Çok sessiz ve sinsi ilerliyor, pimi çekilmiş bir bombadan farksız! Hastalar hastane yolunda ölüyor
Çok sessiz ve sinsi ilerliyor, pimi çekilmiş bir bombadan farksız! Hastalar hastane yolunda ölüyor Çok sessiz ve sinsi bir hastalık, insan sağlığı için adeta bir saatli bomba ani ölümle sonuçlanabiliyor. Hipertansiyon, tütün kullanımı, KOAH, bazı bağ-destek doku hastalıkları ve enfeksiyona bağlı hastalıkları ile ortaya çıkıyor. Geç tespit edilen bu hastalık türünün hayati risk oluşturduğunu belirten Op. Dr. İhsan Alur, tedavi edilmemesi durumunda pimi çekilmiş bir bombadan farksız olduğunu söyledi. Bu hastalığa yakalanan hastaların büyük çoğunluğu, hastaneye ulaşamadan hayatını kaybediyor.
28.07.2023 Sağlık
Aort kapağı ameliyatsız değiştirildi
Aort kapağı ameliyatsız değiştirildi Kayseri'de Hasan Güneş'in (72), işlevini yerine getirmeyen aort kapağı, kasık damarından girilerek TAVI (transkateter aort kapak yerleştirilmesi) işlemiyle değiştirildi.
14.03.2021 Sağlık
Balon şişirirken öldü!
Balon şişirirken öldü! Kocaeli’nin Gebze ilçesinde balon şişirirken aort damarı yırtılan kadın hayatını kaybetti.
19.05.2017 Yaşam
Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı
Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı Sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan, dün akşam rahatsızlandı. Acil olarak hastaneye kaldırılan Aydoğan'ın aort damarının yırtıldığı anlaşıldı. 10 saattir ameliyatta olduğu öğrenilen Aydoğan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
8.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri