Atlet

Atlet

Son dakika atlet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atlet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atlet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atlet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atlet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.503 atlet haberi bulunmuştur. Tüm atlet haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var?
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var? BİM aktüel ürünler kataloğu yayında. 2 Nisan Salıdan itibaren silgi sünger, saç spreyi, ip askılı atlet, soket çorap, bölmeli organizer, makyaj çantası indirimli fiyatlarla raflarda yer alacak. Cuma fırsatları ile ayakkabılık, kızartma tenceresi, çantalı vakumlu hurç geliyor. İşte 2-5 Nisan BİM aktüel katalog ürünleri.
1.04.2024 Ekonomi
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
Adanalı atlet Kayhan Özer'den tarihi başarı! Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Adanalı milli atlet Kayhan Özer, Dünya Salon Atletizm Turu’nun ilk etabında birinci olmuştu. Başarılı sporcu Özer, 1-3 Mart tarihlerinde İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.
25.02.2024 Adana
Atletleri tekrar beyazlatmanın kolay yöntemi: Karışımı sürün ilk günkü gibi kar beyazı olacak!
Atletleri tekrar beyazlatmanın kolay yöntemi: Karışımı sürün ilk günkü gibi kar beyazı olacak! Çamaşır yıkamak kolay olsa da makineden istediğimiz verimi almak zor olabilir. Özellikle beyazların tekrar eskisi gibi parlaması için bazı yöntemler var. Terli ve sararmış atletleri kar gibi beyaz yapacak karışım haberimizde.
10.02.2024 Yaşam
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı eleştirildi.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı çokça eleştri aldı.
25.01.2024 Vatan TV
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis Bursa’da, futbol maçı izlemek için bir araya geldiği arkadaşı Kadir Şahin'i (38) çıkan tartışmada bıçakla öldürüp, Sedat İrtem’i de (30) yaralayan yüzde 90 görme engelli sporcu Suat Öner (40), tutuklu yargılandığı davada toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öner, son savunmasında, “Kendimi savunmak isterken bu olaylar yaşandı” dedi.
4.01.2024 Gündem
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu”
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu” Fenomen yarışma programı Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında yarışan ve Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet şu an özel hayatıyla gündemde. Kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına bir kez daha açıklık getirdi.
6.12.2023 Magazin
Kardeşi evlatlıktan reddedildiğini duyurmuştu! Nagihan Karadere babasını aradı
Kardeşi evlatlıktan reddedildiğini duyurmuştu! Nagihan Karadere babasını aradı 'Survivor All Star 2024'e hazırlanan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Karadere ise, kameralar önünde babasını aradı.
5.12.2023 Magazin
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden iddia! Anne ve babası evlatlıktan reddetti 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
4.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu
Nagihan Karadere'ye ölüm tehdidi! KADES’e başvurdu Milli atlet Nagihan Karadere Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşırken, en son tatsız bir olayı takipçileriyle paylaştı. Tehdit edildiğini aktaran Nagihan Karadere kısa adı KADES olan Kadın Destek Uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var’ notunu düştü.
2.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere Survivor All Star öncesi resmen şov yaptı! Sosyal medya karıştı: Kaslar patladı patlayacak
Nagihan Karadere Survivor All Star öncesi resmen şov yaptı! Sosyal medya karıştı: Kaslar patladı patlayacak Milli atlet Nagihan Karadere şimdilerde sosyal medya sayfasından sık sık Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşıyor. Dördüncü kez Survivor'a katılmak için gün sayan Karadere, spor salonunda kadın partnerini havada tutarak hem güç gösterisi yaptı hem de rakiplerine meydan okudu.
19.11.2023 Magazin
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim...
Survivor All Star 2024'ün üçüncü yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı, işte o ünlü isim... 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek isimler belli oluyor. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, '2012 Ünlüler-Gönüllüler' şampiyonu Nihat Altınkaya ve üç farklı sezonda parkura çıkan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin ardından 'Survivor All Star 2014' için bir ünlüyü daha duyurdu.
8.09.2023 Televizyon
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü Survivor'daki başarılı performansıyla akıllara kazınan milli atlet Sema Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Sema Aydemireski mesleğine geri döndüğünü duyurdu.
22.08.2023 Magazin
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü
Hande Erçel Kendal Jenner'ı taklit mi etti? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü İş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hande Erçel kıyafet tercihinde dünyaca ünlü model Kendal Jenner'a benzetildi. İkilinin bazı kombinlerinin birebir aynı olması takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Erçel'in pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var!
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var! Son olarak Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber, ocak ayında gelmişti. 38 yaşındaki milli atlet, iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini açıklamıştı. Aylardır tedavisi devam eden ünlü isim, sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Survivor Ertuğ kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacı Ertuğ Onur Yaşlıoğlu mesleği ne?
Survivor Ertuğ kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacı Ertuğ Onur Yaşlıoğlu mesleği ne? Survivor 2023 yedek yarışmaclardan Ertuğ Onur Yaşlıoğlu düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Ünlüler takımında yarışan Survivor Ertuğ kimdir, kaç yaşında? Survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu mesleği ne? İşte Survivor Ertuğ Onur Yaşlıoğlu hakkında bilgiler...
26.03.2023 Televizyon
Survivor Nefise kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Nefise kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023'e yedeklerden kadrosudan dahil olan Nefise Karatay hakkında araştırmalar başladı. Küçük yaşta atletizm ile tanışan Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında? İşte Nefise Karatay'ın hayatı ve kariyeri...
26.03.2023 Televizyon
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya
Tuğba Danışmaz’dan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya Milli atlet Tuğba Danışmaz, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama finalinde 14.31’lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı.
4.03.2023 Diğer Sporlar
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
'Depremzedeyim' diyerek yardım malzemesi toplayan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, depremzede olduğunu söyleyerek aldığı yardım malzemelerini sattığı gerekçesiyle tutuklanan Ali Kamalak'ın (55) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Kamalak’ın ifadesinde, yardım malzemelerini Osmaniye ve Hatay'daki çocuklarını deprem bölgesinden Muğla'ya getirebilirim düşüncesiyle aldığını söyledi. Kamalak, "Savcının, 'Eşyalar arasındaki bebek kıyafetlerini neden aldın' sorusu üzerine ise Kamalak, 'Torunlarım bulunuyor' diye cevap verdi.
17.02.2023 Gündem
'Depremzedeyim' diyerek topladığı malzemeleri satan şüpheli tutuklandı
'Depremzedeyim' diyerek topladığı malzemeleri satan şüpheli tutuklandı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, depremzede olduğunu söyleyerek aldığı yardım malzemelerini sattığı belirlenen Ali Kamalak (55), tutuklandı.
16.02.2023 Gündem
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu.
15.02.2023 Magazin
Nagihan Karadere depremzedelerle buluştu! 'İçimiz yangın yeri'
Nagihan Karadere depremzedelerle buluştu! 'İçimiz yangın yeri' Milli atlet Nagihan Karadere, Türkiye’yi yıkan Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana destek veriyor. İlk olarak yardım kolilerinin hazırlanması için vatandaşlarla birlikte Ataşehir’de çalışan Nagihan Karadere, şimdi ise depremin yaralarını sarmak için depremzedelerle buluştuğu bir kareyi sosyal medya sayfasından paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.
14.02.2023 Magazin
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Kansere yakalanan Nagihan Karadere'den açıklama: Bu illeti yeneceğim!
Kansere yakalanan Nagihan Karadere'den açıklama: Bu illeti yeneceğim! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere, kanser olduğunu açıklamış, "Lütfen benim için dua edin" demişti. Survivor eleştirileri sonrası kendisine tepki gösteren Ilıcalı'dan özür dilemesiyle gündeme gelen 38 yaşındaki eski atlet, merak konusu olan sağlık durumuna ilişkin konuştu.
20.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Atlet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atlet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.