Aramızda Kalmasın

Aramızda Kalmasın

Son dakika aramızda kalmasın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aramızda kalmasın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aramızda kalmasın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aramızda Kalmasın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aramızda kalmasın gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 aramızda kalmasın haberi bulunmuştur. Tüm aramızda kalmasın haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir! Türkiye’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Hayriye Hanım’ı Güven Hokna, “Aramızda Kalmasın” adlı programa konuk oldu. Hokna programda Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü hakkında övgü dolu sözler söyledi.
2.04.2024 Magazin
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Tanyeli hastalığını anlattı: Doktorlar zamanla yarıştığımı söylüyor
Tanyeli hastalığını anlattı: Doktorlar zamanla yarıştığımı söylüyor Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’ Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'un ekrana döneceğinin müjdesini vermesinin ardından Beyaz Show sabırsızlıkla beklenilmeye başlandı. Beyazıt Öztürk programla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.
10.02.2024 Magazin
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
Kayahan’ın eşi ünlü müzisyenle aşk yaşıyor!
Kayahan’ın eşi ünlü müzisyenle aşk yaşıyor! Nisan 2015’te vefat eden sanatçı Kayahan’ın 22 yıllık eşi İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başladı.
30.10.2017 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 26 Haziran Pazartesi TV8’nin 26 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli güldürü programı ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor yer alıyor. Yarışmanın bitmesi ile birlikte artık yarışmacıların ada hakkındaki düşünceleri merak ediliyor. TV8’nin 26 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma TV8’in 23 Haziran Cuma günkü yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli sağlık programıyla başlıyor. Akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı Survivor 2017’nin final bölümü yayınlanacak. Adanın şampiyonu kim olacak? Kıyasıya mücadele son defa yaşanacak ve sonuçlar belli olacak. TV8’in 23 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Canlı yayında 'lan' kavgası!
Canlı yayında 'lan' kavgası! 'Aramızda Kalmasın' programında Salih Keçeci'nin kendisine "lan" diye hitap etmesi Hakan Ural'ı çıldırttı. Programda gerginlik büyüyünce reklam arasına gidildi.
20.06.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 19 Haziran Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 19 Haziran Pazartesi TV8’in 19 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktorum isimli günlük program ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü yer alacak. Son günlere girildikçe adada artan heyecanla birlikte yarışmacılar da sabırsızlanıyor. TV8’in 19 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma TV8’in 16 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor programının yeni bölümü ile başlıyor ve eğitici, eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 16 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Haziran Pazartesi TV8’in 12 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli sağlık programı ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. TV8 akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 12 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Aşk Kural tanımaz!
Aşk Kural tanımaz! Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural’ın aşkı belgelendi.
7.06.2017 Magazin
Sıla-Ahmet Kural aşkının fotoğrafı
Sıla-Ahmet Kural aşkının fotoğrafı TV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programında, Ahmet Kural ile Sıla aşkının ilk görüntüsü yayımlandı.
7.06.2017 Magazin
Hakan Ural: Faruk Salman ile Deniz Seki ayrıldı
Hakan Ural: Faruk Salman ile Deniz Seki ayrıldı Hakan Ural Aramızda Kalmasın'ın canlı yayınında 5 Haziran'da cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki ile nişanlısı Faruk Salman'ın ayrıldığını açıkladı.
26.05.2017 Magazin
Deniz Seki ve Faruk Salman ilişkisi bitti mi?
Deniz Seki ve Faruk Salman ilişkisi bitti mi? Hakan Ural Aramızda Kalmasın'ın canlı yayınında 5 Haziran'da cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki ile nişanlısı Faruk Salman'ın ayrıldığını açıkladı.
21.01.2022 Magazin
Eser West'ten bomba itiraf. Yeni bir aşka mı yelken açtı?
Eser West'ten bomba itiraf. Yeni bir aşka mı yelken açtı? Aramızda Kalmasın programına katılan Eser West Cansel Çördük ile neden ayrıldıklarını açıkladı.Ayrıca Duygu Çetinkaya'nın "Başka bir kızla barda yakınlaştığın doğru mu?" sorusuna "Bilmiyorum, olabilir sonuçta bekar bir adamım" diyerek akılda yeni bir ilişkiye mi başladı? sorusunu bıraktı.
21.01.2022 Magazin
Asena Atalay'ın ekonomik durumu iyi değil!
Asena Atalay'ın ekonomik durumu iyi değil! Eski eşi Caner Erkin ile davalık olan Asena Atalay hakkında basına yansıyan gelişmelerin arkasında yatan sebepler canlı yayında masaya yatırıldı.
8.03.2017 Magazin
Şafak Sezer'den iki sürpriz proje!
Şafak Sezer'den iki sürpriz proje! Sağlığına kavuşan Şafak Sezer, haziran ayında komedi filmi ile seyirciyle buluşacak. Ünlü komedyen ayrıca, yeni bir şov programı yapacak.
23.02.2017 Kültür Sanat
Hülya Avşar'dan sürpriz karar!
Hülya Avşar'dan sürpriz karar! Usta magazinci Salih Keçeci, TV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın'ın canlı yayınında, Hülya Avşar'la ilgili flaş bir açıklamada bulundu.
7.02.2017 Magazin
Eser West kriz geçirmişti! Eski yarışmacıdan şok itiraf...
Eser West kriz geçirmişti! Eski yarışmacıdan şok itiraf... Duygu Çetinkaya, 'Survivor 2017'de gönüllüler takımında mücadele eden Eser West'in sinir krizi geçirdiği anları yorumladı.
30.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aramızda Kalmasın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aramızda kalmasın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.