Aydın Yılmaz

Aydın Yılmaz

Son dakika Aydın Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydın Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydın Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydın Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydın yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.392 aydın yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm aydın yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geçmeyen öksürük herkesin kabusu oldu! Uzmanlardan uyarı geldi
Geçmeyen öksürük herkesin kabusu oldu! Uzmanlardan uyarı geldi Son dönemde birçok virüsün üst üste hastalık yapması, hastalarda uzayan, inatçı bir öksürüğe neden oldu. Çok sayıda kişi haftalarca, hatta aylarca kesilmeyen öksürükten şikâyetçi. Uzmanlar uzayan öksürüklerde doktora gidilmesini önerirken, uyarılarda bulundu.
21.01.2023 Yaşam
Polislere beddua edince gözaltına alındı
Polislere beddua edince gözaltına alındı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, denetim sırasında durdurulan otomobildeki yolcu Bahadır D., 17 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunan polis memuru Aydın Yılmaz'a ve koronavirüsten yaşamını yitiren polis memuru Mustafa Dönmez'i hatırlatarak, beddua etti. Gözaltına alınan Bahadır D., polis merkezine götürüldü.
23.06.2021 Yaşam
Samsun'un bu mahallesinde tek koronavirüs vakası bile görülmedi!
Samsun'un bu mahallesinde tek koronavirüs vakası bile görülmedi! Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasına göre çok yüksek riskli iller kategorisinde başı çeken Samsun'un Gökalan Mahallesi'nde alınan sıkı tedbirler sayesinde şimdiye kadar koronavirüs vakasına rastlanmadı.
21.03.2021 Gündem
Polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti
Polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti Kahramanmaraş’ta motosikletiyle görev yerine giden polis memuru, trafik kazasında hayatını kaybetti.
9.06.2020 Gündem
Bilim kurulu üyeleri ücret alıyor mu?
Bilim kurulu üyeleri ücret alıyor mu? Bilim Kurulu üyelerinin yüksek ücret aldığı iddialarının sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından Corona Virüs Bilim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Levent Yamanel konuyla ilgili açıklama yaparak, "Biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllülük esasına göre görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
12.05.2020 Gündem
Corona virüs Bilim Kurulu Üyeleri kimler? Bilim Kurulu nasıl çalışıyor, kaç kişiden oluşuyor?
Corona virüs Bilim Kurulu Üyeleri kimler? Bilim Kurulu nasıl çalışıyor, kaç kişiden oluşuyor? Sağlık Bakanlığı corona virüs Bilim Kurulu, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs pandemisi nedeniyle COVID-19 hastalığı ile mücadele için 10 Ocak 2020 tarihinde oluşturuldu. Vaka artışı ve hastaların durumunun ele alındığı Bilim Kurulu toplantılarında tanı ile tedavi konusunda dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmeler de takip ediliyor. Bilim Kurulu Corona virüs ile mücadelede alınan önlemleri, tedavide yeni yöntemleri ve corona virüsün aşamalarını değerlendiriyor. Peki, Koronavirüsü Bilim Kurulu nedir? Bilim Kurulu üyeleri kimler? Bilim Kurulu kaç kişiden oluşuyor?
17.04.2020 Gündem
Coronaya karşı 26 dev savaşçı
Coronaya karşı 26 dev savaşçı Dünyayı saran corona virüs salgınına karşı Sağlık Bakanlığı ilk günden 26 kişilik Bilim Kurulu oluşturdu. İşte tüm Türkiye’nin sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışan o kurulun fedakâr savaşçıları.
27.03.2020 Gündem
Aydın Yılmaz ve Erdi Şehit, Pribram takımına transfer oldu
Aydın Yılmaz ve Erdi Şehit, Pribram takımına transfer oldu Galatasaray'ın eski oyuncularından Aydın Yılmaz ve bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan Erdi Şehit, Çek takımı FK Pribram ile sözleşme imzaladı. 9 Ocak'ta deneme antrenmalarına çıkmaya başlayan Yılmaz ve Şehit, resmi sözleşmeye imza attı.
12.01.2020 Futbol
Bekir İrtegün Sakaryaspor'a imza attı
Bekir İrtegün Sakaryaspor'a imza attı TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor, transferin son gününde 18 futbolcuyu kadrosuna kattı. Bir dönem Fenerbahçe ve Başakşehir forması giyen Bekir İrtegün Sakaryaspor ile sözleşme imzalayarak futbola geri döndü.
3.09.2019 Futbol
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın Kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna seçilen Alanyasporlu Efecan Karaca, milli takım ve kariyer planlamasıyla ilgili konuştu. Orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Büyük takımlar neden olmasın" değerlendirmesinde bulundu.
1.04.2019 Alanyaspor
Aydın Yılmaz'dan transfer sözleri!
Aydın Yılmaz'dan transfer sözleri! Eski Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz, "Yurt dışına gitme hayallerim vardı. Gidebilirdim de ama maalesef sakatlıklar vs. oldu. Sonunda da hayallerim gerçekleşmedi" dedi. Arap ülkelerinden teklifler aldığını söyleyen Yılmaz, "Türkiye'de kalmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
17.01.2019 Futbol
Yılmaz Vural üç büyük takıma böyle seslendi
Yılmaz Vural üç büyük takıma böyle seslendi CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk olan Teknik Direktör Yılmaz Vural, 3 büyüklerin teknik direktörlüğüne aday olduğunu bir kez daha yineledi. Vural, "İddia ediyorum Yılmaz Vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Orada olsam çok katkım olur onlara. Bunu bir cahil cesareti ile söylemiyorum. Kendi doluluğumu, ne yapacağımı, ne yapamayacağımı çok iyi biliyorum. Yaşım da oldu 65. Ne zaman geleceğiz kardeşim biz buralara?" dedi.
21.11.2018 Gündem
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Yılmaz Vural!
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Yılmaz Vural! Buket Aydın'ın sunduğu 40'a, Teknik Direktör Yılmaz Vural konuk olacak. Buket Aydın, Yılmaz Vural'a 40 cesur soru soracak, 40 cesur yanıt alacak.
21.11.2018 Televizyon
3. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi İstanbul'da yapılacak
3. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi İstanbul'da yapılacak Bu yıl konusu “Ailenin güçlendirilmesi” olarak belirlenen Kadın ve Adalet Zirvesi İstanbul'da yapılacak. 23-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan zirvenin bu yıl ki ana teması ise “Ailenin Güçlendirilmesi” olarak belirlendi. III. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi, toplumun temelini oluşturan aileyi ve aileyi bekleyen tehditleri çok yönlü olarak ele alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı zirveye birçok yabancı lider ve konuşmacı katılacak.
6.11.2018 Gündem
Yeni 'Cesur Yürek' Ozan Kabak!
Yeni 'Cesur Yürek' Ozan Kabak! Daha 18’inde Galatasaray’ın değişmezleri arasına giren Ozan, Schalke maçına da damga vurdu. Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta sahanın en fazla topla buluşan, en fazla isabetli pas atan, pas arası ve uzaklaştırma yapan oyuncusu oldu. Bu gidişle Aslan'ı defansındaki efsanesi Bülent Korkmaz'ın tahtını sallayacak gibi görünüyor.
26.10.2018 Galatasaray
Sinan Gümüş'e tepki! 'Aydın Yılmaz olma yolunda'
Sinan Gümüş'e tepki! 'Aydın Yılmaz olma yolunda' Galatasaray taraftarı, kötü performans sergileyen Sinan Gümüş'e tepkilerini sosyal medyadan gösterdi.
25.09.2018 Galatasaray
TBMM Başkanı Yıldırım, Azerbaycan ziyareti öncesi konuştu
TBMM Başkanı Yıldırım, Azerbaycan ziyareti öncesi konuştu TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis İç Tüzüğü değişikliğine ilişkin, "Bu konuda grupların kendilerinin ayrı ayrı çalışmaları olacaktır. Daha sonra bir koordinasyon içerisinde bu Başkanlık Divanı'nda değerlendirilecek ve Mecliste bu değişiklik gerçekleşmiş olacaktır. İç Tüzük, Meclisin anayasası niteliğindedir. Dolayısıyla olabildiğince geniş katılımla, uzlaşmayla yapılması öncelikli hedeftir." dedi.
28.08.2018 Siyaset
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.
16.07.2018 Siyaset
Kardemir Karabükspor'dan transfer şov!
Kardemir Karabükspor'dan transfer şov! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 5 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
15.07.2018 TFF 1.Lig
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
'Türk kadını bu ülkenin geleceğini kimselere vermemiştir'
'Türk kadını bu ülkenin geleceğini kimselere vermemiştir' Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, "15 Temmuz'da kadınlarımız en ön saflarda istiklaline ve istikbaline sahip çıkmış, şehit düşmüş, gazi olmuş ama ülkenin geleceğini kimselere vermemiştir" dedi.
27.05.2018 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Kadınlar daha fazla milletvekilliği istiyor
Kadınlar daha fazla milletvekilliği istiyor KADEM’in ‘Kadın ve Siyaset Araştırması’ndan çıkan sonuçlara göre, kadınlar kendilerine imkân verilmesi durumunda her kademedeki görevi erkeklerden daha başarılı biçimde yapacakları konusunda inanç sahibi. Kadınlar 600 vekilin en az 240’ının kadın olmasını bekliyor
15.05.2018 Gündem
Ankara'da kazanan çıkmadı
Ankara'da kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı geçen hafta garantileyen MKE Ankaragücü, Adana Demirspor ile oynadığı sezonun son maçını 1-1 berabere tamamladı
7.05.2018 TFF 1.Lig
Adana Demirspor evinde 3'ledi!
Adana Demirspor evinde 3'ledi! Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Adana Demirspor, sahasında Denizlispor'u 3-1 yendi.
7.03.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydın yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.