Ayla

Ayla

Son dakika ayla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayla gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.678 ayla haberi bulunmuştur. Tüm ayla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Meral Çetinkaya'dan yıllar sonra 'Bizimkiler' açıklaması! ‘Köşe taşı işlerden biri oldu”
Meral Çetinkaya'dan yıllar sonra 'Bizimkiler' açıklaması! ‘Köşe taşı işlerden biri oldu” 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz yayınlanan, Türkiye’nin en sevilen kült dizilerinden 'Bizimkiler'de ‘Ayla Hanım’ karakterine hayat veren Meral Çetinkaya, bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çetinkaya Bizimkiler dizi ile ilgili de konuştu.
21.02.2024 Magazin
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz”
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz” Adana Organize Sanayi Bölgesi, yenilikçi ve sosyal bir OSB olarak işbirliğinin öneminden hareketle diğer OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, sinerji oluşturuyor. Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü AOSB, bu çerçevede İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.
30.01.2024 Adana
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik'
Ayla Algan'a veda! 'Annemi yaşam dolu kaybettik' 4 Ocak'ta beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren Ayla Algan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören yapıldı. Teşvikiye Camii’nde gerçekleşen cenazeye sanat dünyasından birçok isim katıldı.
6.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
BİM 31 Ekim - 3 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de Kasım ayında hangi ürünler indirimli?
BİM 31 Ekim - 3 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de Kasım ayında hangi ürünler indirimli? BİM 31 Ekim - 3 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği güncel BİM katalog'da birbirinden farklı ürünlerde fiyatlar düştü. Kasım ayında hangi ürünlrin indirimli olduğu da belli oldu. Yeni ayla birlikte BİM katalogu da güncellendi. İşte 31 Ekim - 3 Kasım aktüel BİM katalog 2023...
30.10.2023 Ekonomi
Ayla filminde herkesi ağlatmıştı! Yeni fotoğrafları ortaya çıktı
Ayla filminde herkesi ağlatmıştı! Yeni fotoğrafları ortaya çıktı Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Rezzan Ak, Koreli Ayla başta olmak üzere Koreli yetim çocukları yetiştiren ekipte yer alan Kore Gazisi Eşi İbrahim Ak’ın anılarını paylaştı. Paylaşılan anılarda bir dönem ülkenin gündemine oturan Ayla’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
7.10.2023 Yaşam
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Sofralarda yeni tehlike nitrofuran! Hemen hemen her gün tüketiyoruz...
Sofralarda yeni tehlike nitrofuran! Hemen hemen her gün tüketiyoruz... Tayvan’a ihraç edilen yumurtalarda kanserojen madde tespit edildiği iddialarının ardından yumurtayla ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi. Gıda Teknolojisi Program Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ayla Ünver Alçay konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Yaşam
Kahvaltıların vazgeçilmezi yumurtada büyük tehlike! Kansere neden oluyor
Kahvaltıların vazgeçilmezi yumurtada büyük tehlike! Kansere neden oluyor Yumurtaların zehir saçtığı ortaya çıktı! Tayvan’a ihraç edilen yumurtalarda kanserojen madde tespit edildiği iddialarının ardından yumurtayla ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi. Dr. Öğretim Üyesi Ayla Ünver Alçay konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.08.2023 Sağlık
BES'te yeni dönem! BES'te devlet katkısına asgari ücret zammı
BES'te yeni dönem! BES'te devlet katkısına asgari ücret zammı BES ile ilgili son dakika açıklaması geldi. BES'te yeni dönem başladı. Son iki yıldır asgari ücrete ara zam yapılıyor. Dolayısıyla devlet katkısı tutarı da buna paralel artıyor. 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere asgari ücret net 11 bin 402 lira, brüt asgari ücret ise 13 bin 414 lira oldu. Ocak-temmuz arasında ise asgari ücretin neti 8 bin 506 lira, brütü de 10 bin 8 liraydı. Bu yıl alınabilecek en yüksek devlet katkısını hesaplarken ilk 6 ayla, ikinci 6 ayı ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor. İşte BES ile ilgili flaş detaylar...
14.07.2023 Emekli
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu, Ankara’da Kızılay’a ait Etimesgut yerleşkesinde gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Fatma Meriç Yılmaz genel başkan oldu. Yılmaz, 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın genel başkanı olarak da tarihe geçti.
9.07.2023 Gündem
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 13 Haziran Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 53. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
14.06.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu açıkladı! 'Beklemediğim bir şeydi'
Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu açıkladı! 'Beklemediğim bir şeydi' Ayhan Aşan (55), önceki gün eşi Ayla Aşan ile birlikte Nişantaşı'nda yer alan bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, ameliyat olduğunu açıklayarak; "Ani bir ameliyat oldu, beklemediğim bir şeydi" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak?
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak? Camdaki Kız 78 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri'nin eceli Laz Kızı geliyor. Şarkıcı Ayla'nın canlandırığı Laz Kızı, Hayri'nin sonunu getirecek. Gülcihan'ın öldüğü ve Billur'un Koroğlu konağına gelin geldiği dizide Nalan dışarıda kaldı.
18.05.2023 Televizyon
"Çiriş Otu” deyip geçmeyin! Sağlığa büyük faydası var
"Çiriş Otu” deyip geçmeyin! Sağlığa büyük faydası var Ülkemizde on bine yakın bitki türü doğal olarak yetişmesine rağmen, bunlardan yeterince yararlanılmadığı ifade ediliyor.
15.05.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti!
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti! Sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait olan 'Söz' isimli şarkıyı seslendirip geçtiğimiz hafta Youtube kanalında yayınlayan Linet, tüm izinlerin alınmasına rağmen parçanın yayından kaldırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Magazin
Bakan Soylu: Deprem bölgesinde 33 bin 690 binanın enkazı kaldırıldı
Bakan Soylu: Deprem bölgesinde 33 bin 690 binanın enkazı kaldırıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesinde 33 bin 690 binanın enkazının kaldırıldığını belirterek, "Hem acil yıkılacak hem de enkaz olan binaların neredeyse 4'te 3'ü bitmiş durumda. Hatay hariç bayrama kadar tüm bölgedeki acil yıkılacak ve enkaz olan binaların enkazlarını kaldırmayı planlıyoruz. Şu anda programımızda herhangi bir aksaklık söz konusu değil" dedi.
9.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Ramazan neden 29 gün sürüyor? Bu yıl neden 29 gün oruç tutuyoruz?
Ramazan neden 29 gün sürüyor? Bu yıl neden 29 gün oruç tutuyoruz? Ramazan neden 29 gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların bu kutsal ayla ilgili hazırlık ver araştırmaları sürüyor.
6.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.