Asker Eğlencesi

Asker Eğlencesi

Son dakika asker eğlencesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asker eğlencesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asker eğlencesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker Eğlencesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker eğlencesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 asker eğlencesi haberi bulunmuştur. Tüm asker eğlencesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asker eğlencesi dönüşü kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Asker eğlencesi dönüşü kaza: 2 ölü, 1 yaralı Burdur'da, asker eğlencesinden dönen 3 arkadaşın bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü İsmail Çolak (20) ile Mustafa Akalın (21) hayatını kaybetti, Bedirhan Yıldız (23) ise ağır yaralandı.
5.02.2024 Gündem
Yıldız Su altı yıl önce gözünü kaybetmişti... Mahkemeden milyonluk tazminat kararı
Yıldız Su altı yıl önce gözünü kaybetmişti... Mahkemeden milyonluk tazminat kararı İstanbul Eyüpsultan’da 1 Ağustos 2017 günü kalabalık bir grup, askere gidecek arkadaşlarını uğurlamak için asker eğlencesi düzenledi.
30.06.2023 Yaşam
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi Galata Kulesi Meydanı’nda bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçla keserek asker adayını havaya fırlattı. Evlilik teklifi yapan bir başka grup ise ortalığı dumana boğdu. Pes dedirten o anlar kameralara yansırken, dakikalarca yolu kapatan magandalar polisin müdahalesi ile araçlarına binip ayrıldı.
18.06.2023 Yaşam
Asker eğlencesinde tüneli trafiğe kapadılar
Asker eğlencesinde tüneli trafiğe kapadılar Üsküdar ve Ümraniye’de asker eğlencesi yapan bir grup araçlarla konvoy oluşturup tüneli kapadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Gündem
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki asker eğlencesinde çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.
21.03.2023 Yaşam
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar İstanbul'da gerçekleşen asker uğurlama eğlencelerinde kimileri meşale yakıp yolları kapattı, kimileri ise kavgaya tutuştu. Yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
5.02.2023 Yaşam
Esenyurt'ta asker eğlencesinde patlayan havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi
Esenyurt'ta asker eğlencesinde patlayan havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta asker eğlence yapan gruptakilerin yaktığı havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi. Tedbir alınmadan yakılan havai fişek, çevredekilerin üzerine patladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.12.2022 Yaşam
Asker eğlencesinde silahlı kutlama: 1i ağır 2 kişi yaralandı
Asker eğlencesinde silahlı kutlama: 1i ağır 2 kişi yaralandı Niğde'de asker kınasında tabanca ile rastgele ateş açılması sonucu  1i ağır 2 kişi yaralandı.
26.11.2022 Yaşam
Asker eğlencesi için Kağıthane Tüneli'ni kapattılar
Asker eğlencesi için Kağıthane Tüneli'ni kapattılar Kağıthane'de asker eğlencesi yapan bir grup, araçlarıyla Kağıthane Taksim Tüneli'ni kapattı. Araçlarından inerek meşale yakan kişiler, polis ekiplerinin geldiğini görünce araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. 
14.10.2022 Yaşam
Kağıthane’de asker eğlencesinde konvoy yapan bir grup caddeyi trafiğe kapatarak eğlendi
Kağıthane’de asker eğlencesinde konvoy yapan bir grup caddeyi trafiğe kapatarak eğlendi Kağıthane’de asker eğlencesi adı altında araçlarla konvoy yapan bir grup maganda, dakikalarca yolu trafiğe kapattı. Araçlarından inerek kendilerince eğlenen grup ardından araçlarına binerek camlardan sarktı. O anlar ise kameralara yansıdı.
21.08.2022 Haber
Trafikte çileden çıkaran anlar! Yürekler ağza geldi, dakikalarca...
Trafikte çileden çıkaran anlar! Yürekler ağza geldi, dakikalarca... Kağıthane’de asker eğlencesi adı altında araçlarla konvoy yapan bir grup maganda, dakikalarca yolu trafiğe kapattı. Araçlarından inerek kendilerince eğlenen grup ardından araçlarına binerek camlardan sarktı. O anlar ise kameralara yansıdı.
21.08.2022 Yaşam
Asker eğlencesinde bastonuyla dans eden dede ilgi odağı oldu
Asker eğlencesinde bastonuyla dans eden dede ilgi odağı oldu Bağcılar'da asker eğlencesine elindeki bastonla katılarak dans eden kişinin videoları ilgi odağı oldu.
18.08.2022 Eğlence
Büyükçekmece'de yol kesip havaya ateş açtılar
Büyükçekmece'de yol kesip havaya ateş açtılar  Büyükçekmece'de asker eğlencesi için konvoy düzenleyen bir grup, yolu kesip havaya ateş açtı. Çevredekiler şehir magandalarını cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. 
22.07.2022 Yaşam
Asker eğlencesinde meşale patladı: 2 yaralı
Asker eğlencesinde meşale patladı: 2 yaralı Şişli'de asker eğlencesinde yakılan meşale, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Meşalenin patlaması nedeniyle ellerinde yanıklar oluşan yaralılar, hastanede tedavi edildi. 
31.05.2022 Yaşam
Asker eğlencesinde meşale patladı: 2 yaralı
Asker eğlencesinde meşale patladı: 2 yaralı Şişli'de asker eğlencesinde yakılan meşale, 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Meşalenin patlaması nedeniyle ellerinde yanıklar oluşan yaralılar, hastanede tedavi edildi.
31.05.2022 Yaşam
Asker eğlencesinde gergin anlar! Bekçilere silah gösteren 2 uzman çavuş gözaltında
Asker eğlencesinde gergin anlar! Bekçilere silah gösteren 2 uzman çavuş gözaltında Kırıkkale'de, asker eğlencesinde bekçilere silah teşhirinde ve mukavemette bulunan 2'si uzman çavuş 5 kişi gözaltına alındı.Takviye gelen polis ekiplerinin biber gazı sıkarak kalabalığı dağıtması nedeniyle etkilenen bazı vatandaşlar da hastaneye kaldırıldı.
30.05.2022 Yaşam
Asker eğlencesinde tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı
Asker eğlencesinde tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı  Antalya'da, asker eğlencesinde av tüfeğiyle rastgele açılan ateş nedeniyle başına saçma isabet eden Mehmet Bulut (21) yaralandı.
18.05.2022 Yaşam
Askerlik yeri öğrenme! Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2022, mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
Askerlik yeri öğrenme! Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2022, mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Mayıs celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanır, mayıs askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik görevini yerine getirmek isteyen gençler, Mayıs 2022 celp dönemi sevk tarihlerini sorgulamaya başladı. Adaylar, askerlik durum belgesi sorgulama ile hangi tarihte askere gidileceğini öğrenebilecek. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre yedek subay, yedek astsubay ve erlerin ne zaman silahaltına alınacağı belli oldu. Peki, Mayıs 2022 askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak?
18.04.2022 Gündem
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadın kamerada
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadın kamerada Bağcılar'da bir kadın asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlenceyi evinin balkonundan seyrederken müziğin ritmine kendini kaptırıp dans etmeye başladı. Balkonda çılgınca dans eden kadının o anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
2.02.2022 Yaşam
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadının videosu olay oldu!
Asker eğlencesi sırasında balkonda çılgınca dans eden kadının videosu olay oldu! İstanbul Bağcılar'da bir kadın asker uğurlaması için sokakta düzenlenen eğlenceyi evinin balkonundan seyrederken müziğin ritmine kendini kaptırıp dans etmeye başladı. Balkonda çılgınca dans eden kadının o anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 
2.02.2022 Yaşam
Bedelli askerlik yerleri sorgulama 2022 e devlet ekranı ve MSB bedelli askerlik sevk tarihleri!
Bedelli askerlik yerleri sorgulama 2022 e devlet ekranı ve MSB bedelli askerlik sevk tarihleri! Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Bedelli askerlik yerleri merakla bekleniyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan asker adayları şimdi gözlerini Milli Savunma Bakanlığı'na çevirdi. MSB yaptığı açıklamada celp ve sevk tarihlerini duyurmuş, ilk sevk tarihinin 3 Şubat 2022 olduğunu aktarmıştı. Peki, Bedelli askerlik yerleri nereler, hangi iller? Bedelli askerlik yerleri e devlet sorgulama ekranı
28.01.2022 Gündem
e devlet bedelli askerlik sorgulama! Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022?
e devlet bedelli askerlik sorgulama! Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022? Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022, sorusu yanıt buldu. 2022 yılı celp dönemleri için bedelli askerlik, er ve yedek subay askerlik yerleri açıklandı. Peki, Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik sonuçları nasıl öğrenilir?
28.01.2022 Gündem
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! E Devlet Bedelli askerlik yerleri sorgulama!
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! E Devlet Bedelli askerlik yerleri sorgulama! Bedelli askerlik yerleri yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu. Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden öğrenilebilecek. İşte bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı…
28.01.2022 Gündem
Asker eğlencesi meydan savaşına döndü
Asker eğlencesi meydan savaşına döndü  Sultangazi'de asker eğlencesinde 2 grup arasında kavga çıktı. Yaşanan tekmeli ve yumruklu kavga cep telefonu kameralarına yansıdı.
26.12.2021 Yaşam
Yolu kapatıp asker eğlencesi düzenleyen 8 sürücüye para cezası
Yolu kapatıp asker eğlencesi düzenleyen 8 sürücüye para cezası Bursa’nın İnegöl ilçesinde yolu kapatıp asker eğlencesi yapan 8 otomobil sürücüsüne tdoplam 4 bin lira cezai işlem uygulandı.
26.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asker Eğlencesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker eğlencesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.