Atakan Kayalar

Atakan Kayalar

Son dakika Atakan Kayalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atakan Kayalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atakan Kayalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atakan Kayalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atakan kayalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 atakan kayalar haberi bulunmuştur. Tüm atakan kayalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atakan Kayalar'a yönelik paylaşım soruşturması: Şüpheliye "Adli kontrol şartı"
Atakan Kayalar'a yönelik paylaşım soruşturması: Şüpheliye "Adli kontrol şartı" 10 yaşındaki Atakan Kayalar’a yönelik paylaşımı nedeniyle hakkında "müstehcenlik" suçundan soruşturma başlatılan Erkan N., adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.
27.02.2020 Yaşam
Skandal paylaşımlarının ardından görevinden kovuldu!
Skandal paylaşımlarının ardından görevinden kovuldu! Sosyal medyada gündem olan 10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal ifadeler kullanan ve çocuk istismarını savunan Erkan Naldemirci, Özyeğin Üniversitesi'ndeki işinden kovuldu.
25.02.2020 Yaşam
Çocukların medyatikleştirilmesine yönelik  uyarı
Çocukların medyatikleştirilmesine yönelik uyarı Ruh Sağlığı Derneği, okuduğu felsefe kitapları üzerine yaptığı yorumlarla sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar ile ilgili yapılan haberlerde, hassas davranılması gerektiğini bildirdi.
22.02.2020 Sağlık
Onlar Türkiye’nin ‘geleceği’ olacak
Onlar Türkiye’nin ‘geleceği’ olacak Bir anda Türkiye’nin gündemine oturan 10 yaşındaki Atakan, özel yetenekli çocukları yeniden gündeme getirdi. MEB verilerine göre, 67 bin 250 öğrenciye özel eğitim veriliyor
22.02.2020 Gündem
Bakanlıktan flaş Atakan Kayalar açıklaması
Bakanlıktan flaş Atakan Kayalar açıklaması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal medyanın ilgi odağı olan filozof çocuk Atakan Kayalar hakkında açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında "Çocuğumuzun, sosyal medya üzerinden saldırıya ve tehditlere maruz kalması, ailemizi derinden üzmekte ve kaygılarını arttırmaktadır" denildi.
21.02.2020 Yaşam
Atakan Kayalar'dan şoke eden Aleyna Tilki sözleri!
Atakan Kayalar'dan şoke eden Aleyna Tilki sözleri! 10 yaşındaki Atakan Kayalar birkaç gündür Türkiye'nin gündeminde. Atakan'ı popüler eden durum 5 ayda 250 kitap okuduğunu söylediği video oldu. Bu durumun haberlere yansımasının ardından Aleyna Tilki, Atakan hakkında paylaşımda bulundu. Aleyna, paylaşımında Atakan ile tanışması gerektiğini söyledi. Atakan Kayalar ise Aleyna Tilki’nin paylaşımına bir video ile cevap verdi. Kayalar’ın, Aleyna’ya verdiği cevap ise herkesi şoke etti. İşte Atakan’ın Aleyna’ya verdiği o cevap...
21.02.2020 Magazin
FETÖ soruşturmasında 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı
FETÖ soruşturmasında 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik, kapatılan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik 86 sanık hakkında açılan davaya bakan mahkeme heyeti Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 10 sanığın tahliye taleplerinin reddine karar verdi. İki sanık hakkında da yakalama kararı çıkaran mahkeme duruşmayı erteledi.
22.06.2018 Gündem
İş adamları için hazırlanan iddianame iade edildi
İş adamları için hazırlanan iddianame iade edildi İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianameyi eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle savcılığa iade etti.
29.09.2021 Gündem
TUSKON'un FETÖ soruşturmasında iddianame tamamlandı
TUSKON'un FETÖ soruşturmasında iddianame tamamlandı TUSKON ve üye şirketlerine yönelik yürütülen FETÖ soruşturması sonucunda hazırlanan iddianamede FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ve TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Muhammet Günay’ın 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. İddianamede, aralarında Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü’nün de bulunduğu diğer 83 iş adamının ise örgüt üyeliği suçundan cezalandırılmaları istendi.
29.09.2021 Gündem
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir adaylarını tanıttı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir adaylarını tanıttı Partisinin İzmir’deki belediye başkan adayları tanıtım töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tarımda büyümeyi nasıl yapmak istiyorsanız, kırsal kesimle kent arası ilişkiyi güzel yapmak istiyorsanız geleceksiniz Aziz Kocaoğlu’ndan ders alacaksınız” dedi.
17.02.2019 Siyaset
Bu köy korkudan uyuyamıyor
Bu köy korkudan uyuyamıyor Yağmurun yağmaya başlamasıyla birlikte olası bir kaya düşmesine karşı evlerinde nöbet tutan köy hakkında boşaltma kararı çıktı...
20.01.2015 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Kartal, Çekmeköy, Maltepe, Şile, Tuzla, Beykoz ve Pendik'in bazı mahallelerine 26 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
Olimpiyat kadrosu açıklandı
Olimpiyat kadrosu açıklandı Türkiye'nin 2012 Londra Olimpiyatlarındaki sporcu listesi de netleşmeye başladı.
12.07.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Atakan Kayalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atakan kayalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.