Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu Antalya Diplomasi Forumu kapsamında ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturum düzenlendi.
3.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya Ukrayna tepkisi: Montrö dahil her uygulamayı kullanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya Ukrayna tepkisi: Montrö dahil her uygulamayı kullanacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, "Temennimiz silahların bir an önce susmasıdır. Biz barışın dünyasını kurmaya mecburuz, savaşın değil. Ateşe benzin dökmenin faydası yok. Bölgemizde sulh için Montrö dahil her uygulamayı kullanacağız" dedi.
11.03.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderlerin eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderlerin eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm dünyada ön yargılar kuvvetlenip ırkçılık yükselirken biz, sevginin dilini hakim kılmak istiyoruz. Dünyanın bu huzur iklimine ihtiyacı var." dedi.
18.06.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Mart ayında Türkiye'de başlıyor
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Mart ayında Türkiye'de başlıyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gelecek yıl mart ayında ilk defa Türkiye'de "Antalya Diplomasi Forumu"nu başlatacaklarını söyledi.
1.12.2019 Gündem