Asuman

Asuman

Son dakika asuman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asuman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asuman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asuman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asuman gelişmeleri de dahil olmak üzere 930 asuman haberi bulunmuştur. Tüm asuman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar
'MİT'e alacağız' yalanıyla genç kızı kandırmışlardı! Okul müdürleri hakkında flaş karar Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var...
Yalı Çapkını'nda Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti! Aldatmak var, kadına şiddet var... Yalı Çapkını dizisinde Filenin Sultanları sahnesi tepki çekti. Star Tv'de yayınlan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in rol aldığı dizinin bu akşamki bölümünde Seyran, Suna ve Asuman'ın A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formalarını giyerek kutlama yapması sosyal medyada tepki çekti. İşte o sahneye gelen bazı yorumlar...
26.10.2023 Televizyon
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?'
Afra Saraçoğlu'nu sinirlendiren soru! 'Bıkmadınız mı?' 'Yalı Çapkını', başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki aşk sonrası Ersin Arıcı (Abidin) ve sevgilisi Beril Pozam’ın aşkı da konuşuluyor. Binnur Kaya, Beril Pozam ve Ersin Arıcı ile birlikte dizide 'Asuman' karakterine hayat veren Öznur Serçeler'in rol aldığı müzikalde görüntülenen Afra Saraçoğlu, özel hayat sorusuna tepki gösterdi. 'Çiçeği burnunda aşıklar' olarak çok konuşulan ikili ise müzikali yan yana izledi.
17.10.2023 Magazin
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi?
Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin ikinci sezonunda Korhan Ailesi'nin Marmaris'te bir otelde açacağı mağaza dikkat çekti. Asuman, Seyran, Ferit, Kaya ve Suna'nın gittiği otel hangisi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi? İşte detaylar...
13.10.2023 Televizyon
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası
Karadeniz'den Vatikan'a uzanan bir Temel macerası Hemen herkesin bildiği Temel fıkralarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filmi, izleyenleri kahkahaya boğmak için gün sayıyor.
6.10.2023 Kültür Sanat
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor!
Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı: Kaya ve Suna aşka geliyor, Sultan Halis'e itiraf ediyor! Yalı Çapkını 40 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Halis Ağa, Kaya'ı Marmaris'teki mağazaya gönderiyor. Kızı Nükhet, "Seyran, Ferit de gitsin, Suna ve Asuman da gitsin" diyerek planın ilk kısmını tamamlıyorlar. Öte yandan son bölümde kızı Dicle'yi Orhan'la yakalayan Sultan'dan itiraf geliyor.
29.09.2023 Televizyon
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor!
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor! Kanal D, yaz döneminde ekrana getirdiği yepyeni dizi ve programların yanı sıra sinema filmleri ile de izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor. Seyircileri hem filme hem de eğlenceye doyuracak yapımlar ağustos ayında da Kanal D’de izleyici ile buluşuyor.
6.08.2023 Televizyon
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı kandırmışlardı! 2 okul müdürü ile ilgili flaş gelişme Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' diyerek kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri'nin (48), Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü idari soruşturma kapsamında memurluktan ihraç edildiği ortaya çıktı.
2.06.2023 Yaşam
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
Asuman ve Fuat nasıl evlendi, hikayesi nedir? Yalı Çapkını dizisinde Fuat ve Asuman neden öldü?
Asuman ve Fuat nasıl evlendi, hikayesi nedir? Yalı Çapkını dizisinde Fuat ve Asuman neden öldü? Yalı Çapkını 33 bölüm bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide Fuat ve Asuman'ın öleceği neredeyse kesinleşti. Ferit ve Abidin'in Suna'yla Seyran'ı kaçırdığı yeni bölümde Fuat ve Asuman'ın kaza geçirerecek diziye veda edeceği konuşuluyor. Ancak ikilinin hikayesini merak edenler "Yalı Çapkını Fuat ve Asuman'ın hikayesi nedir, nasıl tanıştılar?", "Fuat ve Asuman neden öldü?" sorularına yanıt aramaya başladı.
19.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor!
Yalı Çapkını 33. bölüm 2. fragmanı: Ferit Seyran aşka geldi, Asuman ve Fuat trafik kazası geçiriyor! Yalı Çapkını 33 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit Seyran'ı iki kez öpüyor. Halis Ağa Orhan'a, "Oğlunun mezarına toprak atarken mi öğrenceksin babalığı" diyerek Fuat'ın ölümünün işaretini verdi. Tarık ise takipte... "Ferit'le Seyran sağolsun gerisine iş kazası" diyerek dizide bir kişinin vedasını doğruladı.
18.05.2023 Televizyon
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı!
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı! Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi görmekte olan babası Tuncer Altuğ, 12 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Acı haber sonrası ünlü şarkıcı İstanbul'da bir mekanda vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu. Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı.
15.05.2023 Magazin
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023 Gündem
Öznur Serçeler sosyal medyayı karıştırdı! Beğeni yağmuruna tutuldu
Öznur Serçeler sosyal medyayı karıştırdı! Beğeni yağmuruna tutuldu Yalı Çapkını dizisi oyuncularıyla da sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizide Asuman karakterine hayat veren Öznur Serçeler, küvette verdiği cesur pozlarla olay oldu.
7.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Asuman Dabak'ın acı günü!
Ünlü oyuncu Asuman Dabak'ın acı günü! Ünlü oyuncu Asuman Dabak'ın abisi hayatını kaybetti.
4.04.2023 Magazin
Gönül Dağı dizisinde sezon finali öncesi ikiz bebek bombası patlıyor! Muammer ve Hüseyin rekabeti kızışıyor
Gönül Dağı dizisinde sezon finali öncesi ikiz bebek bombası patlıyor! Muammer ve Hüseyin rekabeti kızışıyor Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi 92 bölüm fragmanıyla Taner ve Selma'nın iç ısıtan hikayesine devam etti. Bu yıl final yapacağı dedikoduları yayılan Gönül Dağı'nda uzun süredir beklenen bomba patlıyor. Asuman ve Ramazan'ın bebek beklediği dizide sezon finali öncesi büyük hazırlık var.
2.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Asuman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asuman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.