Aydemir Akbaş

Aydemir Akbaş

Son dakika Aydemir Akbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydemir Akbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydemir Akbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydemir Akbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydemir akbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 aydemir akbaş haberi bulunmuştur. Tüm aydemir akbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolpaçino 4 ne zaman vizyona giriyor? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak?
Kolpaçino 4 ne zaman vizyona giriyor? Kolpaçino 4 4'lük ne zaman çıkacak? Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şafak Sezer'in senaryosunu yazdığı serinin dördüncü filmin kadrosunda Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses ve pek çok ünlü isim yer alıyor. Sinemaseverlerin merakla araştırdığı "Kolpaçino 4 4'lük ne zaman vizyona giriyor?", "Kolpaçino 4 dijital platformda mı yayınlanacak?" sorularını yanıtını buldu.
19.12.2023 Televizyon
Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaş'ın son durumu!
Akciğer kanserine yakalanan Aydemir Akbaş'ın son durumu! Geçirdiği gırtlak kanseri sonrası ikinci kez kansere yakalanan Aydemir Akbaş, önceki gün dördüncü kemoterapi için hastaneye geldi. Akciğer kanseri olan ünlü sanatçı, "İlkini yendim, bunu da yenerim" dedi. Aydemir Akbaş'ın menajeri Özgür Aksoy, sağlık durumu merak edilen oyuncunun tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
20.04.2023 Magazin
Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu nasıl? 'İkinci kanserim bu benim'
Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu nasıl? 'İkinci kanserim bu benim' Geçtiğimiz gün 'İntikam Oyunları' filminin galasına katılan Akbaş, gazetecilerle bir araya gelerek sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi.
18.04.2023 Magazin
Aydemir Akbaş: 'Öldü', 'yoğun bakımda' haberlerine itibar etmeyin
Aydemir Akbaş: 'Öldü', 'yoğun bakımda' haberlerine itibar etmeyin Aydemir Akbaş, 25 Ocak'ta kansere yakalandığını duyurmuştu. Önceki gün bir restoranın açılışına katılan Aydemir Akbaş, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Toplamda altı tane kemoterapiye gireceğini söyleyen usta oyuncu, hakkında çıkan 'öldü' haberleriyle ilgili konuştu.
20.03.2023 Magazin
Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı
Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı'nın yeni bölümünden detaylar...
30.01.2023 Magazin
Aydemir Akbaş: 10 sene önce atlattım, inadım inat kanseri yeneceğim
Aydemir Akbaş: 10 sene önce atlattım, inadım inat kanseri yeneceğim Aydemir Akbaş, geçen hafta kanser olduğunu ve yakında tedavilerinin başlayacağını açıkladı.
30.01.2023 Magazin
Kansere yakalanmıştı: Aydemir Akbaş'tan 'öldü' haberlerine tepki!
Kansere yakalanmıştı: Aydemir Akbaş'tan 'öldü' haberlerine tepki! Geçtiğimiz günlerde doktoru ile fotoğraf paylaşarak, 15 günlük tetkikler sonucu kanser olduğunu öğrendiğini duyuran Aydemir Akbaş, sağlık durumuyla ilgili çıkan olumsuz haberlere tepki gösterdi. "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor" diyen 86 yaşındaki sanatçı, moralinin iyi olduğunu vurgularken, uygulanacak tedavi konusunda sevenlerine bilgi verdi.
28.01.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş üzücü bir haberle gündeme geldi. Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Açıklamanın ardından usta sanatçıya sevenlerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.
25.01.2023 Magazin
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan açıklama: Beyhan ile ayrıyız, yalnız ölmekten korkuyorum
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan açıklama: Beyhan ile ayrıyız, yalnız ölmekten korkuyorum Usta oyuncu Aydemir Akbaş, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yarım asırdan fazla süredir Beyhan Akbaş ile evli olan Aydemir Akbaş eşiyle ayrı yaşadıklarını açıkladı.
5.10.2022 Magazin
Aydemir Akbaş'tan çok konuşulacak sözler! "Eşim ölürse..."
Aydemir Akbaş'tan çok konuşulacak sözler! "Eşim ölürse..." Usta oyuncu Aydemir Akbaş, TV8'in sevilen programı 2.Sayfa'ya konuk olduğu canlı yayında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Aydemir Akbaş eşi Beyhan Hanım'la ilgili tepki çekecek bir açıklamada bulundu. Oyuncu, eşine bir şey olduğu takdirde 20 yaşlarında bir kadınla evlenebileceğini söyledi.
14.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım!
Cüneyt Arkın'dan nostaljik paylaşım! Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü. 84 yaşındaki sanatçı, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Aydemir Akbaş sünnet oldu!
Aydemir Akbaş sünnet oldu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde çekimleri tamamlanan 'Sünnet Çocuğu' filminde Aydemir Akbaş rol gereği sünnet oldu. Rol gereği yeniden sünnet olmanın hoşuna gittiğini söyleyen Akbaş, "Sünnet olmayı hiç yadırgamadım. Öyle hediyeler filan geldi, hoşuma gitti" dedi.
1.03.2021 Magazin
İbo Show hangi kanalda? İbo Show saat kaçta başlıyor? İşte İbo Show ilk bölüm fragmanı!
İbo Show hangi kanalda? İbo Show saat kaçta başlıyor? İşte İbo Show ilk bölüm fragmanı! Televizyon klasiği İbo Show yeniden ekranlara geliyor. Bir dönemin en çok izlenen televizyon showlarından olan İbo Show, yeni bölümleri ile tekrar izleyici karşısına çıkıyor. İbrahim Tatlıses ekranlara uzak kaldığı günden bu yana yaşadıklarını ilk kez İbo Show'da anlatacak. Peki, İbo Show ne zaman? İbo Show saat kaçta başlıyor? İbo Show hangi kanalda? İşte İbo Show ilk bölüm fragmanı ve program hakkındaki detaylar...
14.11.2020 Gündem
Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor
Yeşilçam'ın yıldızı geri dönüyor Antalya'da yaşayan oyuncu Coşkun Göğen (75), üç film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını belirten Göğen, iki film için de anlaştığını açıkladı.
13.10.2020 Magazin
Aydemir Akbaş: Seyrettikçe deliriyorum
Aydemir Akbaş: Seyrettikçe deliriyorum Usta sanatçı Aydemir Akbaş, Mecidiyeköy’de görüntülendi, tedbirsiz şekilde parklarda ve denizlerde eğlenenlere tepki gösterdi.
12.06.2020 Magazin
Aydemir Akbaş'tan yıllar sonra gelen itiraf
Aydemir Akbaş'tan yıllar sonra gelen itiraf Sanat hayatında yarım asırı geride bırakan Aydemir Akbaş, kitap yazdı. Akbaş, 'Cambaz' isimli kitabında özel hayatını da kaleme aldı.
28.01.2020 Magazin
O Ses Türkiye | Yılbaşı özel bölümü yayınlandı
O Ses Türkiye | Yılbaşı özel bölümü yayınlandı O Ses Türkiye yılbaşı gecesine özel bölüm yayınlandı. Ünlü isimlerin yarıştığı O Ses Türkiye, izleyicisini ekrana kilitledi. Peki hangi isimler O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yarıştı?
1.01.2019 Televizyon
"Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem!"
"Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem!" Usta sanatçı Aydemir Akbaş, kolon ve bağırsak kanserine yakalandığı haberlerinden sonra ilk kez Etiler'de objektiflere yansıdı. Yaptırdığı testlerin temiz çıktığını ve doktorunun kendisine "Turp gibisin" dediğini anlatan Akbaş, Arda-Berkay kavgasının sorulması üzerine çarpıcı ifadeler kullandı.
16.10.2018 Magazin
Aydemir Akbaş'tan üzücü haber
Aydemir Akbaş'tan üzücü haber Usta oyuncu Aydemir Akbaş'a kolon ve bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Akbaş, "Doktorlar 'Taş gibisin' diyor ama tetkikler devam ediyor" dedi.
4.10.2018 Magazin
Şafak Sezer açıklaması: Ben attan inip eşeğe binmem
Şafak Sezer açıklaması: Ben attan inip eşeğe binmem Aydemir Akbaş, bir restoranın açılışına beraber katıldığı Şafak Sezer ile ilgili "Onun için birçok işi elimin tersiyle geri çevirdim. Ben attan inip eşeğe binmem." dedi
19.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aydemir Akbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydemir akbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.