Avrupa Voleybol Konfederasyonu

Avrupa Voleybol Konfederasyonu

Son dakika Avrupa Voleybol Konfederasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Voleybol Konfederasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Voleybol Konfederasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa voleybol konfederasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 avrupa voleybol konfederasyonu haberi bulunmuştur. Tüm avrupa voleybol konfederasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'ne hem erkeklerde hem de kadınlarda bu yıl Türkiye ev sahipliği yapacak.
19.02.2024 Voleybol
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz
MHP lideri Bahçeli'den fahiş kira artışları ile ilgili açıklama: Sınırlandırmak mecburiyetindeyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Vatandaşlarımızı mağdur haline getiren, zincir marketlerde peynirden yumurtaya, etten süte kadar fiyat etiketlerinin kabarmasına yol açan kimler varsa suçludur, sahnelenen kirli oyunun parçasıdır. Kiralardaki yükselişe sessiz kalamayız, konut fiyatlarındaki yükselişleri atıl vaziyette seyredemeyiz. Vahim artışları sınırlandırmak, taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz" dedi. Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri tartışmalarına ilişkin "Türkiye seçeneksiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO’yla var olmadık, NATO’suz da yok olmayız " ifadelerini kullandı.
24.05.2022 Siyaset
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu 2021 CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Polonya oldu
Türkiye'nin yarı finaldeki rakibi Polonya oldu 2019 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda yarı finalistler belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu!
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın rakipleri belli oldu! A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın 2019 CEV Altın Ligi'nde karşılaşacağı rakipleri belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler belli oldu
CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler belli oldu 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek ekiplerden, kadınlarda Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe ve VakıfBank, erkeklerde ise Arkas Spor ve Halkbank'ın rakipleri, bugün Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleşen Avrupa Voleybol Galası'ndaki kura çekimiyle belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
Ay-yıldızlılar, B Grubu'nu 13 puanla lider tamamladı
Ay-yıldızlılar, B Grubu'nu 13 puanla lider tamamladı A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Altın Avrupa Ligi B Grubu altıncı ve son maçında Ukrayna'ya 3-2 yenildi.
10.11.2021 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliği
CEV Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliği 2019 Erkekler ve Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde final karşılaşmaları, 2 gün arka arkaya olmak üzere "Büyük Final" adı altında CEV tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada oynanacak
10.11.2021 Voleybol
Halkbank, PAOK'u devirdi!
Halkbank, PAOK'u devirdi! Halkbank, Erkekler Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ikinci maçında Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Ziraat Bankası son 8'e kaldı
Ziraat Bankası son 8'e kaldı Erkekler voleybolda CEV Kupası'ndaki temsilcimiz Ziraat Bankası, Samsun'da oynanan 16'lı Finaller turu rövanşında konuk ettiği Romanya'nın SCM U Craiova takımını 13-25, 25-21, 23-25, 25-18 ve 15-6'lık setlerle 3-2 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi
CEV Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi Ligde kadınlarda ve erkeklerde Türk takımlarının yeni sezondaki rakipleri belli oldu
10.11.2021 Voleybol
Dev organizasyon Türkiye'de yapılacak!
Dev organizasyon Türkiye'de yapılacak! Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Aleksandar Boricic, Polonya’nın Krakow şehrinde düzenlenen 38. CEV Genel Kurulu’nda, 2019 CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri’ni dört ülkenin organize edeceğini açıkladı. Şampiyonayı, Türkiye, Polonya, Macaristan ve Çekya (Çek Cumhuriyeti)’da ortaklaşa organize edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Filenin Efeleri veda etti
Filenin Efeleri veda etti Avrupa Şampiyonası play-off turunda Ay-Yıldızlılar, İtalya’dan set alamadı.
10.11.2021 Voleybol
Milliler play-off turuna kaldı
Milliler play-off turuna kaldı Türkiye, gruptaki üçüncü maçında Fransa'ya 3-0 yenildi ve play-off turuna kaldı.
10.11.2021 Voleybol
"Gruptan çıkalım sonrası sürpriz"
"Gruptan çıkalım sonrası sürpriz" Bugün başlayacak Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası öncesi Milli Takımımız'ın hedefini Metin Toy ve Faik Samet Güneş Vatan'a anlattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Galatasaray'ın maçı ertelendi!
Galatasaray'ın maçı ertelendi! Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası çeyrek finalinde Polonya temsilcisi Budowlani ile yapacağı rövanş maçı yarına ertelendi.
15.03.2017 Galatasaray
F.Bahçe çeyrek finale yükseldi
F.Bahçe çeyrek finale yükseldi 2017 CEV Kupası erkekler kategorisindeki temsilcimiz Fenerbahçe, bugün 8'li Finaller ikinci karşılaşmasında, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda ağırladığı Bulgaristan'dan Levski Sofia takımını 25-12, 25-20 ve 25-23'lük setlerle 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
6 Türk takımı için Avrupa heyecanı başlıyor
6 Türk takımı için Avrupa heyecanı başlıyor Voleybolda Avrupa kupalarında bu hafta 6 Türk takımı mücadele edecek.
24.09.2021 Galatasaray
Filede yeni başkan Akif Üstündağ
Filede yeni başkan Akif Üstündağ Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 4. Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Mehmet Akif Üstündağ, başkanlığa seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Voleybolda kadınlar erkeklere fark attı!
Voleybolda kadınlar erkeklere fark attı! Türkiye, milli takımlar Avrupa sıralamasında kadınlarda 5'inci, erkeklerde ise 15. basamakta yer aldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye - Belarus: 3-0
Türkiye - Belarus: 3-0 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Raunt E Grubu üçüncü maçında Türkiye, Belarus'u 3-0 yenerek grubu 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle tamamladı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Faizler inecek, asıl soru hızlı inecek mi?
Faizler inecek, asıl soru hızlı inecek mi? DenizBank Genel Müdürü Ateş, enflasyon indirildiği ölçüde faizin düşürülebileceğini belirterek “Faizlerin ineceği kanaatindeyim. Asıl soru şu: Yeterince hızlı inecek mi inmeyecek mi?” dedi.
12.04.2016 Ekonomi
Athletic de gelmiyor
Athletic de gelmiyor Son dönemdeki terör olayları nedeniyle Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklayan Avrupa kulüplerine bir yenisi eklendi...
21.03.2016 Futbol
İtalyanlar gelmek istemiyor!
İtalyanlar gelmek istemiyor! CEV Denizbank Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Halkbank ve Cucine Lube Civitanova arasında oynanacak 6'lı Final rövanş maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eşleşmeler belli oldu
Eşleşmeler belli oldu Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Voleybol Konfederasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa voleybol konfederasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.