Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu Kenan Doğulu'nun konserine gelen Melis Sezen burada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl, ABD'de bir hayli meşhur olan tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kitini doğum gününde hediye etmişti. Ünlü oyuncuya DNA testi sonucu soruldu.
30.08.2023 Magazin
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar Kanal D'de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi 'Sadakatsiz'e canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen'in iş insanı Atilla Bingöl ile aşkı tam gaz sürüyor. Çift, önceki gün Çeşme'de görüntülendikleri plajda birbirlerini öpmeye doyamadı.
2.07.2023 Magazin
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı!  'Aşık olunca çiçek açıyorum'
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı! 'Aşık olunca çiçek açıyorum' 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Magazin
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi Şimdilerde Gülcemal dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Melis Sezen kalbini bir iş adamına kaptırdı. Ünlü oyuncu iş adamı Atilla Bingöl ile eğlenirken görüntülendi. Çiftin yakınlaştığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Erol Köse, Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün büyük aşk yaşadığını vurguladı.
30.04.2023 Magazin