App Store

App Store

Son dakika app store haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan app store ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını app store haber sayfamızda bulabilirsiniz.

App Store

haberleri sayfasında son dakika yaşanan app store gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 app store haberi bulunmuştur. Tüm app store haberleri aşağıda listelenmiştir.
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi başlıyor. Bugün itibarıyla Togg'da çekiliş yapılmayacak. Sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacak.
20.01.2024 Ekonomi
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın!
Twitter'ın en büyük rakibi geliyor: 6 Temmuz'un şafağında App Store'a bakın! Elon Musk'la Mark Zuckerberg'ü kafes dövüşüne hazırlanmaya iten detayların belki de başında Meta'nın Twitter'a rakip bir uygulama çıkarıyor olması geliyor. Merakla beklenen uygulama Threads için artık gün sayıyoruz. Hatta iOS'ta App Store'a göre Threads, 6 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Google Play'de de bir süredir listelenen ancak bir yayın tarihi belirtilmeyen uygulamanın gerçekten 6 Temmuz'da çıkıp çıkmayacağı ise şimdiden merak konusu
4.07.2023 Bilim ve Teknoloji
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı?
App Plaka Nedir, Neye Denir? App Plakalar Yasak Mı? "App Plaka" uygulaması, Türkiye'deki araç plakalarının tespit edilmesi ve araç sahipleri hakkında bilgi edinilmesi için kullanılan bir mobil uygulamadır. Bu uygulama, Türkiye'nin plaka veri tabanına erişebilir ve araç plakalarını okuyarak araç sahipleri hakkında çeşitli bilgiler sağlayabilir.
3.06.2023 Gündem
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.
14.03.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor Togg’un Google ve Yandex’e rakip olacak Trumore uygulaması hayata geçiyor. Uygulama, girilen rota üzerindeki paralı köprü ve otoyolların ne kadar tutacağını, aracınız elektrikliyse ne kadar enerji harcayacağını gösteriyor. Tarihi yerleri, müzeleri, kültür rotalarını ayrıntılı biliyor. İşte Trumore ile ilgili detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki!
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın KADES uygulaması gündem oldu. Türkiye’de de kadında yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı KADES uygulamasını hayata geçirdi. Düzenlenen programlar ve etkinliklerde sıklıkla KADES uygulamasından bahsediliyor. Her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiği dikkat çekilirken uygulama ile şiddet vakalarında daha hızlı müdahale mümkün olabiliyor. Peki, Kades nasıl indirilir? Kades uygulaması indirmek ücretsiz mi? Kades uygulaması indirme linkleri!
25.11.2022 Gündem
Iphone Ekran Kaydı Nasıl Yapılır? Apple'da Ekranı Videoya Alma Yöntemleri...
Iphone Ekran Kaydı Nasıl Yapılır? Apple'da Ekranı Videoya Alma Yöntemleri... Telefon kullanımı sırasında herkesin kullandığı farklı özelliklerin olduğu bilinmektedir. Iphone kullanıcıları tarafından da en yaygın olarak kullanılmakta olan özelliklerden bir tanesi ekran kaydı yapmak olmaktadır. Ekran kaydı yapılması çeşitli uygulamalarla mümkün olabilmektedir.
11.11.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir?
İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İstanbulkart Mobil’in sunduğu QR kodla ödeme özelliği artık Marmaray’da da kullanılabilecek. Seyahat etmek için fiziksel karta ihtiyaç duymayan İstanbullular Marmaray aktarmasını da kolayca yapabilecek. Marmaray’a 332 yeni nesil QR kodlu turnike, 346 iade alabileceği turnike konuldu. İBB’nin toplu ulaşım ağıyla entegre bu yeni sistemle İstanbul’da kesintisiz digital ulaşım imkanı da sağlanmış oldu. Peki, İstanbulkart QR kodla geçiş nasıl yapılır? Toplu taşımada QR kod nasıl kullanılır? İstanbulkart Mobil nasıl indirilir? İşte detaylar…
2.08.2022 Yaşam
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir?
İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir? İnstagram’a gelen yeni güncellemeyle kullanıcılar yeni özelliklerle karşılaşamaya başladı. Instagram'ın neden siyah olduğu soruları da güncelleme sonrası en çok merak edilen konu oldu. Peki, Instagram’a ne oldu, İnstagram siyah ekran nedir, İnstagram’ın arka plan neden siyah? Arka planı nasıl düzeltilir?
29.06.2022 Bilim ve Teknoloji
7878 kimin numarası, Vodafone 7878 onay mesajı nedir? 7878’den gelen mesajlar dolandırıcı mı, mobil ödeme sözleşmesi nedir?
7878 kimin numarası, Vodafone 7878 onay mesajı nedir? 7878’den gelen mesajlar dolandırıcı mı, mobil ödeme sözleşmesi nedir? 7878 onay mesajı nedir, 7878 neyin numarası? 7878 onay mesajı alan Vodafone kullanıcıları arama motorlarına yönelerek araştırma yapıyor. Cep telefonlarına gelen 7878 onay mesajının dolandırıcılıkla bir bağlantı olup olmadığını sorgulayan kullanıcılar “Vodafone 7878 nedir, 7878 onay mesajı ne anlama geliyor, mobil ödeme sözleşmesi nedi” diye soruyor.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı?
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı? Elon Musk’un yaptığı Truth Social paylaşımı gündem oldu. 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alan Elon Musk, Truth Social paylaşımı yaptı. Musk, Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile Truth Social’ın, Twitter’ı geride bıraktığını duyurdu. Peki, Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social sahibi kim? Truth Social nasıl indirilir? İşte detaylar…
27.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Donald Trump’ın sosyal medya uygulaması 'Truth Social' kullanıma sunuldu
Donald Trump’ın sosyal medya uygulaması 'Truth Social' kullanıma sunuldu Donald Trump’a ait yeni sosyal medya uygulaması “Truth Social” kullanıcılara sunuldu.
21.02.2022 Bilim ve Teknoloji
HES kodu alma! E-devlet olmadan SMS ile HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma!
HES kodu alma! E-devlet olmadan SMS ile HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma! YKS başvuru kılavuzunun açıklanmasıyla HES kodu alma süreci de araştırılmaya başlandı. Sınava girişte HES kodu zorunlu olduğundan adayların, HES kodunu başvurudan önce edinmiş olması gerekiyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma…
12.02.2022 Gündem
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? 2022 yılı araç muayene ücreti 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırılmıştı. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. Peki, 2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK'te kredi kartı geçiyor mu? İşte tüm detaylar…
31.01.2022 Gündem
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı!
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı! Kadına yönelik şiddetle mücadele için İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan KADES uygulaması, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeniden gündemde. Sosyal medya hesabından saplantılı bir hayranı yüzünden yaşadıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, kadınlara KADES uygulamasını telefonlarına indirme çağrısında bulundu. Peki, KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte KADES kullanımı ve KADES indirme linki!
26.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

App Store ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki app store haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.