Avatar

Avatar

Son dakika avatar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avatar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avatar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avatar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avatar gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 avatar haberi bulunmuştur. Tüm avatar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
16.05.2024 Magazin
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı Yunus Emre Özden, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
13.05.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Avatar Atakan'ın eşi  Serap Korkmaz'dan  itiraf
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf 2016 Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan ile 2017 yılında nikah masasına oturan eşi Serap Korkmaz'dan itiraf geldi. Korkmaz, "Düğünümü yaşamadım" diyerek evlilik hakkında itirafta bulundu.
23.02.2024 Magazin
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi!
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi! Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Avatar Atakan ve Hakan Hatipoğlu arasındaki gerilim dikkat çekerken, Yasin'in oyun sırasında sakatlanması merak konusu oldu. Peki, 12 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 12 Şubat Pazartesi günü Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler...
13.02.2024 Magazin
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star 10 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor’da Nihat Altınkaya ve Turabi’nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya vedasının ardından 3 yeni isim daha kadroya katıldı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’te mücadele edecek. Peki, Survivor 1. eleme adayı kim oldu? 10 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
11.02.2024 Magazin
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli? Survivor All Star Ogeday ve Turabi'nin tartışmasına sahne oldu. Turabi, Ogeday ve Nisa aşkına gönderme yaparken Ogeday ise Turabi'nin paylaştığı özel içerikli fotoğrafları Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a uyarı geldi. Peki, Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
11.01.2024 Gündem
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum'
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum' Oyuncu-sunucu Yeliz Yeşilmen babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Acı haberi veren Yeşilmen, ‘Babamı kaybettik’ dedi.
23.10.2023 Magazin
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
WhatsApp yeni özelliğiyle sohbete keyif katıyor! Telefon elinizden düşmeyecek
WhatsApp yeni özelliğiyle sohbete keyif katıyor! Telefon elinizden düşmeyecek WhatsApp yeni özelliğiyle kullanıcılarına sürpriz yaptı. Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi platformlarından WhatsApp test ettiği yeni özellikle tüm sohbetlere keyif katacağa benziyor.
17.07.2023 Gündem
TikTok'ta yeni dönem! Yapay zekâ tarafından üretilecek
TikTok'ta yeni dönem! Yapay zekâ tarafından üretilecek The Verge tarafından gündeme getirilen bir sızıntıya göre, TikTok yakında platforma yapay zekâ ile profil resmi oluşturma özelliği getirecek.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi 2016 yılında "Survivor" yarışmasının şampiyonu olan, 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmişti. Çift, evliliklerini kısa süre sonra Leon Aslan ismini verdikleri oğulları ile taçlandırmıştı.İkinci bebeklerini ise geçen günlerde kucaklarına alan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz, ikinci kez anne-baba olmasının sevincini yaşamıştı. 21 gün önce kızına kavuşan Avatar Atakan, kızının yüzünü ilk kez gösterdi.
28.03.2023 Magazin
Hukukta 'metaverse' devrimi! Türkiye'de uygulanabilir mi?
Hukukta 'metaverse' devrimi! Türkiye'de uygulanabilir mi? Kolombiya’da metaverse aracılığı ile yapılan bir duruşma ile dünya tarihinde bir ilk imza atıldı. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran gelişmeyi yorumlayan Avukat Begüm Gencer Aytaç, benzer bir duruşmanın Türkiye’de uygulanıp uygulanmayacağına ilişkin önemli tespitlerde bulundu.
11.03.2023 Gündem
Bakanlıktan sinema salonlarına 14,2 milyon TL destek
Bakanlıktan sinema salonlarına 14,2 milyon TL destek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 105 sinema salonuna 14 milyon 235 bin lira destek sağlanacak.
3.02.2023 Ekonomi
2023 yılı Oscar adayları açıklandı
2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Magazin
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası! ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
12.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Tehlike çanları çalıyor! Çağımızın hastalığı Phubbing ilişkileri bitiriyor
Tehlike çanları çalıyor! Çağımızın hastalığı Phubbing ilişkileri bitiriyor Yaşamımızı etkisi altına alan ve sosyal medyadan hayatımıza sızan 'phubbing' kavramı tehlike çanlarının çaldığını gösteriyor. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle karşımızdakini daha az dinliyor ve fazla dikkate almıyoruz. Telefon bağımlılığı olarak da adlandırılan 'Phubbing' dönemin önemli hastalıklarından biri. Peki bu hastalık ne gibi tehlikeler doğuruyor? İlişkileri nasıl etkiliyor? Bu davranıştan kolay kurtulabilir miyiz? İşte detaylar...
20.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son gün 31 Aralık, 6 bin 72 TL cezası var
Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son gün 31 Aralık, 6 bin 72 TL cezası var Tarım ve Orman Bakanlığı’nın evcil kedi ve köpeklere mikroçip takılması için son tarih olarak açıkladığı 31 Aralık’a günler kaldı. Türkiye genelinde şu ana kadar sadece 504 bin kedi ve 385 bin köpek mikroçiplenebildi. 31 Aralık’tan sonra mikroçiplenmemiş hayvanların sahiplerine 6 bin 72 TL ceza kesilecek.
22.12.2022 Gündem
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın Sosyal medyada yeni bir akım daha başladı. Yüklediğiniz selfieleri avatarlara dönüştüren uygulama Lensa, son haftalarda sosyal medyada yeni bir trend haline geldi. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI'ı kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Peki bu yapay zeka uygulamaları ne kadar güvenli? Paylaşım rekoru kıran uygulamada kişisel bilgileriniz sızabilir mi? Tehlike çanları çalıyor mu? İşte detaylar...
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar! Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliği geçtiğimiz mart ayında sona eren Selen Görgüzel, hâlâ 'Hamdi Alkan'ın eski karısı' olarak anılmanın kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Her geçen gün daha popüler hala gelen estetik müdahaleler hakkında konuşan oyuncu, "Hesabı erkek öder" tartışmasına da değindi. Ayrıca Selen Görgüzel, hemcinslerinin tepkisini çekecek açıklamalara imza attı.
16.12.2022 Magazin
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı!
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı! Sosyal medyanın yeni akımı yapay zeka destekli dijital portreler. Pek çok kullanıcının yapay zeka uygulaması aracılığıyla avatar haline getirdiği fotoğraflarını paylaşması akımına ünlüler de dahil oldu. Elçin Sangu, Merve Boluğur, Ece Erken, Mine Tugay, Pelin Karahan, Seda Sayan ve Defne Samyeli gibi isimler akıma katıldı. İşte o paylaşımlar...
14.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Avatar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avatar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.