Beşiktaş Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri belli oldu
Beşiktaş Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri belli oldu Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un 3. eleme turu maçlarına çıkacağı UEFA Konferans Ligi elemelerindeki play-off turu kurası çekidi. Temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu.
7.08.2023 UEFA Avrupa Ligi
Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu!
Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura heyecanı yaşandı. Gruplarını lider tamamlayan Sivasspor ve Başakşehir'in rakipleri, bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.
24.02.2023 Başakşehir
Trabzonspor, yoluna Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu'nda devam edecek
Trabzonspor, yoluna Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu'nda devam edecek UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında Macaristan'ın Ferencvaros takımını konuk eden Trabzonspor, sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Temsilcimiz, bu galibiyetle puanını 9 yaparken 3. olarak Konferans Ligi biletini aldı.
3.11.2022 Trabzonspor
Avrupa Konferans Ligi'nde finalin adı: Roma - Feyenoord
Avrupa Konferans Ligi'nde finalin adı: Roma - Feyenoord UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde finale yükselen takımlar, bugün oynanan yarı final rövanş maçlarının ardından belli oldu. Leicester City'yi saf dışı bırakan Roma ile Marsilya'yı eleyen Feyenoord, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde finale yükselen takımlar oldu.
5.05.2022 UEFA Avrupa Ligi