Ayak

Ayak

Son dakika ayak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayak gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.267 ayak haberi bulunmuştur. Tüm ayak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pastane sahibini vuran kurye böyle darp edildi! Hastaneye kaldırıldılar
Pastane sahibini vuran kurye böyle darp edildi! Hastaneye kaldırıldılar Adana'da çıkan kavgada pastane sahibini tabancayla vurduğu öne sürülen kurye darp sonucu yaralandı. Kuryenin darp edildiği anlar böyle görüntülendi.
20.05.2024 Adana
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım
Derbi sonrası ortalık karıştı! Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, ben buradayım Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular, maçın ardından tekrar sahaya çıkıp sevinç gösterisinde bulundu. Buna tepki gösteren Galatasaraylı yöneticiler ile sarı-lacivertliler arasında hem saha içinde hem de soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı.
19.05.2024 Şampiy10
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı! "Dönüm noktasıdır"
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı! "Dönüm noktasıdır" Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
18.05.2024 Gündem
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı? Mustafa Kemal Paşa, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığında beraberinde, 23 silah arkadaşı daha vardı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Bayramı olarak Kurtuluş Zaferi’nin ilk kıvılcımı olan Bandırma Vapurunda olan kişiler merak ediliyor. Peki, Bandırma vapurunda kimler vardı, bandırma vapurunun kaptanı kimdir? Bandırma vapurunda kaç kişi vardı?
18.05.2024 Gündem
'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü şaşırtmıştı! Ünlü modelden cevap geldi
'Çağla Şıkel'in ayakları' görüntüsü şaşırtmıştı! Ünlü modelden cevap geldi Manken ve sunucu Çağla Şıkel meditasyon yöntemleri dışında şimdi de ayaklarıyla magazin gündemine geldi. Sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafta "Çağla Şıkel'in ayakları" notu diye paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Şıkel, paylaştığı video ile adından söz ettirdi.
18.05.2024 Magazin
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.05.2024 İddaa
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Ekonomi
Adana’da KOBİ’lerin yeşil dönüşümü desteklenecek! Çözüm ortağı olacaklar
Adana’da KOBİ’lerin yeşil dönüşümü desteklenecek! Çözüm ortağı olacaklar Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında KOBİ'lerin yeşil dönüşüm mevzuatlarına uyum sağlamaları için alacakları teknik yardım hizmetlerine ilişkin çözüm ortağı olduklarını söyledi.
17.05.2024 Adana
Ayak baş parmağının nasırını 15 dakikada eritiyor; Macunu her evde var, ayakkabı içerisinde kalıyor!
Ayak baş parmağının nasırını 15 dakikada eritiyor; Macunu her evde var, ayakkabı içerisinde kalıyor! Deride sıkışma sonucu oluşan nasır öyle hemen geçmiyor. Özellikle ayak baş parmağında yer etmesiyle bilinen nasırı eczaneye gitmeden eriten bir macunu evde yapmanız mümkün.
13.05.2024 Yaşam
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu Trendyol Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planını yapmaya başladı. Yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturabilir. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir. İşte detaylar...
13.05.2024 Şampiy10
TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 konteyner vagonu
TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 konteyner vagonu TÜRASAŞ tarafından üretilen 27 adet Konteyner Vagonu TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü’ne teslim edildi.
11.05.2024 Ekonomi
PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza!
PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Karagümrük'ün yıldızı Sofiane Feghouli'ye verilen cezayı açıkladı.
8.05.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Galatasaray derbisi öncesi 2 yıldızdan kötü haber
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Galatasaray derbisi öncesi 2 yıldızdan kötü haber Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin sol ayak arka alt adelesinde yırtık, Osayi Samuel'in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edildiğini açıkladı.
7.05.2024 Şampiy10
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin sıcak görüşmesinden “iade-i ziyaret” kararı çıktı.
2.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Adana'da Hitit kültürünün ayak izleri takip ediliyor: Anadolu'da ilk kurulan uygarlık Luviler gün yüzüne çıkarılıyor
Adana'da Hitit kültürünün ayak izleri takip ediliyor: Anadolu'da ilk kurulan uygarlık Luviler gün yüzüne çıkarılıyor Adana'da Antik çağın dünyadaki en önemli temsilcilerinden olan Hitit İmparatorluğu’nun yıkılma sürecinde dahi Anadolu’da yaklaşık 500 sene Luvice konuşulduğu artık bilim dünyası tarafından kabul edilirken Luviler’in yaşamı, kültürü gelecek kuşaklara aktarılıyor.
30.04.2024 Adana
Fenerbahçe'de sakatlık depremi
Fenerbahçe'de sakatlık depremi Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı derbide sakatlanarak oyuna devam edemeyen Milli yıldız İsmail Yüksek'in son durumu belli oldu. İşte detaylar...
28.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ayak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.