Aslıhan Gürbüz

Aslıhan Gürbüz

Son dakika Aslıhan Gürbüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslıhan Gürbüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslıhan Gürbüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslıhan Gürbüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslıhan gürbüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 aslıhan gürbüz haberi bulunmuştur. Tüm aslıhan gürbüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barışmıştı. Hacıoğlu, son olatak galaya eski eşiyle katıldı. İkilinin pozları gündem oldu.
23.01.2024 Magazin
Aslıhan Gürbüz'e gelen “evlilik” yorumu çıldırttı! 'Çeneni kapat'
Aslıhan Gürbüz'e gelen “evlilik” yorumu çıldırttı! 'Çeneni kapat' En son 'Hazine' filmiyle ekranlara gelen oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya paylaşımına "Bence evlenmeli ve iki çocuk yapmalı" yorumuna sert tepki verdi.
13.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber
Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber 'Taçsız Prenses' dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşıyordu. Ünlü çiftten evlilik haberi beklenirken, ayrılık haberi geldi.
12.07.2023 Namaz Vakitleri
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu el ele görüntülendi!
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu el ele görüntülendi! Bir süredir mutlu birliktelik yaşayan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu Caddebostan’da görüntülendi.
6.05.2023 Magazin
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu!
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu! İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, bir ödül töreni gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncunun giyim tarzı bakın kime benzetildi.
2.12.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gürbüz, yazdığı notla dikkat çekti.
2.12.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu aşka geldi!
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu aşka geldi! Oyuncu Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle denizde verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Bu kareyi kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan Gürbüz ise Hacıoğlu ile yazın çekilen başka bir fotoğrafını paylaştı.
27.10.2022 Magazin
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare!
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki Merve karakteriyle hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kareler geldi. İkilinin yorumları herkesin dikkatini çekti.
13.09.2022 Magazin
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'den ilk paylaşım!
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'den ilk paylaşım! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün birlikteliği geçen ay Çeşme'de belgelenmişti. Oyuncu çift ilişkilerini herkese ilan etti. İşte ikilinin ilk aşk pozu...
7.08.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı belgelendi! İlk kez görüntülendiler...
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı belgelendi! İlk kez görüntülendiler... Son zamanlarda Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş ve Barış karakteri ile büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu'nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıktı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.
11.07.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu birlikte mi?
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu birlikte mi? Mahkum dizisinin yıldızı İsmail Hacıoğlu'nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz'le aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü çiftin Karadeniz’de huzurlu bir tatili tercih ettiği ortaya çıktı.
29.06.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz'ün makyajsız haline yorum yağdı!
Aslıhan Gürbüz'ün makyajsız haline yorum yağdı! Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakteriyle ekranda olan Aslıhan Gürbüz tatil pozlarıyla dikkat çekti. Gürbüz'ün pozlarına "Makyajsız çok güzelsiniz" yorumları yağdı.
13.06.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz çileden çıktı! 'Yavrum senin derdin bensem...'
Aslıhan Gürbüz çileden çıktı! 'Yavrum senin derdin bensem...' Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara dönen Aslıhan Gürbüz sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Gürbüz, kendisine fazlasıyla takıntılı olan hayranına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
3.12.2021 Magazin
'Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu?
'Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu? Birkan Sokullu Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı, 'Masumlar Apartmanı' dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
10.11.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle!
Masumlar Apartmanı dizisinde flaş hamle! TRT 1'in iddialı yapımı Masumlar Apartmanı, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığıyla ikinci sezonda afiş değişikliğine giden dizide, flaş bir gelişme yaşandı.
8.11.2021 Televizyon
Kerem Kupacı Türkiye'yi terk etti
Kerem Kupacı Türkiye'yi terk etti Hayat Bilgisi dizisiyle tanınan Kerem Kupacı'nın, uzun süre önce Türkiye'den ayrıldığı ortaya çıktı. 50 yaşındaki oyuncu, artık Londra'da yaşıyor.
4.04.2021 Magazin
Kırmızı Oda'daki Kumru'yu izleyen çocuk annesine anlattı! İğrenç olay ortaya çıktı
Kırmızı Oda'daki Kumru'yu izleyen çocuk annesine anlattı! İğrenç olay ortaya çıktı Kırmızı Oda' dizisinde Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği 'Kumru' karakterinin üvey babası tarafından tacize uğradığını doktora anlattığı sahneyi izleyen 11 yaşındaki kız çocuğu, annesine, öz babasının da kendisine yıllardır aynı şeyi yaptığını anlattı. Anne hemen harekete geçti ve polise gidip şikayetçi olarak babayı tutuklattı.
24.03.2021 Yaşam
Aslıhan Gürbüz: Kadın çiftçiler ellerinizden öperim
Aslıhan Gürbüz: Kadın çiftçiler ellerinizden öperim Oyuncu Aslıhan Gürbüz, İstanbul’dan taşınarak kendine yeni bir hayat kurdu ve sosyal medya hesabından üreten kadınlara seslendi.
16.10.2020 Magazin
Aslıhan Gürbüz taciz mesajını ifşa etti!
Aslıhan Gürbüz taciz mesajını ifşa etti! Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteri ile tanınan Aslıhan Gürbüz, bir erkek takipçisinden gelen taciz mesajını ifşa etti. Gürbüz çirkin mesajın ardından gelen diğer mesajı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
4.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslıhan Gürbüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslıhan gürbüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.