ATA AÖF yaz okulu ne zaman, saat kaçta? ATA AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak, online mı, tek oturum mu? İşte yaz okul sınav giriş belgesi 2021!
ATA AÖF yaz okulu ne zaman, saat kaçta? ATA AÖF yaz okulu sınavı nasıl olacak, online mı, tek oturum mu? İşte yaz okul sınav giriş belgesi 2021! Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ne zaman, nasıl olacak? sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Sınavın şekline ve saatine ilişkin detaylar, Atatürk Üniversitesi tarafından aktarıldı. İşte yaz okul sınav giriş belgesi ve sınavın detayları…
11.09.2021 Eğitim
ATA AÖF yaz okulu kayıt yaptırma! 2021 yaz okulu kaydı nasıl yapılır, yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, kayıtlar ne zaman sona eriyor?
ATA AÖF yaz okulu kayıt yaptırma! 2021 yaz okulu kaydı nasıl yapılır, yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, kayıtlar ne zaman sona eriyor? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) yaz okulu kayıt tarihleri 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar uzatıldı. Tarihlerin uzatılmasıyla ATA AÖF yaz okulu ders seçimi ve kayıt işlemleri süreci yoğun bir şekilde sorgulanmaya başladı. ATA AÖF yaz okulu kayıt yapma ekranı…
10.08.2021 Eğitim
ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? (ATA AÖF yaz okulu kayıt 2020)
ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? (ATA AÖF yaz okulu kayıt 2020) ATA AÖF öğrencileri için yaz okulu ders seçimi işlemleri başladı. 4-11 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan ders seçimi kayıtlarında öğrenciler, önlisans, lisans ve lisans tamamlama programları derslerinden en çok beş derse kayıt yaptırabilirler. Peki, ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu kaydı nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu kayıt ücretleri ne kadar?
5.08.2020 Eğitim