Bakan Muş

Bakan Muş

Son dakika Bakan Muş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Muş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Muş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Muş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan muş gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 bakan muş haberi bulunmuştur. Tüm bakan muş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler Ticaret Bakanı Mehmet Muş, liste fiyatının üzerinde ücret talep eden otomobil bayilerine kesilen cezayı değerlendirerek, "Araçların bir bayi fiyatları var, bir liste fiyatları var. Onun üzerinden fiyat talep etmişler. Veya vatandaşa aksesuar adı altında ilave fatura kesmek istemişler. Bu tespit edilmiş. Ve bunun cezai müeyyidesi uygulanmış. 3 bayi yaklaşık 17 milyon lira civarında para cezası kesildi ve diğer yaptırımlar uygulanacaktır" dedi.
25.05.2023 Ekonomi
Samsun'da oyunu kullanan Bakan Muş: Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum
Samsun'da oyunu kullanan Bakan Muş: Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum TİCARET Bakanı Mehmet Muş, seçim bölgesi Samsun'da oy kullandıktan sonra "Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum. Vatandaşımızın ilgisi çok olumlu" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Samsun'da Hizmet İş Sendikası ziyaretinde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Samsun’da 10 bin ilave istihdam ve 1,5 milyar dolar ihracat imkanı yaratması öngörülen Orta Karadeniz Serbest Bölgesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bugün kurularak Resmi Gazete'de yayımlandı" dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş, açılışa TOGG T10X ile geldi
Bakan Muş, açılışa TOGG T10X ile geldi Samsun'un Kavak ilçesinde, partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına TOGG'un T10X modeli aracıyla gelen Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili adayı Mehmet Muş, "Araç gayet iyi. Performansı, yol tutuşu çok iyi. Çok atak bir araç" dedi.
13.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: İhracat rekorları kırmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: İhracat rekorları kırmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, mart ayında yüzde 4,4 artış ile tüm zamanların en yüksek aylık ihracatının yakalandığını belirterek, "Türkiye Ekonomi Modeli ile ihracat rekorları kırmaya devam ediyoruz" dedi.
4.04.2023 Ekonomi
İhracatta tarihi rekor! Bakan Muş güzel haberi duyurdu
İhracatta tarihi rekor! Bakan Muş güzel haberi duyurdu Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Bakan Muş: Mart ayında ihracat yıllık yüzde 4.4 artışla 23.6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracatıdır." açıklamasında bulundu.
4.04.2023 Ekonomi
Bakan Muş: Yardım malzemeleri ve ekipmanları vergiden muaftır
Bakan Muş: Yardım malzemeleri ve ekipmanları vergiden muaftır Ticaret Bakanı Mehmet Muş, acil durum ekipmanları ve yardım malzemelerinin gümrük vergisinden muaf olduğunu duyurdu.
9.02.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için finansman kampanyası! Proje kimleri kapsayacak?
İkinci el konutlar için finansman kampanyası! Proje kimleri kapsayacak? 'Yeni Evim', 'İlk evim, İlk işyerim' ve 'İlk Evim Arsa ve İlk İş Yerim' kampanyalarından sonra İkinci el konutlarla ilgili destek paketi üzerindeki çalışma sürüyor. Öncelik ilk evini alacak vatandaşların olacak. Çalışmanın detaylarının bu ay içerisinde açıklanması bekleniyor.
4.02.2023 Ekonomi
Bakan Muş: Yüzde 5 veya üzerinde büyüme oranı bekliyoruz
Bakan Muş: Yüzde 5 veya üzerinde büyüme oranı bekliyoruz Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Türkiye büyümek istiyor, bölgede önemli bir ülke. Geçtiğimiz yılın rakamları daha açıklanmadı ama yüzde 5 civarında veya biraz üzerinde büyüme oranı bekliyoruz" dedi. 
4.02.2023 Ekonomi
Tüm zamanların ocak ayı ihracat rekoru kırıldı
Tüm zamanların ocak ayı ihracat rekoru kırıldı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatın geçtiğimiz yıl yakaladığı ivmeyi bu yılın ilk ayında da devam ettirerek en yüksek ocak ayı ihracat değerine ulaştığını ifade ederek, "Ocak ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 10,4 artışla 19,4 milyar dolara ulaşmıştır" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti
Bakan Kirişci: Tahıl koridorundan 694 gemi geçti Türkiye Yüzyılı Zirvesi ve Para Sohbetleri programının ardında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dün itibariyle 694 geminin tahıl koridorundan geçtiğine ve 19.3 milyon ton tahıl ve gıda ürünü taşındığına vurgu yaparak, "Türkiye'nin yerinde zamanında, dozunda atmış olduğu adımların bunlar tezahürü. Türkiye artık bir bölgesel oyuncu değil, global bir aktör" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Bakan Muş: Ocak ayında ihracat 19,4 milyar dolara ulaştı
Bakan Muş: Ocak ayında ihracat 19,4 milyar dolara ulaştı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ocak ayı dış ticaret rakamları ile ilgili basın toplantısında konuştu. Bakan Muş, "Türkiye önemli bir üretim üssüdür, 2023 yılında da başarılar elde edeceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Ocak ayında ihracat yüzde 10,4 artarak 19,4 milyar dolara ulaştı" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Bakan Muş: Enflasyon 2024 ile beraber tamamen kontrol altına alınmış olacak
Bakan Muş: Enflasyon 2024 ile beraber tamamen kontrol altına alınmış olacak Ticaret Bakanı Mehmet Muş, tüm dünyanın etkilendiği enflasyonun Türkiye'de de yaşandığını ifade ederek, "Enflasyon önümüzdeki yıl itibarıyla düşme eğilimine girecektir. 2024 ile beraber tamamen enflasyon kontrol altına alınmış olacak. Rakamlar Türkiye'nin aslında ekonomisinin sağlam temellerde olduğunu, yatırımlar yapılabileceğini gösteriyor" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Hibe desteği! Çok sayıda girişimci ve sektörü kapsıyor
Hibe desteği! Çok sayıda girişimci ve sektörü kapsıyor Devlet tarafından hibe ve destek veriliyor. Bilişim, gayrimenkul, sağlık turizmi, ihracat başta olmak üzere birçok şirket ya da girişimcinin hakkı var ama bilgileri olmadığı için bu hibelerden faydalanamıyor. Geri ödemesiz milyonlarca liralık teşvik ve hibe alınabiliyor. İşte detaylar...
26.12.2022 Ekonomi
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor Karadeniz’de bugünlerde hamsi avındaki azalma tezgâhlara olumsuz yansırken, Trabzon’da hamsinin kilosu ilk kez 70 TL'yi gördü.
26.12.2022 Ekonomi
Bakan Muş: 4 ulusal zincir markete etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk
Bakan Muş: 4 ulusal zincir markete etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk" dedi.
26.12.2022 Ekonomi
Karadeniz Sakarya Gaz Sahası'nda yeni gelişme! TPAO duyurdu: Başarıyla bağlandı
Karadeniz Sakarya Gaz Sahası'nda yeni gelişme! TPAO duyurdu: Başarıyla bağlandı Sakarya Gaz Sahası’ndaki yeni gelişmeyi Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan TPAO, "Enerjisiyle güçlü Türkiye" notunu düştü.
23.12.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin: EYT'de yaş sınırı çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak
Bakan Bilgin: EYT'de yaş sınırı çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak EYT ve asgari ücrete ara zam ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, maaşlardan kesilen vergi dilimleriyle ilgili çalışma yürütüyor. Çalışma bitince açıklayacağız, çalışanlar rahatlayacak" dedi.
23.12.2022 Ekonomi
Bakan Muş: Haksız fiyat artışlarına ağır idari cezalar uygulanacak
Bakan Muş: Haksız fiyat artışlarına ağır idari cezalar uygulanacak Ticaret Bakanı Mehmet Muş, asgari ücret zammını fırsat bilerek haksız fiyat artışlarına giden fırsatçılara en ağır idari cezaların uygulanacağını söyledi.
23.12.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
Bakan Muş'tan ihracat açıklaması: Hedefin altında kalmayacağız
Bakan Muş'tan ihracat açıklaması: Hedefin altında kalmayacağız Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Yılın tamamlanmasına 15 gün kaldı, ihracata geçen sene koyduğumuz hedefin altında kalmayacağız" dedi.
16.12.2022 Ekonomi
Ticaret Bakanı Muş'tan zincir marketlerle ilgili açıklama
Ticaret Bakanı Muş'tan zincir marketlerle ilgili açıklama Ticaret Bakanı Mehmet Muş, zincir marketlerle ilgili olarak, "Daha yakın takip sistemi oluşturacağız. Gerekli adımlar atılıyor. Bakanlıklar TBMM'nin yasalarını uygulamakla görevledir. Sonuna kadar uyguladığımızı belirtmek isterim" dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan enflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan enflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, “Merkez Bankası olarak fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmek temel amacımız doğrultusunda, enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elimizdeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edeceğiz” dedi. 
2.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Muş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan muş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.