.2020 Ekonomi
Hamsinin alternatifi sardalya oldu! Kilosu...
Hamsinin alternatifi sardalya oldu! Kilosu... Edirne Balık Pazarı’nda, mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle son günlerde oldukça azalan ve fiyatı 30 lirayı gören hamsiye en büyük alternatif, sardalya oldu. Çanakalle Boğazı’nda bolca çıkan sardalya, kilosu 15 liradan satışa sunulduğu balıkçı tezgahlarında hem satıcısının, hem de alıcısının yüzünü güldürdü.
30.01.2020 Ekonomi
Soğuk hava hamsiyi sofraya getirdi
Soğuk hava hamsiyi sofraya getirdi Karadeniz'de havaların soğumasıyla balıkçı tezgahlarında son günlerde daha çok yer bulmaya başlayan hamsi, düşen fiyatıyla vatandaştan rağbet görüyor.
16.01.2020 Ekonomi
Denizi olmayan kentte kapış kapış gidiyor! Tanesi 5 lira...
Denizi olmayan kentte kapış kapış gidiyor! Tanesi 5 lira... Kahramanmaraş’ta bir balıkçı esnafı tarafından iş yerine getirilen bir kasa yengeç, bir günde tüketildi.
19.10.2019 Ekonomi
Tezgâhta en ucuz balık sardalye
Tezgâhta en ucuz balık sardalye Yeni av mevsimi açılmasına rağmen balığın az olması sebebiyle fiyatlar yüksek olunca, vatandaşlar tezgâhları sadece seyretmekle yetiniyor.
17.09.2019 Ekonomi
Fiyatlar yarı yarıya düştü
Fiyatlar yarı yarıya düştü AV yasağı kalktı, taze balıklar tezgahlardaki yerlerini almaya başladı. İl İl balık fiyatları farklılık gösterirken, İstanbul Beşiktaş'ta hamsinin kilosu 25 lira, istavritin kilosu 15 lira, Barbunun kilosu ise 20-25 lira arasında satılıyor.
2.09.2019 Gündem
Mersinli balıkçılar okyanusta yaşayan ‘şeytan balığı’ yakaladı
Mersinli balıkçılar okyanusta yaşayan ‘şeytan balığı’ yakaladı Mersinli balıkçılar, Atlas Okyanusu’nda yaşayan ‘şeytan balığı’ yakaladı. Mersin’in yaklaşık 30 mil açığında bu sabah balıkçıların ağına takılan 3 adet şeytan balığı, Mersin Balık Pazarı’nda sergileniyor.
13.04.2019 Gündem
Sardalya bolluğu tezgahları şenlendirdi
Sardalya bolluğu tezgahları şenlendirdi Sezon başında kilogramı 25 liradan satılan sardalyanın fiyatı, bolluk nedeniyle 10 liraya kadar düştü.
15.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Balık Pazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balık pazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.