Ayhan Sicimoğlu

Ayhan Sicimoğlu

Son dakika Ayhan Sicimoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayhan Sicimoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayhan Sicimoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayhan Sicimoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayhan sicimoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 ayhan sicimoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ayhan sicimoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
11'inci Alaçatı Ot Festivali 24 Mart'ta başlıyor!
11'inci Alaçatı Ot Festivali 24 Mart'ta başlıyor! 11'inci Alaçatı Ot Festivali, bu yıl Labada temasıyla 24-27 Mart tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Festival öncesi basın mensuplarıyla İstanbul'da bir araya gelen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Alaçatı Ot Festivali'nin sadece bir festival değil, aynı zamanda bir yaşam tarzının tanıtılma olduğunu ifade etti.
4.03.2022 Kültür Sanat
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hepimizi iklim krizi diye tabir ettiğimiz bir süreç bekliyor. Kaynaklarımızın sınırlı olduğu, nüfusumuzun bir taraftan arttığı, köyden kente göçün giderek yoğunlaştığı, insanların ihtiyaçlarının her geçen gün arttığı bir süreci her geçen gün hep birlikte yaşıyoruz. Buna dur diyecek belki de son nesiliz. Eğer tedbir almazsak hem ülkemiz, hem dünyamız bu süreçten ciddi zararlar görecek. dedi.
22.02.2022 Gündem
Kadıköy'deki mide bulandıran olayda flaş detay! Köşeye tuvaletimi yaptığım sırada...
Kadıköy'deki mide bulandıran olayda flaş detay! Köşeye tuvaletimi yaptığım sırada... Kadıköy Moda'da sokağa idrarını yaparken kendisini uyaran Okan Duman isimli müzisyeni darp ettiği gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüphelinin savcılık ifadesi ortaya çıktı. Şüphelilerden Aras K. kimsenin görmeyeceği bir köşeye tuvaletini yaptığı sırada Okan Duman'ın hiçbir şey demeden kendisini darp ettiğini iddia etti. İki taraf da ifadelerinde birbirinden şikayetçi oldu. Olayın görüntülerini paylaşan Ayhan Sicimoğlu ise sosyal medyadan isyan ederken 'öldürün öldürün' naraları ile arkadaşının darp edildiğini belirtmişti.
16.12.2021 Gündem
Karısının üzerine idrarını yaptığı iddiası! Tepki gösterince ortalık karıştı
Karısının üzerine idrarını yaptığı iddiası! Tepki gösterince ortalık karıştı İstanbul Kadıköy Moda'da iddiaya göre, dört arkadaştan biri, sokak ortasında pantolonunu indirip bir binanın önüne idrarını yaptı. Bu sırada eşiyle birlikte evine giden müzisyen Okan Duman tepki gösterdi. Uyarıya aldırış etmeyen kişinin, kendisini uyaran Duman'ın eşinin üzerine idrarını yaptığı öne sürüldü. Tartışma kavgaya da dönüştü. Olayın görüntülerini paylaşan Ayhan Sicimoğlu ise sosyal medyadan isyan etti.
15.12.2021 Gündem
Ünlü sanatçı görüntüleri paylaşıp isyan etti! 'Arkadaşımın karısının üzerine idrarını yaptı'
Ünlü sanatçı görüntüleri paylaşıp isyan etti! 'Arkadaşımın karısının üzerine idrarını yaptı' İstanbul Kadıköy Moda'da iddiaya göre, dört arkadaştan biri, sokak ortasında pantolonunu indirip bir binanın önüne idrarını yaptı. Bu sırada eşiyle birlikte evine giden müzisyen Okan Duman tepki gösterdi. Uyarıya aldırış etmeyen kişinin, kendisini uyaran Duman'ın eşinin üzerine idrarını yaptığı öne sürüldü. Tartışma kavgaya da dönüştü. Olayın görüntülerini paylaşan Ayhan Sicimoğlu sosyal medyadan isyan etti. Kavgada darp edilen Okan Duman ise o gece yaşananları böyle anlattı...
15.12.2021 Yaşam
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı
İnci Çayırlı son yolculuğuna uğurlandı Türk sanat müziği ve devlet sanatçısı İnci Çayırlı Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
3.09.2021 Magazin
Ayhan Sicimoğlu: Bağıran şefin yemeği yenmez
Ayhan Sicimoğlu: Bağıran şefin yemeği yenmez Ayhan Sicimoğlu, Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalına konuk oldu. 'Şef Akademi' programında jüri koltuğuna oturan Sicimoğlu, teklifi bir şartla kabul ettiğini açıkladı.
27.08.2021 Magazin
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Ayhan Sicimoğlu ile İstanbul’da Latin rüzgârı esecek!
Ayhan Sicimoğlu ile İstanbul’da Latin rüzgârı esecek! Türkiye’de Latin müziğinin ustası Ayhan Sicimoğlu, “Latin All Stars” gösterisi ile Duru Ataşehir Sahnesi’nde sevenleriyle buluşuyor.
18.12.2019 Kültür Sanat
‘Cem Yılmaz’la uzaktan sevişiriz’
‘Cem Yılmaz’la uzaktan sevişiriz’ Renkli kişiliğiyle tanınan gurme, gezgin, radyocu ve uluslararası üne sahip müzisyen olan Ayhan Sicimoğlu, Plak Ve Ben dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.04.2019 Magazin
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşacak.
16.08.2018 Kültür Sanat
Komşuköy Çiftliği dünyaya model oldu
Komşuköy Çiftliği dünyaya model oldu Beykoz’da yer alan Komşuköy Çiftliği, Farmville gibi oturduğunuz yerden sebze-meyve yetiştirmenize imkan tanıyor. Dünyaya model olarak tanıtılan çiftliğin kurucularından Özden Akyıldız’la konuştuk.
29.07.2017 Arşiv
Festivallerden festival beğen
Festivallerden festival beğen Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek İstanbul gerek farklı şehirlerde birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor... İşte yaz ajandanız.
30.06.2017 Arşiv
Baharın 50 tonu
Baharın 50 tonu Bahar geldi, peki bu bahar neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 baharı bize neler getirecek?
20.03.2017 Arşiv
Nilüfer’de 'Caz Tatili' devam ediyor!
Nilüfer’de 'Caz Tatili' devam ediyor! Nilüfer Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Nilüfer Caz Tatili'nde cazın usta isimlerini ağırlamayı sürdürüyor.
13.02.2017 Kültür Sanat
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı!
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı! BMD, KMD, TURYİD ve TÜRES'in öncülüğünde toplumsal, refah ve güven duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan 'Hayatına Sahip Çık' sivil toplum hareketi toplantına, kampanyayı düzenleyen derneklerin üyelerinin yanı sıra iş, sanat, spor ve magazin dünyasından ünlü isimler katıldı.
13.01.2017 Futbol
Hayatına sahip çık
Hayatına sahip çık İş, sanat ve spor dünyası, Türkiye’nin yaşadığı terör olaylarından etkilenip kabuğuna çekilmemesi için el ele verdi. Türk halkının moralini yüksek tutmak ve tekrar hayata karışması için ‘Hayatına Sahip Çık’ videosu yayınlandılar
12.01.2017 Magazin
Ünlülerden 'Hayatına sahip çık' kampanyasına destek
Ünlülerden 'Hayatına sahip çık' kampanyasına destek Bazı sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde son dönemde Türk halkının yaşam standartlarını, kültürlerini ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı 'Hayatına Sahip Çık' adıyla kampanya başlatıldı. Aralarında Ata Demirer, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ, Fatih Terim, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Yaşin, Osman Müftüoğlu gibi isimlerin olduğu iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim kampanyaya destek verdi
29.09.2021 Gündem
Dans etmeyini şikayet etti
Dans etmeyini şikayet etti Kuzey Kıbrıs’ta misafirlerini ağırlayan Merit Crystal Cove Hotel, uzun süre konuşulacak bir “Küba Partisi”ne ev sahipliği yaptı...
7.08.2016 Magazin
Ankara'ya damga vurdu!
Ankara'ya damga vurdu! Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars yoğun yağışa rağmen büyük ilgi gördü. Hastasıyız sesleri eşliğinde sahneye çıkan Ayhan Sicimoğlu renkli sunumu ve eğlenceli parçaları ile soğuk havada sıcacık bir gece yaşattı.
19.05.2016 Kültür Sanat
Ankara Uluslararası Film Festivali başlıyor
Ankara Uluslararası Film Festivali başlıyor Türkiye ve dünya sinemasının en yeni ve seçkin örnekleri ile sinema tarihinin kült filmlerinin izlenebileceği Ankara Uluslararası Film Festivali, 28 Nisan - 8 Mayıs arasında gerçekleşecek.
22.04.2016 Arşiv
Cem Yılmaz'dan okuluna rekor katkı
Cem Yılmaz'dan okuluna rekor katkı Boğaziçi Üniversitesi'ne katkı sağlamak için düzenlenen etkinliğe katılan Cem Yılmaz, yüzleri güldürdü...
14.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayhan Sicimoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayhan sicimoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.