Ayşe Mine hastaneye kaldırıldı
Ayşe Mine hastaneye kaldırıldı Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Mine, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 60 yaşındaki Mine, sosyal medya hesabından hastane odasında çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
31.05.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti Ünlü isimlerin ölüm haberlerini duyurmasıyla tanınan "Felaket tellalı" lakaplı Onur Akay, dün gece Instagram’da ünlü sanatçı Ayşe Mine ile canlı yayın yaptı. Akay, bu kez Yeşilçam’ın usta ismi Yılmaz Cesur’un 26 Mart 2021 Cuma günü hayatını kaybettiğini duyurdu.
28.03.2021 Gündem
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara?
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara? Ünlü sanatçı Ayşe Mine, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. İbo Show'da meslektaşı Gülden Karaböcek ile polemik yaşayan Mine, olayın geçmişini ve nedenlerini anlattı.
22.02.2021 Magazin
Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi
Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi İbo Show bu hafta birbirinden değerli önemli isimleri ağırlıyor. Cumartesi günleri izleyenlere eğlenceli ve keyifli anlar yaşayan programın bu haftaki konuklarından biri de Ayşe Mine oldu. Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi…
6.02.2021 Gündem