Aslı Hünel

Aslı Hünel

Son dakika aslı hünel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aslı hünel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aslı hünel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Hünel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı hünel gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 aslı hünel haberi bulunmuştur. Tüm aslı hünel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor?
Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? 15 Eylül Kızılcık Şerbeti ikinci sezon saat kaçta başlıyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi yıldızların yer aldığı dizinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Peki Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor? Detayları haberimizde araştırdık.
15.09.2023 Televizyon
Yıldız Tilbe'den samimi sözler: Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum!
Yıldız Tilbe'den samimi sözler: Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum! Bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta bir otelde konser veren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak renkli açıklamalar yapan Tilbe'nin konserine; Aslı Hünel, Savaş Yurtsever, Safa Sarı ve Cenan Adıgüzel gibi birbirinden ünlü isimler de geldi.
24.04.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Eda Ece: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok!
Eda Ece: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerdeki acı tablo her geçen dakika ağırlaşıyor. Depremzedelerin ihtiyaçları için alışverişe çıkan Eda Ece, afet bölgesine gönderilmek üzere erzak, bebek eşyası ve battaniye aldı. Ünlü oyuncu, vatandaşların yardım için seferber olması üzerine rafların boş olduğunu görünce duygulandı.
10.02.2023 Magazin
Aslı Hünel: Beni bikini ile yakalayamazsınız
Aslı Hünel: Beni bikini ile yakalayamazsınız Sanatçı Aslı Hünel, önceki gün eşi Savaş Yurtsever ile Bodrum'da kameralara yansıdı. Muhabirlerle konuşmayı ihmal etmeyen Hünel, bikinili görüntülenmeyi sevmediğini dile getirerek, örf ve adetlerine bağlı bir insan olduğunu söyledi.
1.07.2022 Magazin
Gelin Evi ne zaman başlayacak 2021? Gelin Evi yeni sezon 2021 tarihi belli oldu!
Gelin Evi ne zaman başlayacak 2021? Gelin Evi yeni sezon 2021 tarihi belli oldu! TV ekranlarının en çok izlenen programlarından Gelin Evi yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Peki, Gelin Evi ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
14.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Aslı Hünel gözyaşlarına boğuldu! 'Benden en değerli parçamı aldı'
Aslı Hünel gözyaşlarına boğuldu! 'Benden en değerli parçamı aldı' Aslı Hünel, koronavirüs tedavisi gören babası Fevzi Hünel'i geçtiğimiz aylarda kaybetmişti. Vefat haberini Instagram hesabından paylaşan Aslı Hünel "Canım, biricik babamızı kaybettik. Celaliye Mezarlığı'na ikindide defnediyoruz" diyerek yaşadığı büyük acıyı paylaşmıştı. Babasını kaybetmenin acısıyla sarsılan şarkıcı, katıldığı canlı yayında duygusal anlar yaşadı.
1.05.2021 Magazin
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Aslı Hünel'den yürek yakan sözler... 'Sadece 10 gün...'
Aslı Hünel'den yürek yakan sözler... 'Sadece 10 gün...' Aslı Hünel, geçen ay büyük bir acıyla sarsıldı. “Hiçbir kronik hastalığı yoktu” dediği babası Mehmet Fevzi Hünel, korona yüzünden birkaç gün içinde hayatını kaybetti.
10.11.2020 Magazin
"Gücüm yettiğince daha faydalı olacağım"
"Gücüm yettiğince daha faydalı olacağım" Aslı Hünel, Yunus Emre Kültür Sanat Sezonu’nun açılışında sahne aldı.
18.10.2020 Magazin
Ünlü çiftin yeni oyuncakları
Ünlü çiftin yeni oyuncakları Şarkıcı Aslı Hünel ve eşi Savaş Yurtsever, Vadistanbul’da görüntülendi. Çiftin özel motosikletleri dikkat çekti.
29.09.2020 Magazin
Aslı Hünel söz verdi!
Aslı Hünel söz verdi! Şarkıcı Aslı Hünel'in, corona virüs salgını sürecinde gösterdikleri fedakârlıklar nedeniyle takdir toplayan sağlık çalışanlarına verdiği söz dikkat çekti.
28.05.2020 Magazin
'#EvdeKal#MuzikleKal'  Evde Kal çağrısında sıra Aslı Hünel’de
'#EvdeKal#MuzikleKal' Evde Kal çağrısında sıra Aslı Hünel’de Demirören Medya ‘#EvdeKalMüzikleKal’ çağrısını milyonlarla paylaşmaya devam ediyor. Ünlü sanatçıların evlerinden yaptıkları canlı yayın konserlerine 27 Mart Cuma akşamı Aslı Hünel katılıyor.
27.03.2020 Kültür Sanat
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter!
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter! Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın’ın yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutladı.
19.12.2019 Magazin
Açtırdığı alkol şişelerini aracına yükledi!
Açtırdığı alkol şişelerini aracına yükledi! Şarkıcı Esra Balamir, önceki akşam Etiler'de bir mekanda; Selin Ciğerci, Ayşegül Yıldız, Aslı Hünel ve Damla Ersubaşı gibi ünlü isimlerin bulunduğu arkadaş grubuyla 41'inci yaşını kutladı. Demet Akalın da yakın arkadaşı Esra Balamir'i yalnız bırakmadı.
30.11.2019 Magazin
Ebru Gündeş'i arayıp özür diledi
Ebru Gündeş'i arayıp özür diledi Posta'dan Eylem İpek Şafak 'Benden Duymuş Olmayın' köşesinde, Aslı Hünel'in Ebru Güneş'i arayarak özür dilediğini yazdı.
22.09.2019 Magazin
‘Yatırımcı Aslı’
‘Yatırımcı Aslı’ Aslı Hünel, ‘Bambaşka Aslı’ albümünün tanıtımını, İstanbul’un birçok yerindeki dev billboard’larla yaptı.
14.09.2019 Magazin
Aslı Hünel stres attı
Aslı Hünel stres attı ‘Bambaşka’ adlı albümüyle beğeni toplayan Aslı Hünel, Bodrum Victorias At Çiftliği’nde at bindi.
26.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Hünel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı hünel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.