Aşkabat

Aşkabat

Son dakika Aşkabat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşkabat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşkabat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşkabat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşkabat gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 aşkabat haberi bulunmuştur. Tüm aşkabat haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın düzenlenecek konserler sebebiyle bazı yollar araç geçişine kapatılacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.
18.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Türkmenistan’a geldi.
13.12.2022 Siyaset
Ukrayna savaşının başlamasından sonra Putin'den bir ilk!
Ukrayna savaşının başlamasından sonra Putin'den bir ilk! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşının ardından ilk yurtdışı ziyaretini Tacikistan ve Türkmenistan’a gerçekleştirecek.
27.06.2022 Dünya
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara’da kapalı yollar Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatılacak. İşte 31 Aralık Ankara’da kapalı yollar….
23.12.2021 Yaşam
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Valilik resmen açıkladı. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle araç trafiğine yasaklanacak yolları tek tek açıkladı.
22.12.2021 Gündem
Rusya’dan Ukrayna açıklaması: Erdoğan ve Putin, arabuluculuk konusunu görüşülebilir
Rusya’dan Ukrayna açıklaması: Erdoğan ve Putin, arabuluculuk konusunu görüşülebilir Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında planlanan telefon görüşmesinde Ukrayna ile arabuluculuk konusunun ele alınabileceğini söyledi.
1.12.2021 Siyaset
İran, Azerbaycan ve Türkmenistan'dan kritik doğal gaz anlaşması! İmzalar atıldı
İran, Azerbaycan ve Türkmenistan'dan kritik doğal gaz anlaşması! İmzalar atıldı İran, Azerbaycan ve Türkmenistan arasında yılda 2 milyar metreküplük doğalgaz takas anlaşması imzalandı.
28.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat’ta Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.
28.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İranlı mevkidaşı Reisi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İranlı mevkidaşı Reisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’da bir görüşme gerçekleştirdi
28.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'da! Tarihi imzalar atıldı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'da! Tarihi imzalar atıldı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkmenistan’a geldi. İki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı. Anlaşmalar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
27.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 15'inci Liderler Zirvesi'ne katılmak için 27- 28 Kasım'da Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek.
26.11.2021 Siyaset
THY'nin ocak ayı uçuş planı belli oldu
THY'nin ocak ayı uçuş planı belli oldu Koronavirüs nedeniyle uçuşlarını bir süre durduran 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yollarının (THY) 2021 yılı ocak ayı uçuş planı belli oldu.
1.01.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Türkmenistan mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Türkmenistan mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'ın daimi tarafsızlığının 25. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen konferansa video mesaj gönderdi.
12.12.2020 Siyaset
Resmiyet kazandı! Türkiye ve 5 ülke...
Resmiyet kazandı! Türkiye ve 5 ülke... Türkiye'nin Afganistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan ve Macaristan ile imzaladığı anlaşmalara dair kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.05.2020 Gündem
Bursluluk sınavı başvuru kılavuzunu yayımladı! 2020 İOKBS başvurusu ne zaman? MEB, 2020 bursluluk sınav tarihi...
Bursluluk sınavı başvuru kılavuzunu yayımladı! 2020 İOKBS başvurusu ne zaman? MEB, 2020 bursluluk sınav tarihi... Milli Eğitim Bakanlığı, 2020 ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk başvuru kılavuzunu yayımladı. ve lise öğrencilerinin meraklı bekleyişi sona erdi. Peki, 2020 bursluluk sınavı başvurusu ne zaman? MEB 2020 İOKBS Bursluluk sınav tarihi ne zaman?
4.02.2020 Eğitim
Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk
Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk Bugün, Dünya Engelliler Günü. Ülkemizdeki sayıları 3 milyon ve sadece yüzde ikisi eğitim alıyor! Oysa özel gereksinimli çocukların kendi yaşantılarını özgürce sürdürebilmeleri açısından eğitim çok önemli!
3.12.2019 Gündem
Büyükelçi ataması kararnamesi yayımlandı!
Büyükelçi ataması kararnamesi yayımlandı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bazı ülkelere atanan büyükelçileri arayarak yeni görevlerini bildirdi.
12.09.2019 Gündem
MEB, bursluluk sınav kılavuzunu yayımladı
MEB, bursluluk sınav kılavuzunu yayımladı Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı e-Kılavuzunu yayımladı.
11.03.2019 Eğitim
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Türkmenistan'da
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Türkmenistan'da Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Türk firmalarına verdiği destek dolayısıyla Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov'a teşekkür etti.
9.11.2018 Gündem
Asya Pasifik Yayın Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Eren oldu
Asya Pasifik Yayın Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Eren oldu TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren, Asya Pasifik Yayın Birliği Başkan Yardımcılığına seçildi.
5.10.2018 Gündem
THY açıkladı: Çok sayıda atama yapıldı
THY açıkladı: Çok sayıda atama yapıldı Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi akşam üzeri yaptığı duyuru ile bir çok birimde atamalar gerçekleştirdiğini duyurdu.
14.09.2018 Ekonomi
Türkmenistan Süper Kupa Finali Hüseyin Göçek'in!
Türkmenistan Süper Kupa Finali Hüseyin Göçek'in! TFF, FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in, Türkmenistan Futbol Federasyonu'nun daveti ile FC Altın Asır ve FC Ahal takımları arasında oynanacak Türkmenistan Süper Kupa Finali'ni yöneteceğini açıkladı.
20.06.2018 Futbol
Renkli arabaları yasakladılar!
Renkli arabaları yasakladılar! Türkmenistan'daki renkli araba yasağıyla sadece beyaz renkli arabaların kullanılmasına karar verildi. Vatandaşlar arabalarını beyaza boyamaya başlayınca Aşkabat'ta beyaz boya kıtlığı yaşandı.
5.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aşkabat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşkabat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.