Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Son dakika Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara büyükşehir belediye başkanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.479 ankara büyükşehir belediye başkanlığı haberi bulunmuştur. Tüm ankara büyükşehir belediye başkanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında? Turgut Altınok nereli, hangi belediyenin başkanı?
Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında? Turgut Altınok nereli, hangi belediyenin başkanı? Turgut Altınok kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine hazırlanan Türkiye'de sandık başına milyonlar gidecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de kıyasıya rekabet yaşanacak. Adı geçen isimlerden birisi de hali hazırda Keçiören Belediye Başkanı olan Turgut Altınok oldu. Peki Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında? Turgut Altınok nereli? İşte Turgut Altınok'un hayatı hakkında bilgiler...
18.01.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki savaş oraya sıçradı
İYİ Parti lideri Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki savaş oraya sıçradı Cumhurbaşkanlığı 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki rekabet iyice kızıştı. İki liderin arasındaki rekabet billboardlara da yansıdı. Meral Akşener’in fotoğrafları billboardları süslerken, CHP, Kılıçdaroğlu’nun afişleriyle yanıt verdi.
9.12.2021 Siyaset
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alacak. Yayımlanan ilana göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
1.10.2021 Personel Alımı
Kronik hastalar, çocuğu olan kadınlara ve hamilelere idari izin verildi mi? Kimler idari izinli olacak?
Kronik hastalar, çocuğu olan kadınlara ve hamilelere idari izin verildi mi? Kimler idari izinli olacak? Ankara Valiliği corona virüs tedbirleri kapsamında aldığı son dakika kararı ile Ankara İl sınırları dahilinde uygulanacak kamuda esnek mesai esaslarını belirledi. Peki, Hamilelere idari izin var mı? Kronik hastalar, çocuğu olan kadınlara ve gebelere idari izin verildi mi? İşte Ankara Valiliği son dakika kamuda esnek çalışma ve idari izin genelgesi...
31.08.2020 Memur
Ankara Valiliği açıkladı! Flaş 'kamuda esnek mesai' kararı
Ankara Valiliği açıkladı! Flaş 'kamuda esnek mesai' kararı Son dakika... Ankara Valiliği açıkladı. Yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında Covid-19 salgının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla Ankara İl sınırları dahilinde uygulanacak kamuda esnek mesai esasları belirlendi. Bu kapsamda salgından etkilenmeleri daha muhtemel hamile ve kronik hastalığı olan kamu çalışanları idari izinli sayılabilecek. Düzenleme ile 10 yaş ve daha küçük yaşta çocukları olan kadın personeller, ikinci bir emre kadar evden çalışabilecek." denildi.
31.08.2020 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediyesi 2 Bin 990 işçi alımı yapacak! Başvurular başladı mı? Şartlar neler?
Ankara Büyükşehir Belediyesi 2 Bin 990 işçi alımı yapacak! Başvurular başladı mı? Şartlar neler? Ankara Büyükşehir Belediyesi, işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan duyuruda mezuniyet şartı olmada 2 bin 990 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Başvurular ise başladı. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler? İşte detaylar…
10.03.2020 Personel Alımı
Tarafsız Bölge'ye o soru damga vurdu! 25 mliyonu kabul etseydim...
Tarafsız Bölge'ye o soru damga vurdu! 25 mliyonu kabul etseydim... CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunumuyla ekrana gelen Tarafsız Bölge programına gazeteci Necdet Saraç'ın Sinan Aygün’e sorduğu soru damga vurdu. Aygün, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla gündeme gelmişti.
24.12.2019 Gündem
Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a suç duyurusu!
Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a suç duyurusu! Eski CHP milletvekili ve eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkında “25 milyon lira rüşvet istedikleri iddiasıyla” savcılığa suç duyurusunda bulundu.
20.12.2019 Siyaset
Bahçeli'den son dakika seçim açıklaması
Bahçeli'den son dakika seçim açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarına itirazlarla ilgili sürecin devam ettiğini belirtti ve 'yorum yok' dedi. Bahçeli ayrıca, "Toplum vicdanında huzur bulmayacak şekilde sonuçlananırsa yeni bir seçim düşünülebilir." ifadelerini kullandı.
9.04.2019 Siyaset
Son dakika... Ankara'da son durum!
Son dakika... Ankara'da son durum! Yerel seçim bitti, oy sayımı başladı. İşte kentte son durum.
31.03.2019 Siyaset
CHP Ankara adayı Yavaş: Tabii ki bırakırım
CHP Ankara adayı Yavaş: Tabii ki bırakırım CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.02.2019 Televizyon
AK Parti Ankara adayı Özhaseki 40 programında soruları yanıtladı
AK Parti Ankara adayı Özhaseki 40 programında soruları yanıtladı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.02.2019 Televizyon
YSK'dan Mansur Yavaş'ın iddiasına açıklama
YSK'dan Mansur Yavaş'ın iddiasına açıklama Yüksek Seçim Kurulu(YSK), tek bir itiraz gelmemesine rağmen, sonuçların değiştirildiğine ve tutanakların eksik olduğuna yönelik algı oluşturmaya çalışılmasının doğru görülmediğini bildirdi
24.01.2019 Siyaset
İttifak yorumu: Henüz sonuçlanmadı
İttifak yorumu: Henüz sonuçlanmadı CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstereceği konuşulan Mansur Yavaş'tan sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama geldi.
10.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Partisinin 16’sı büyükşehir 40 il belediye başkan adayını hafta sonu törenle açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında da Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 20 ilin adayını daha açıkladı. Erdoğan ayrıca konuşmasında, "Aralık ayı ile birlikte yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak 2019'a güçlü bir giriş yapacağız" dedi.
27.11.2018 Gündem
CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu-Ahmet Türk görüşmesine ilişkin açıklama!
CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu-Ahmet Türk görüşmesine ilişkin açıklama! CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP'li eski milletvekili Ahmet Türk ile görüşmesine ilişkin, "Sayın Genel Başkanımız, ülkenin birlik ve bekası için bu konuda hassasiyet gösteren herkesle bir araya gelir." dedi.
12.11.2018 Siyaset
MHP’den Ankara için Melih Gökçek hamlesi
MHP’den Ankara için Melih Gökçek hamlesi Bahçeli’nin “Yerel seçimde AK Parti’yle ittifak yapmayacağız” çıkışının ardından MHP’den sürpriz bir hamle geldi. İstanbul’un ardından Ankara için de aday çıkarılacağı açıklanırken, başkent için eski AK Partili Başkan Melih Gökçek ismi gündemde. Bahçeli-Gökçek zirvesinin ardından adaylık netleşecek
24.10.2018 Siyaset
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması
Engin Altay'dan Mansur Yavaş açıklaması CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan belediye başkanı adayları ile ilgili bir açıklama geldi. Altay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş sorusu için "Adaylarımız partimizin evlatlarından gösterilecek" dedi
24.10.2018 Gündem
MHP'de Ankara için Melih Gökçek sürprizi!
MHP'de Ankara için Melih Gökçek sürprizi! MHP kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Melih Gökçek'in düşünüldüğü ifade edildi. Adaylığın Melih Gökçek'in cevabına bağlı olduğu ifade edildi.
24.10.2018 Siyaset
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna: Hayırlı değilse aday olmak istemem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna: Hayırlı değilse aday olmak istemem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Tuna, "Hayırlı olmayacaksa aday olmak istemem" ifadesini kullandı.
20.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan o kanunu onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan o kanunu onayladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, karayollarında geçiş ihlaline ilişkin para cezalarının yüzde 60 oranında azaltılmasını da içeren kanunu onayladı.
25.05.2018 Siyaset
O para cezaları yüzde 60 azalıyor... Meclis'e sunuldu
O para cezaları yüzde 60 azalıyor... Meclis'e sunuldu Karayollarında geçiş ihlaline ilişkin para cezalarını yüzde 60 oranında azaltan düzenlemenin de bulunduğu, bazı kanunlarda değişiklik içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu
11.05.2018 Gündem
CHP'de yerel seçim hareketliliği başladı
CHP'de yerel seçim hareketliliği başladı CHP'de yerel seçimlere bir yıldan az süre kala belediye başkan aday adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi.
3.04.2018 Siyaset
ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu görevinden alındı
ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu görevinden alındı Melih Gökçek'in istifasının ardından Belediye Meclisince Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Tuna, ASKİ Genel Müdürlüğü'ne Necmettin Tahiroğlu'nun yerine Prof. Dr. Cumali Kınacı getirdi.
14.12.2017 Siyaset
Sincan Belediye Başkanı AK Partili Murat Ercan oldu
Sincan Belediye Başkanı AK Partili Murat Ercan oldu Ankara Büyükşehir Başkanı Mustafa Tuna'dan boşalan Sincan Belediye Başkanlığına, Murat Ercan seçildi. Tek aday olan AK Partili Ercan, kullanılan 37 oydan 35'ini alarak, Sincan'ın yeni belediye başkanı oldu.
11.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara büyükşehir belediye başkanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.