Asamoah Gyan

Asamoah Gyan

Son dakika Asamoah Gyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asamoah Gyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asamoah Gyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asamoah Gyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asamoah gyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 asamoah gyan haberi bulunmuştur. Tüm asamoah gyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan ve yaşamını yitiren Christian Atsu'nun ölümü Gana'yı yasa bağladı.
23.02.2023 Süper Lig
Asamoah Gyan'dan Kayserispor'a haciz!
Asamoah Gyan'dan Kayserispor'a haciz! Ganalı yıldız Asamoah Gyan, İstikbal Mobilya Kayserispor’a haciz gönderdi.
28.05.2019 Kayseri Spor
Gyan'ın bırakma sebebi Ayew!
Gyan'ın bırakma sebebi Ayew! Gana Milli Takımı'nın uzun yıllar kaptanlığını yapan efsane ismi Asamoah Gyan'ın milli takımı bırakma kararının nedeni belli oldu. 33 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde bu yöndeki kararını duyurmuştu.
24.05.2019 Fenerbahçe
"Ligin son haftalarına rahat girmek istiyoruz"
"Ligin son haftalarına rahat girmek istiyoruz" İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde art arda Fenerbahçe ve Göztepe'yi konuk edeceklerini, bu iki maçtan 6 puanla çıkmayı hedeflediklerini söyledi.
4.02.2019 Kayseri Spor
Asamoah Gyan Kayseri'yi dünyaya tanıtıyor
Asamoah Gyan Kayseri'yi dünyaya tanıtıyor Kayserispor'un dünyaca ünlü futbolcusu ve iyi bir sosyal medya kullanıcısı olan Asamoah Gyan Kayseri ve sarı-kırmızılı takımın tanıtımına destek oluyor.
11.01.2019 Kayseri Spor
Asamoah Gyan ülkesine gitti
Asamoah Gyan ülkesine gitti Ligin ikinci yari hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Kayserispor’da Rajko Rotman’dan sonra Asamoah Gyan da kamptan ayrıldı.
9.01.2019 Kayseri Spor
Gyan 2 hafta sahalardan uzak kalacak
Gyan 2 hafta sahalardan uzak kalacak Kayserispor’un Ganalı futbolcusu Asamoah Gyan 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
7.01.2019 Kayseri Spor
Kayserispor'da vazgeçilmez Chery!
Kayserispor'da vazgeçilmez Chery! Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun ilk yarısını 19 puanla kapatan Kayserispor'da 17 maçta bin 433 dakika sahada kalan Hollandalı oyuncu Tjaronn Chery, takımının en istikrarlı futbolcusu oldu.
25.12.2018 Kayseri Spor
Kayserispor - Akhisarspor: 1-0
Kayserispor - Akhisarspor: 1-0 Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kayserispor, konuk ettiği Akhisarspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.
16.12.2018 Futbol
Ayew'le sürpriz görüşme!
Ayew'le sürpriz görüşme! Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Andre Ayew, kaptanlık görüşmesine çağrıldı. Gana Milli Takımı'nda hareketli saatler yaşandı.
20.11.2018 Futbol
Ertuğrul Sağlam: Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz"
Ertuğrul Sağlam: Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz" UEFA Uluslar Ligi müsabakaları nedeniyle lige verilen arada antrenmanlarına devam eden Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
15.11.2018 Kayseri Spor
Kayseri'de tam 7 gol! Turlayan...
Kayseri'de tam 7 gol! Turlayan... Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Kayserispor, Pazarspor'u 6-1 mağlup ederek 5. tura yükseldi.
Sağlam: "Her takımı yenebilecek güçteyiz"
Sağlam: "Her takımı yenebilecek güçteyiz" Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Medipol Başakşehir karşılaşmasında sahadan iyi bir sonuçla ayrılıp camianın motivasyonunu yukarıya çekmeyi hedeflediklerini söyledi.
16.10.2018 Kayseri Spor
Tjaronn Chery: "Daha fazla gol atacağım"
Tjaronn Chery: "Daha fazla gol atacağım" Kayserispor forması altında performansıyla dikkat çeken Tjaronn Chery performansını yeterli bulmadığını belirterek, bundan sonra daha fazla gol atacağını ifade etti.
13.10.2018 Kayseri Spor
Ertuğrul Sağlam'dan oyuncularına: "Gereksiz kart görmeyin"
Ertuğrul Sağlam'dan oyuncularına: "Gereksiz kart görmeyin" Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli maç arasında sakatlıkların art arda gelmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini, buna bir de kart cezalarının eklenmesinin sorun yarattığını söyledi. Bu nedenle de Sağlam, futbolcularını gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardı.
11.10.2018 Kayseri Spor
Ertuğrul Sağlam: "Beşiktaş maçı güzel günlerin başlangıcı olabilir"
Ertuğrul Sağlam: "Beşiktaş maçı güzel günlerin başlangıcı olabilir" Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçını kazanarak güzel günlere başlangıç yapabileceklerini söyledi.
25.09.2018 Kayseri Spor
F.Bahçe'ye bir darbe de Kayseri'den!
F.Bahçe'ye bir darbe de Kayseri'den! Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Ülker Stadı'nda Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, müsabakadan 3-2 mağlup ayrılarak üst üste 3. mağlubiyetini aldı.
1.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Kayserispor
Fenerbahçe - Kayserispor Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor'u ağırlıyor.
1.09.2018 Fenerbahçe
Ertuğrul Sağlam'dan taraftara güvence
Ertuğrul Sağlam'dan taraftara güvence Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, herkesin beğenisi kazanacak, izleyene keyif verecek bir takım oluşturduklarını söyledi.
2.08.2018 Kayseri Spor
Ayew'den Süper Lig'e iki telefon
Ayew'den Süper Lig'e iki telefon Andre Ayew sarı-lacivertlilerin teklifinin ardından futbol hayatını Türkiye’de sürdüren Fenerbahçeli Valbuena ve Galatasaraylı Gomis ile görüştü.
26.07.2018 Fenerbahçe
Bilal Başacıkoğlu'nun hedefi Milli Takım
Bilal Başacıkoğlu'nun hedefi Milli Takım Kayserisporlu futbolcu Bilal Başacıkoğlu, "Bu sezon çok oynayıp ve kendimi de göstererek inşallah milli takıma çağrılırım" dedi.
14.07.2018 Kayseri Spor
Gyan: "Haksız kazanç istemem!"
Gyan: "Haksız kazanç istemem!" Kayserispor'da bekleneni veremeyen ve sözleşmesinde yarı yarıya indirime giden Asamoah Gyan, aldığı parayı iade edebileceğini söyledi.
9.07.2018 Kayseri Spor
Kayserisporlu yıldızlardan EURO 2024 ev sahipliğine destek
Kayserisporlu yıldızlardan EURO 2024 ev sahipliğine destek Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen Asamoah Gyan, Ryan Mendes ve Cristian Sapunaru, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği adaylığına destek oldu.
26.06.2018 Futbol
Başkan açıkladı! İki transfer birden...
Başkan açıkladı! İki transfer birden... Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sözleşmeleri süren futbolculardan Asamoah Gyan ve Silvestre Varela ile önümüzdeki sezon için görüşmelerin devam ettiğini belirtti.
28.05.2018 Kayseri Spor
Artem Kravets Kayserispor'da
Artem Kravets Kayserispor'da KAYSERİSPOR, aylardan beri peşinde olduğu Dinamo Kiev'in ve Ukrayna Milli Takımı'nın 28 yaşındaki golcüsü Artem Kravets'i renklerine bağladı.
14.01.2018 Kayseri Spor

Benzer Haber Etiketleri

Asamoah Gyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asamoah gyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.