Gustavo Henrique'yi bitiren haber! Jesus Arteta'nın 4 dakika oynattığı stoperi transfer ediyor
Gustavo Henrique'yi bitiren haber! Jesus Arteta'nın 4 dakika oynattığı stoperi transfer ediyor Defans hattında Luan Peres, Gustavo Henrique, Szalai, Serdar Aziz gibi alternatifleri olmasına rağmen Ali Koç'tan stoper isteyen Jorge Jesus'a müjdeli haber geldi. Henrique transferinde karavana atan Fenerbahçe bu sezon Arteta'nın sadece 4 dakika forma şansı verdiği oyuncuya talip olurken, Sarı Lacivertli yönetimin İngilizlerle temasa geçtiği bildirildi.
7.09.2022 Fenerbahçe
Gustavo Henrique, Ortiz, Penetra derken işte yeni stoper! 'Maaşını ödeyebilirseniz alın'
Gustavo Henrique, Ortiz, Penetra derken işte yeni stoper! 'Maaşını ödeyebilirseniz alın' Kim Min Jae'nin Napoli'ye gitmesi, Serdar Aziz'in sakatlanması ve Tisserand'ın bazı transfer görüşmeleri yapması üzerine harekete geçen Jorge Jesus, Arsenal teknik direktörü Arteta'dan tecrübeli stoperi istedi. İngiliz ekibinden yıllık 3.2 milyon euro kazanan oyuncunun gelmeye çok sıcak bakmadığı belirtilirken, Arsenal yönetiminin Ali Koç'a 'Maaşını ödeyebilirseniz zorluk çıkarmayız' dediği öğrenildi.
26.07.2022 Fenerbahçe
Arteta'nın Mesut Özil açıklaması Fenerbahçelileri şok etti
Arteta'nın Mesut Özil açıklaması Fenerbahçelileri şok etti Dün evinde Crystal Palace ile 0-0 berabere kalan Arsenal'de Arteta, Mesut Özil transferi hakkında 'henüz somut bir gelişme yok' dedi.
15.01.2021 Fenerbahçe
Arteta'dan bir Mesut Özil açıklaması daha
Arteta'dan bir Mesut Özil açıklaması daha Arsenal teknik direktörü Arteta, Mesut Özil'in transferi hakkında 'Henüz bir sonuç yok' dedi.
11.01.2021 Fenerbahçe