Arman Bıçakcı

Arman Bıçakcı

Son dakika Arman Bıçakcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arman Bıçakcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arman Bıçakcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arman Bıçakcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arman bıçakcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 arman bıçakcı haberi bulunmuştur. Tüm arman bıçakcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, şimdilerde ilk bebeğine hamile olan Songül Öden, önceki gün Baltalimanı’nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hamilelik süreciyle ilgili konuştu.
27.10.2023 Magazin
Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Songül Öden'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu İş adamı Arman Bıçakçı ile evli olan başarılı oyuncu Songül Öden, bebek bekleyerek büyük bir heyecan içerisinde günleri sayıyor.
27.08.2023 Magazin
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım cevabı: Biz bir yolunu bulur görüşürüz Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kaan Yıldırım, önceki gün film özel gösteriminde objektiflere yansıdı. Dizide sergilediği performansla izleyiciden alkış alan 28 yaşındaki güzel, "İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz, aranızda özlem olacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
21.10.2022 Magazin
Songül Öden-Arman Bıçakçı çiftinden tatil pozları!
Songül Öden-Arman Bıçakçı çiftinden tatil pozları! Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile birlikte Miami'ye gitti. Öden, Bıçakçı ile tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı da ihmal etmedi.
21.12.2021 Magazin
Balayı ileri bir tarihe ertelendi
Balayı ileri bir tarihe ertelendi Songül Öden ve iş insanı Arman Bıçakçı, geçtiğimiz hafta evlendikten sonra Alaçatı’ya geçti.
5.08.2020 Magazin
Arman Bıçakcı kaç yaşında, nereli? Songül Öden ile evlenen Arman Bıçakcı kim?
Arman Bıçakcı kaç yaşında, nereli? Songül Öden ile evlenen Arman Bıçakcı kim? Ünlü oyuncu Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile aile arasında gerçekleştirdikleri sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. Aile arasında bir törenle evlenen Öden ve Bıçakçı’nın nikahını Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi müdürü Osman Şener Kurtoğlu kıyarken, Songül Öden'in nikah şahitliğini Arzum Onan ve Esra Dermancıoğlu , Arman Bıçakçı’nın ise Sevan Bıçakçı ve Osanna Olgun üstlendi. Haberin ardından Arman Bıçakçı hakkında araştırmalar da arttı. Peki, Sevan Bıçakcı kimdir?
28.07.2020 Gündem
Songül Öden ile Arman Bıçakçı, 27 Temmuz'da evleniyor
Songül Öden ile Arman Bıçakçı, 27 Temmuz'da evleniyor Oyuncu Songül Öden, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu Arman Bıçakçı ile evleniyor. Çift, 27 Temmuz Pazartesi günü nikâh masasına oturacak.
25.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arman Bıçakcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arman bıçakcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.