AÖL ek sınav sonucu sorgulama! AÖL işlemleri için tarih uzatıldı!
AÖL ek sınav sonucu sorgulama! AÖL işlemleri için tarih uzatıldı! AÖL ek sınavı 6 Ekim'de gerçekleşti, hemen sonrasında gözler sonuçlara çevrildi. MEB, AÖL ek sınav sonuçlarını açıklandı, haberimizden sorgulayabilirsiniz. Ayrıca AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için verilen tarih de uzatıldı.
22.10.2018 Gündem
AÖL ilk kayıt ve yenileme işlemlerinin son tarihi uzatıldı!
AÖL ilk kayıt ve yenileme işlemlerinin son tarihi uzatıldı! AÖL ilk kayıt ve yenileme işlemlerini tamamlayamayan kişiler için sevindirici haber geldi. AÖL ilk kayıt ve yenilemelerinin sona ereceği tarih belli oldu. Peki AÖL işlemleri nereden yapılıyor, ücreti nedir?
1.10.2018 Gündem
AÖL ilk kayıt işlemleri ne zaman tamamlanacak?
AÖL ilk kayıt işlemleri ne zaman tamamlanacak? AÖL ilk kayıt işlemleri 3 Eylül'de başladı ve 21 Eylül tarihinde sona erecek. MEB resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurular nasıl gerçekleşiyor? 2018 yılı AÖL kayıtları hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
12.09.2018 Gündem
AÖL ilk kayıt işlemleri nasıl yapılır, ne zaman sona erecek?
AÖL ilk kayıt işlemleri nasıl yapılır, ne zaman sona erecek? AÖL ilk kayıtları 3 Eylül'de MEB tarafından alınmaya başlandı. 21 Eylül'de son bulacak olan AÖL ilk kayıt işlemlerinin nasıl yapıldığı binlerce kişi tarafından merak ediliyor. 2018 yılı AÖL başvurularına ilişkin bilgileri haberimizde derledik.
11.09.2018 Gündem