Askeri Konvoy

Askeri Konvoy

Son dakika askeri konvoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri konvoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri konvoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Konvoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri konvoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 askeri konvoy haberi bulunmuştur. Tüm askeri konvoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus ordusuna ait konvoy uzaydan görüntülendi
Rus ordusuna ait konvoy uzaydan görüntülendi ABD’li teknoloji şirketi Maxar tarafından Rus ordusuna ait konvoy, Kiev’e doğru hareket ederken uzaydan görüntülendi.
27.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı, zaferi ilan ettiler! Putin'den 'nükleer' tehdit... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Ülkenin pek çok noktasındaki çatışma ve bombardımanlar devam ederken Kremlin'den 'Rusya konuşmaya hazır, Moskova Ukraynalıları bekliyor' açıklaması geldi. Ukrayna lideri Zelenski dakikalar içinde bu çağrıya olumsuz yanıt verdi. Ancak ilerleyen saatlerde Rusya, Ukrayna heyetinin görüşmeler için yola çıktığını duyurdu. Putin ise NATO'nun agresif açıklamaları üzerine 'Rus Nükleer Caydırıcı Kuvvetleri'ne 'yüksek alarma' geçme emri verdi. Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitry Kuleba "Rus ordusu peş peşe mağlubiyet yaşadıktan sonra bize ön şartsız görüşme yapabileceklerini bildirdiler. Bu şimdiden Ukrayna için bir zaferdir." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.02.2022 Dünya
Sınırda hareketlilik! PKK kampları görüntülendi
Sınırda hareketlilik! PKK kampları görüntülendi Irak'taki merkezi yönetimin, terör örgütü PKK'nın da varlık gösterdiği Musul kentine bağlı Sincar ilçesine üst düzey bir güvenlik heyeti gönderdi. PKK kampları böyle görüntülendi.
15.03.2021 Gündem
Hatay-Suriye sınır hattına askeri sevkiyat
Hatay-Suriye sınır hattına askeri sevkiyat Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Hatay-Suriye sınır hattına askeri sevkiyat gerçekleştirildi.
4.02.2021 Gündem
Sınıra obüs ve askeri personel sevkiyatı
Sınıra obüs ve askeri personel sevkiyatı İdlib'teki birliklere destek amacı ile farklı bölgelerden yola çıkan askeri konvoy, Kırıkhan'dan geçerek Hatay'da bulunan sınır birliklerine doğru devam etti.
30.05.2020 Gündem
Sınır birliklerine tank ve obüs sevkiyatı
Sınır birliklerine tank ve obüs sevkiyatı Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen obüs ve tank yüklü tırlardan oluşan askeri konvoy, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinden geçerek sınır birliklerine doğru devam etti.
1.03.2020 Gündem
Hain saldırıyla ilgili dikkat çeken Rus uçağı iddiası!
Hain saldırıyla ilgili dikkat çeken Rus uçağı iddiası! İdlib'de askerlerimize yapılan saldırıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Yerel kaynaklar hain saldırıyı karadan rejim topçularının, havadan ise Rus uçaklarının gerçekleştirdiğini iddia etti.
29.02.2020 Gündem
Dev sevkiyat! Sınır birliklerinde konuşlanacaklar
Dev sevkiyat! Sınır birliklerinde konuşlanacaklar Suriye sınırına obüs sevkıyatı devam ediyor. Gaziantep'in İslahiye ilçesinde konvoyu karşılayan taksiciler, Türk bayrakları ile askerlere destek verdi.
28.02.2020 Gündem
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar!
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar! Gelen son dakika bilgisine göre; Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından bugün İncirlik Üssü’nde hareketlilik başladı.
28.02.2020 Gündem
Sınırdan sıcak görüntü! Dikkat çeken sevkiyat
Sınırdan sıcak görüntü! Dikkat çeken sevkiyat Bölgeden gelen son görüntülere göre; Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye sınırındaki birliklere çok namlulu roketatarlar sevk edildi.
12.02.2020 Gündem
Suriye sınırına tank sevkiyatı
Suriye sınırına tank sevkiyatı TÜRKİYE'nin çeşitli illerindeki birliklerden sevk edilen tankların taşındığı askeri konvoy Gaziantep'in İslahiye İlçesine ulaştı.
9.02.2020 Gündem
Suriye sınırına 100 araçlık askeri konvoy gönderildi
Suriye sınırına 100 araçlık askeri konvoy gönderildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), komando, mühimmat ve askeri araçların yer aldığı askeri konvoyu sınır birliklerine sevk etti.
5.02.2020 Gündem
Suriye'de skandal görüntüler!
Suriye'de skandal görüntüler! Rusya, ABD'nin Suriye'de Fırat Nehri üzerindeki Tişrin Barajı'nda boşalttığı üsse yerleşti. Üsteki devir teslimin Rus bayrağı ve terör örgütü YPG/PKK flamasıyla yapılması dikkati çekti.
18.11.2019 Gündem
ABD ordusu, Suriye'nin doğusuna takviye askeri güç gönderdi! Rusya'dan sert tepki geldi...
ABD ordusu, Suriye'nin doğusuna takviye askeri güç gönderdi! Rusya'dan sert tepki geldi... ABD, Suriye'nin doğusunda terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki petrol sahasına takviye askeri güç konuşlandırdı. ABD ordusu, petrol sahalarının ve İran destekli güçlerin yakınındaki Bagoz'da da yeni bir üs kurmaya hazırlanıyor. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD'nin Suriye'deki petrol yataklarını koruma bahanesiyle silah kontrolüyle elinde tutmasının meşru olmadığını belirterek, "Bu basit bir söylemle uluslararası devlet haydutluğudur" dedi.
26.10.2019 Dünya
Barış Pınarı Harekatı'nda 6'ncı gün... Bölgeden art arda son dakika haberler geliyor
Barış Pınarı Harekatı'nda 6'ncı gün... Bölgeden art arda son dakika haberler geliyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Fırat’ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı 6’ncı gününe girdi. Gelen son dakika haberlere göre, Telabyad ve Resulayn ilçe merkezlerinde kontrolün sağlandığı harekatta, iki kent arasındaki köylerin terör örgütü PKK/YPG’den arındırılmasına devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan Harekatın başından bu yana yapılan çatışmalar ve bombardımanda ise 550 terörist etkisiz hale getirildi.
14.10.2019 Gündem
Sınırda askeri hareketlilik! Komandolar bölgede...
Sınırda askeri hareketlilik! Komandolar bölgede... Türkiye'nin çeşitli illerinden yola çıkan komando ve mayına dayanıklı zırhlı araçların olduğu 100 araçlık askeri konvoy, öğle saatlerinde Kilis’e ulaştı. Uluslararası ajanslar, "Türk askeri Suriye'nin kuzey doğusuna giriş yapmaya başladı" başlığıyla TSK'nın Suriye'ye girdiğini iddia etti. Reuters ise, Türk yetkililere dayandırdığı haberinde, henüz operasyonun başlamadığını, Türk askerlerinin ağır makinelerle sınırdaki beton blokları kaldırdığını açıkladı.
9.10.2019 Gündem
Komandolar Suriye sınırında!
Komandolar Suriye sınırında! Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen komando ve mayına dayanıklı zırhlı araçların bulunduğu 100 araçlık askeri konvoy, Kilis'e ulaştı. Konvoydaki birliklerin Suriye sınırına konuşlandırılacağı öğrenildi.
9.10.2019 Gündem
İkinci kara devriyesi tamamlandı
İkinci kara devriyesi tamamlandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurlarının, Suriye'de Fırat'ın doğusunda güvenli bölge tesisi birinci safha uygulamaları kapsamında gerçekleştirdikleri ikinci ortak kara devriyesi tamamlandı.
24.09.2019 Gündem
TSK'den İdlib'deki gözlem noktalarına takviye
TSK'den İdlib'deki gözlem noktalarına takviye TSK, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki gözlem noktalarına çok sayıda zırhlı araç, personel, personel taşıyıcı ve iş makinaları gönderdi.
12.09.2019 Gündem
Türkiye ile ABD arasındaki kara devriyesi tamamlandı
Türkiye ile ABD arasındaki kara devriyesi tamamlandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları, Suriye'de Fırat'ın doğusunda güvenli bölge birinci safha uygulamaları kapsamında ilk ortak kara devriyesini tamamlandı. Devriye yaklaşık 3 saat sürdü. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da, "Fırat'ın doğusunda Güvenli Bölge tesisi için TSK ve ABD personelinin ilk müşterek kara devriyesi planlandığı şekilde icra edildi" denildi.
8.09.2019 Gündem
TSK'dan İdlib takviyesi!
TSK'dan İdlib takviyesi! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki gözlem noktalarına çok sayıda zırhlı araç, personel, personel taşıyıcı ve mühimmat içeren askeri konvoy yolladı.
22.08.2019 Gündem
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla gönderilen askeri konvoy Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine ulaştı.
15.07.2019 Gündem
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Kilis'te konuşlu birliklerden yola çıkan zırhlı araçlardan oluşan askeri konvoy, Suriye sınırına doğru hareket etti.
11.07.2019 Gündem
Akçakale'ye askeri sevkiyat sürüyor
Akçakale'ye askeri sevkiyat sürüyor Şanlıurfa'nın sınırda bulunan Akçakale ilçesine zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) ve zırhlı araçlarla sevkiyat sürüyor.
10.07.2019 Gündem
Şanlıurfa’dan sınır birliklerine gece sevkiyatı
Şanlıurfa’dan sınır birliklerine gece sevkiyatı Şanlıurfa 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan akşam saatlerinde yola çıkan aralarında tank, obüs ve zırhlı personel taşıyıcıların bulunan askeri konvoyun bir bölümü sınır hattındaki Akçakale ilçesine ulaştı.
9.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Konvoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri konvoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.