Eski Fenerbahçeli yıldız ile el ele! Arina Fedorovtseva'nın aşkı belgelendi
Eski Fenerbahçeli yıldız ile el ele! Arina Fedorovtseva'nın aşkı belgelendi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Arina Fedorovtseva özel hayatıyla gündem oldu. Arina, bir AVM'de eski Fenerbahçeli sporcu ile el ele görüntülendi.
8.09.2023 Şampiy10
Arina Fedorovtseva'nın aşkı ifşa oldu! Fenerbahçeli yıldıza tutuldu, tribüne kadar gidip bakın ne yaptı?
Arina Fedorovtseva'nın aşkı ifşa oldu! Fenerbahçeli yıldıza tutuldu, tribüne kadar gidip bakın ne yaptı? Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın 19 yaşındaki yıldız voleybolcusu Arina Fedorovtseva'nın özel hayatı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda Fenerbahçe'nin eski futbolculusuyla aşk iddiaları ile gündeme gelen Arina, bu iddiaları dün gece tribünden izlediği maç ile doğrulamış oldu.
4.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı!
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı! Fenerbahçe Opet'in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva sakatlık tehlikesi atlattı. Avrupa'da Stuttgart'a kaybeden Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi'nde İlbank'a set vermedi. Sarı-lacivertli takımın yıldız smaçörü Arina Fedorovtseva maçta büyük tehlike atlattı.
24.12.2022 Voleybol
Arina Fedorovtseva: Türkler sürekli evlilik teklif ediyor
Arina Fedorovtseva: Türkler sürekli evlilik teklif ediyor Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Rus yıldızı Arina Fedorovtseva, Rus basınına verdiği röportajda İstanbul'daki hayatı, Türklerin kendisine olan ilgisi ve Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.
16.11.2022 Magazin