Aslı Tandoğan

Aslı Tandoğan

Son dakika Aslı Tandoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Tandoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Tandoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Tandoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı tandoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 aslı tandoğan haberi bulunmuştur. Tüm aslı tandoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Aslı Tandoğan'dan dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül cevabı!
Aslı Tandoğan'dan dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül cevabı! Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından afet bölgesine destek olmak için kolları sıvayan ünlü isimlerden biri olan Aslı Tandoğan, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Depremzedeler için yardım yapan bir diğer isim Mahsun Kırmızıgül'ün, "Sanatçıların bölgeye gelerek fotoğraf paylaşmalarını doğru bulmuyorum" sözleri hatırlatılan Tandoğan; dikkat çeken bir yanıt verdi.
25.03.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Hakan Altun'dan alkışlanacak hareket! Depremzede 5 aileyi misafir edecek
Hakan Altun'dan alkışlanacak hareket! Depremzede 5 aileyi misafir edecek Ünlü şarkıcı Hakan Altun ailesiyle birlikte depremzedeler için seferber oldu.Hakan Altun, tüm sevenlerini de 'Bir Yuva Bir Kira' ve 'Evim Yuvan Olsun' kampanyalarına destek olmaya davet etti. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Altun, "Siz de bir aileye destek olabilirsiniz” dedi.
26.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış
Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış Ünlü oyuncular Özge Özder ve Aslı Tandoğan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası afet bölgesindeki can dostlarını, Bana Göz Kulak Ol aracılığıyla İstanbul'a ulaştırdılar. Pansiyona yerleştirilen, sağlık kontrolleri ve bakımları yapılacak olan can dostlar hakkında dernekten açıklama geldi.
17.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan: Mutlu ailenin sırrı diye bir şey yoktu
Aslı Tandoğan: Mutlu ailenin sırrı diye bir şey yoktu 'Den-G'nin Maceraları' adlı hikaye kitabı yazan Aslı Tandoğan, tanıtım davetinde samimi açıklamalarda bulundu. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları...
3.11.2022 Magazin
Aslı Tandoğan'dan güzel haber: Bu sezon ekranda olacağım
Aslı Tandoğan'dan güzel haber: Bu sezon ekranda olacağım Bayram tatilini ailesiyle İzmir Çeşme'de geçiren oyuncu Aslı Tandoğan, tütsü almak için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
11.05.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Anne - kız paylaşımı
Anne - kız paylaşımı Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden biri olan Aslı Tandoğan, kızı Arya ile çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı.
14.05.2020 Magazin
"Bu yok ettiğimiz doğa için gelsin!"
"Bu yok ettiğimiz doğa için gelsin!" Oyuncu Aslı Tandoğan evinin balkonunda arp çaldı. Güzel oyuncu bu anları takipçileriyle paylaştı.
30.04.2020 Magazin
Aslı Tandoğan'ın acı kaybı
Aslı Tandoğan'ın acı kaybı Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, Emniyet mensubu eniştesi Fatih Necdet’i önceki gün toprağa verdi. Tandoğan, yaşadığı acı kaybın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
13.08.2019 Magazin
Aslı Tandoğan'ın şezlong isyanı!
Aslı Tandoğan'ın şezlong isyanı! Oyuncu Aslı Tandoğan Nişantaşı'nda görüntülendi.
25.07.2019 Magazin
Aslı'dan Ayyaş'a destek
Aslı'dan Ayyaş'a destek Oyuncu Aslı Tandoğan, genç şarkıcı Alper Aksoy’un ‘Ayyaş’ adlı şarkısının video klibini “Çok güzel şarkı” notuyla Instagram hesabından paylaştı.
15.10.2018 Magazin
Ciddi sorumluluk
Ciddi sorumluluk Oyuncu Aslı Tandoğan geçtiğimiz gün oğlu Atlas ile Kanyon’daydı.
18.07.2018 Magazin
Klip güzeli Aslı
Klip güzeli Aslı Özgün 1 yıl aradan sonra ‘Hayalet’ adını verdiği yeni teklisini dinleyicilerin beğenisine sundu.
17.05.2018 Magazin
Özge Özder kimdir?
Özge Özder kimdir? Özge Özder kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Özge Özder'in hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. İşte Özge Özder hakkındaki tüm detaylar...
26.02.2018 Gündem
'Yuvamdaki Düşman' dizisi başlıyor...
'Yuvamdaki Düşman' dizisi başlıyor... Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman’ bu akşam seyirciyle buluşuyor.
25.01.2018 Televizyon
Yuvamdaki Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Yuvamdaki Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu! Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman’ın yayın tarihi belli oldu.
19.01.2018 Televizyon
Ece'nin yeni projesi belli oldu!
Ece'nin yeni projesi belli oldu! Oyuncu Ece Çeşmioğlu, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan ‘Yuvamdaki Düşman’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor.
9.01.2018 Magazin
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu!
Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu! Usta oyuncu Nebahat Çehre, yakında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan psikolojik gerilim türündeki 'Yuvamdaki Düşman' dizisiyle ekranlara dönüyor.
4.01.2018 Magazin
İki isim bu kez 'Yuvamdaki Düşman'da buluştu!
İki isim bu kez 'Yuvamdaki Düşman'da buluştu! Doğaç Yıldız ile Ece Çeşmioğlu'nun yolu 4'üncü kez aynı dizide kesişti.
28.12.2017 Magazin
'Yuvamdaki Düşman' dizisinin çekimleri başladı!
'Yuvamdaki Düşman' dizisinin çekimleri başladı! Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman'ın çekimleri başladı.
21.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Tandoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı tandoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.