AÖF yaz okulu kayıt 2021 başvuru ekranı! AÖF yaz okulu için kayıt ve ders seçimi nasıl yapılır 2021, kayıt ücreti ne kadar?
AÖF yaz okulu kayıt 2021 başvuru ekranı! AÖF yaz okulu için kayıt ve ders seçimi nasıl yapılır 2021, kayıt ücreti ne kadar? AÖF yaz okulu kayıt ekranı dünden beri yoğun ilgi görüyor. AÖF yaz okulu kayıtları ve ders seçimi nasıl yapılır, sorusu AÖF yaz okulu kaydı yaptıracaklar tarafından merakla sorgulanıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı yaz okulu kayıtları 5-9 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek. Yaz okulu kayıtları sırasında ders seçimi yapmadan öğrenciler bankadan ücret ödemelerini yapamayacak. En fazla 5 ders seçimi yapabilecek öğrenciler için AÖF yaz okulu kayıt sürecini aktardık.
6.07.2021 Eğitim
GÜNCELLENDİ! AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman 2021, tarihleri? AFÖ yaz okulu online mı olacak 2021, AÖF yaz okulu 2021 başvuru ve yeni kayıt tarihi!
GÜNCELLENDİ! AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman 2021, tarihleri? AFÖ yaz okulu online mı olacak 2021, AÖF yaz okulu 2021 başvuru ve yeni kayıt tarihi! AÖF yaz okulu kayıt ve sınav tarihleri değişti. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt ve sınav tarihlerinde güncellendiğini duyurdu. AÖF yaz okulu kayıt tarihi ne zaman, tarihleri? AFÖ yaz okulu online mı olacak 2021, AÖF yaz okulu 2021 başvuru ve kayıt tarihi!
21.06.2021 Eğitim
AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman 2020? AÖF yaz okulu başvurusu nasıl yapılır (AÖF yaz okulu kayıt yenileme ve AÖF yaz okulu kayıt ol linki)
AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman 2020? AÖF yaz okulu başvurusu nasıl yapılır (AÖF yaz okulu kayıt yenileme ve AÖF yaz okulu kayıt ol linki) AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? sorusuna cevap aranıyor. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavları geçtiğimiz hafta sona erdi. Corona virüs önlemleri nedeniyle online yapılan bitirme sınavların ardından öğrenciler gözlerini yaz okuluna çevirdi. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları başladı. 5 hafta boyunca devam edecek yaz okulu kayıtları 28 Temmuz'da sona eriyor. AÖF yaz okulu başvurusu nasıl yapılır?
23.07.2020 Gündem
AÖF yaz okulu açıklaması! AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? Ücreti ve başvuru tarihi belli mi?
AÖF yaz okulu açıklaması! AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman? Ücreti ve başvuru tarihi belli mi? AÖF yaz okulu konusunda yapılan araştırmalar arttı. Anadolu Üniversitesi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Sonuçlarının erişime açıldığı duyururken, yaz okulu konusunda da açıklama yaptı. Anadolu Üniversitesi, AÖF yaz okulu açılmasına karar verildiğini duyurdu. Duyurunun ardından, AÖF yaz okulu kayıt tarihi açıklandı mı? AÖF yaz okulu ücretleri ne kadar? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
10.07.2020 Eğitim