Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası

Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası

Son dakika Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa imar ve kalkınma bankası gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 avrupa imar ve kalkınma bankası haberi bulunmuştur. Tüm avrupa imar ve kalkınma bankası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır'dan KOBİ'lere müjde: 300 milyon avroluk finansmanı sunuyoruz
Bakan Kacır'dan KOBİ'lere müjde: 300 milyon avroluk finansmanı sunuyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "300 milyon avroluk bir finansmanı; dijital dönüşüm ve olgunluk değerlendirme analizi gerçekleştirerek, dijital dönüşüm ihtiyaçlarını tespit eden ve yol haritasını oluşturan KOBİ'lerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Uygun maliyetli finansman devreye alınacak
Uygun maliyetli finansman devreye alınacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem bölgesi için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından 500 milyon euro finansman sağlanacağını belirterek, "Deprem bölgesinde kullanılmak üzere uluslararası kuruluşlardan uygun maliyetli finansman desteklerini devreye alıyoruz" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Avrupa'dan fintek yatırımı
Avrupa'dan fintek yatırımı Türkiye’de fintek sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Dgpays, ikinci yatırım turunu tamamlayarak Avrupa’dan önemli bir yatırım aldı.
27.02.2024 Vitrin
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Uluslararası hasar tespit raporunun hazırlanması için çalışmalar başladı
Bakan Çavuşoğlu: Uluslararası hasar tespit raporunun hazırlanması için çalışmalar başladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kurumlarımız deprem sonrası hasar tespit ve ihtiyaç değerlendirme raporu çalışmalarına süratle başladı. Eş zamanlı olarak bakanlığımız, Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği (AB) temsilcileriyle istişarelerde bulundu. İstişareler sonucunda, uluslararası standart haline gelmiş metodolojiyle uyumlu hasar tespit raporunun da hazırlanması için gerekli çalışmalara başlandı" dedi.
10.03.2023 Gündem
Bakan Varank: 40 milyon ton çelik üretimi ile Avrupa'da 1. sıradayız
Bakan Varank: 40 milyon ton çelik üretimi ile Avrupa'da 1. sıradayız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye bugün 40 milyon ton çelik üretimiyle Avrupa'da 1., dünyada 7. sırada. Ben başarılarından ötürü, bu masa etrafında bulunan tüm üyeleri, onların nezdinde Türk demir-çelik sanayicilerini, ter döken 55 bini aşkın emekçi kardeşimizi hassaten tebrik ediyorum" dedi.
25.05.2022 Ekonomi
Prof. Dr. Birpınar: Türkiye iklim finansmanı için doğru adres olmaya devam edecek
Prof. Dr. Birpınar: Türkiye iklim finansmanı için doğru adres olmaya devam edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Türkiye İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, "Türkiye artan miktarlarda iklim finansmanı için doğru adres olmaya devam edecek" dedi.
7.04.2022 Gündem
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz
Bakan Kurum: İklim krizine 'dur' diyecek belki de son nesiliz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hepimizi iklim krizi diye tabir ettiğimiz bir süreç bekliyor. Kaynaklarımızın sınırlı olduğu, nüfusumuzun bir taraftan arttığı, köyden kente göçün giderek yoğunlaştığı, insanların ihtiyaçlarının her geçen gün arttığı bir süreci her geçen gün hep birlikte yaşıyoruz. Buna dur diyecek belki de son nesiliz. Eğer tedbir almazsak hem ülkemiz, hem dünyamız bu süreçten ciddi zararlar görecek. dedi.
22.02.2022 Gündem
Buca Metrosu’nun temelini Kılıçdaroğlu atacak
Buca Metrosu’nun temelini Kılıçdaroğlu atacak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandıracağı Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.
8.02.2022 Siyaset
Bakan Nebati, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı ile görüştü
Bakan Nebati, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Odile Renaud-Basso ile görüşme gerçekleştirdi.
1.02.2022 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı...
Akbank resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, imzalar atıldı... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi açıklaması geldi. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. İmzalar atıldı. KOBİ’lere yönelik iki yeni kredi anlaşması yapıldığı belirtildi. Bu anlaşmanın yanı sıra dış ticaret işlemleri ve orta ölçekli işletmelerini finansman ihtiyacını destekleyecek 4 yeni anlaşma imzaladı. İşte Akbank'tan yapılan kredi anlaşması duyurusu ve detayları...
11.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, EBRD Başkanı Renaud-Basso'yu kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, EBRD Başkanı Renaud-Basso'yu kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso'yu kabul etti.
8.11.2021 Siyaset
Avrupa'dan Türkiye'ye para yağdı! Dev yatırım
Avrupa'dan Türkiye'ye para yağdı! Dev yatırım Türkiye’nin EBRD’nin yatırım portföyünde en yüksek paya sahip ülke olduğunu vurgulayan Renaud-Basso, “Türkiye’de toplamda 13 milyar Euro’luk yatırım yaptık” dedi. Renaud-Basso, “Bizim için en cesaret verici olan şey, Türkiye’de özel sektörün son derece dinamik olması. Türkiye’nin çok geniş ve güçlü bir tüketici temeline sahip olması ve hızlıca yeniden büyüme kapasitesi, ekonomisinin direnç unsurları arasında yer alıyor” dedi.
4.05.2021 Ekonomi
AB'den kritik karar! Türkiye'yi de etkileyebilir
AB'den kritik karar! Türkiye'yi de etkileyebilir AB, Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması ile karbon fiyatlandırması ve vergilendirmesiyle ilgili yeni düzenleme hazırlığında. EBRD'ye göre uygulama Türkiye'yi de etkileyebilir.
21.04.2021 Dünya
2 yabancı banka Türk şirket ile anlaştı!
2 yabancı banka Türk şirket ile anlaştı! Goldman Sachs ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Türkiye'nin lider dijital finansal teknoloji sağlayıcısı DgPays'e yatırım yapmak için anlaştı.
22.03.2021 Ekonomi
Tunç Soyer: İzmir'in doğal afetlere karşı dirençli bir şehir olmasını sağlayacağız
Tunç Soyer: İzmir'in doğal afetlere karşı dirençli bir şehir olmasını sağlayacağız İzmir'de iklim krizinde kenti daha dirençli bir örnek şehir haline getirmek amacıyla oluşturulan Yeşil Şehir Eylem Planı ve Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı'nın tanıtımı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı toplantıyla yapıldı. Soyer, İzmir'de Cittaslow (Sakin şehir) felsefesinin uygulanmasını planladıklarını da aktararak, ayrıntılarını nisan ayı sonunda tüm Türkiye'yle paylaşacaklarını söyledi.
19.03.2021 Gündem
DenizBank'tan flaş kredi açıklaması! İlk kez...
DenizBank'tan flaş kredi açıklaması! İlk kez... DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, 2014'ten beri ilk defa gerçekleştirdikleri 435 milyon dolarlık seküritizasyon işlemiyle ekonomiye katkılarını güçlü şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Bu işlemin, yurt dışı havale akımlarına dayalı seküritizasyon piyasasının da bir anlamda önünü açacağını ve bunların devamının da geleceğini öngörüyoruz." dedi.
19.02.2021 Ekonomi
TEB yeni kararı resmen duyurdu! Değişti...
TEB yeni kararı resmen duyurdu! Değişti... TEB harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni kararını hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. TEB'den yapılan açıklamada şubelerin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Karar uygulamaya konuldu ve başladı. İşte yeni çalışma saatleri...
15.01.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Gelişmiş hava savunma sistemleri geliştiriyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Gelişmiş hava savunma sistemleri geliştiriyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Yurt içinde gerçekleştirdiğimiz başarılı terör operasyonları ile Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı gibi sınır ötesi operasyonlarımızda, insansız hava araçlarımız başta olmak üzere milli savunma ürünlerimiz, kahraman ordumuzun gücüne güç katmıştır. Bugün tüm dünyanın gıpta ile takip edeceği ve Türkiye’yi dışa bağımlılıktan kurtaracak gelişmiş hava savunma sistemlerini de geliştirebiliyoruz” dedi.
15.12.2020 Siyaset
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez!
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez! AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Kendisi gibi düşünmeyen sanatçılara hakaret eden, kendisine oy vermeyen öğretmenleri aşağılayan, iktidara gelirse bazı gazetelere el koyacağını söyleyen, AK Parti'ye oy vermenin 'haram' olduğunu iddia eden, Türk Ordusuna 'satılmış' diyen bir anlayış, bize demokrasi dersi veremez." diyerek, Kılıçdaroğlu'na sert bir dille tepki gösterdi.
7.12.2020 Siyaset
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı duyurdu. DenizBank'tan ekonomiye önemli destek geldi. Bankadan yapılan açıklamada 42 bankadan 780 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlandığı ve yüzde 115 yenileme oranıyla da en yüksek tutar artışının sağlandığı belirtildi. Müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak olan kredi, ekonomiye katkı sağlayacak. Öte yandan DenizBank'ın mesai saatlerinde de koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla değişikliğe gidildi.
7.12.2020 Ekonomi
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek. 65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak. Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayıyı geçemeyecek. AVM'lere girişte HES Kodu uygulamasına geçilecek. Koronavirüs tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesiyle düzenlenecek ve salı gününden itibaren uygulanacak. İşte yeni tedbirler...
30.11.2020 Siyaset
Girişimci kadınlara büyük destek
Girişimci kadınlara büyük destek Girişimcilik ekosistemindeki pek çok kurum ve kuruluş, kadınlar için finansal destek modelleri sunuyor. Her yıl daha da gelişen bu sistemler, kadınların kendi işini kurmasını ve ekonomiye artı değer sağlıyor
8.03.2020 Ekonomi
Varlık Fonu, EBRD’nin %10 hissesini satın aldı
Varlık Fonu, EBRD’nin %10 hissesini satın aldı Varlık Fonu, Borsa İstanbul'daki yüzde 10 EBRD hissesini satın alarak payını yüzde 90,6'ya çıkardı.
31.12.2019 Ekonomi
TVF'den Borsa İstanbul hamlesi! Yüzde 10'u alınacak
TVF'den Borsa İstanbul hamlesi! Yüzde 10'u alınacak Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Zafer Sönmez, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın Borsa İstanbul'da bulunan yüzde 10'luk payının almak istediklerini söyledi.
31.10.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa imar ve kalkınma bankası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.