Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Maç 90 dakika, biz Ankara’dan İstanbul’a 80 dakikada gideceğiz. Süper hızlı trenle bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası yeni otoyol yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Uraloğlu yeni projeye ilişkin detayları canlı yayında açıkladı.
30.10.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara-Sivas arasının 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın 26 Nisan'da açılacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili de "Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bundan sonra oluşabilecek tüm risklere karşı bir kalkan oluşturacağız
Bakan Kurum: Bundan sonra oluşabilecek tüm risklere karşı bir kalkan oluşturacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, “13 farklı bilim kurulu oluşturduk, Her bir kurulumuzu oluştururken; kendi meslek dallarına ilişkin daha etkin oldukları ve yeterlilikleriyle öne çıktıkları alanlarda belirledik. Kurullarımızın görev alanlarını risk alanları, afet öncesi yapılması gerekenler, afet uyarı sistemleri, afet sonrası yapılacaklar, yeni teknolojiler gibi birçok alanda belirlemiş olduk ve her bir kurulumuzda ilgili bakanlıklardan, kurumlarımızdan arkadaşlarımız da sürece katkı sağlıyor. Bu deprem değil bundan sonra ülkede oluşabilecek tüm risklere karşı bir kalkan oluşturacağız” dedi.
11.03.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri)
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri) Usta oyuncu Haluk Bilginer Şahsiyet dizindeki performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘’En iyi Erkek Oyuncu’’ seçildi. ‘’Kendimden çok, Türkiye için mutluyum’’ diyen Haluk Bilginer’in hayatını ve oyunculuk kariyerini derledik. Haluk Bilginer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
26.11.2019 Yaşam
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerden olan Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu. İşte Semercioğlu'nun o yazısı...
24.06.2018 Televizyon
'Tarih zulme sessiz kalan kör vicdanları da yazacak'
'Tarih zulme sessiz kalan kör vicdanları da yazacak' Başbakan Yıldırım, "Kudüs'ü oldubittiyle İsrail'in başkenti yapmaya çalışanlara geçit vermedik, vermeyeceğiz. Tarih zulmedenler kadar zulme sessiz kalan kör vicdanları da yazacak. Kudüs bütün insanlığın ortak hazinesidir." dedi.
17.12.2017 Siyaset
Başbakan: Anket sonuçları var ama...
Başbakan: Anket sonuçları var ama... Başbakan Binali Yıldırım, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referanduma sayılı günler kala devam eden anket çalışmalarıyla ilgili konuşan Yıldırım, "Anket sonuçları var ama paylaşmayacağım. Vatandaşlarımıza biraz saygısızlık olarak görüyorum." dedi.
1.04.2017 Siyaset
Ünlü işadamından flaş 3. havalimanı açıklaması
Ünlü işadamından flaş 3. havalimanı açıklaması BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı. THY ile birlikte Londra’da yaşanan örnek gibi buraya da bir pist daha yapılmasını istediklerini söyleyen Akın, "Atatürk Havalimanı’nın kapasitesini 100 - 120 milyon yolcuya kavuşturmak için çok uğraştık. Tabii ki o da bir gün dolacaktı. İstanbul’a 3’üncü bir havalimanı elbette lazım. Ben olsaydım, yapılacak havalimanı bu kadar büyük tutmazdım, daha yapılabilir tutardım" dedi.
17.12.2014 Ekonomi
Bilet fiyatları belli oldu!
Bilet fiyatları belli oldu! Ankara-İstanbul hızlı tren biletleri otobüsten pahalı, uçaktan ucuz olacak. İlk hesaplamalarda 70-80 lira arasında bir fiyat ortaya konuldu. Fiyatın revize edileceği belirtildi.
11.05.2014 Ekonomi
“Hanım düz uçuşa geçtim bir çay demle de içelim!”
“Hanım düz uçuşa geçtim bir çay demle de içelim!” Onlar bröveli, bilmem kaç mil uçuş tecrübesi olan pilotlar... Jumbo jetle transatlantik uçuşu da yapıyorlar, küçük uçaklarla kısa mesafeler de... Sürekli imtihanlara girerek, pilotluk bilgilerini yeniliyorlar... Ancak bu pilotların, bildiğimiz pilotlardan bir farkı var: Onlar evlerinin bir odasını kokpite dönüştürmüş, bilgisayar başında sanal dünyada uçuyorlar!
24.08.2013 Arşiv
Hızlı trenle git gel Ankara üç saat
Hızlı trenle git gel Ankara üç saat 523 kilometrelik İstanbul-Ankara YHT hattında hummalı bir çalışma var...
5.03.2013 Arşiv
Güzergah değişti
Güzergah değişti Yüksek Hızlı Tren projesi, 'Geyve-Sapanca' arasında hızı düşmesin diye güzergahı değiştiriliyor
16.03.2012 Yaşam
İstanbul ve Ankara'da toplu taşıma ücretlerine zam
İstanbul ve Ankara'da toplu taşıma ücretlerine zam İstanbul’da 15 Ağustos’tan itibaren uygulanacak yeni tarifeyle, tam kontör 1,75 TL, öğrenci 1 TL, tek geçişlik bilet ise 3 TL olarak belirlendi...
29.09.2021 Gündem
Gökyüzünde resital: SOLOTÜRK
Gökyüzünde resital: SOLOTÜRK SOLOTÜRK Türkiye’nin, Hava Kuvvetlerimizin ilk tek uçaklı askeri gösteri timi...
29.09.2021 Gündem
Yok çömlek çıktı, yok kuruluydu, yargısıydı, artık engel tanımıyoruz!
Yok çömlek çıktı, yok kuruluydu, yargısıydı, artık engel tanımıyoruz! Eerdoğan Marmaray'ın ne olursa olsun 29 Ekim 2013'te açılacağını söyledi
29.09.2021 Gündem
30 dakikalık yol 3 dakikaya indi
30 dakikalık yol 3 dakikaya indi VATAN muhabirleri gidiş-dönüş 3 bin 247 metre uzunluğundaki tüneli test etti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri