Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih  Gökçek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek

Son dakika Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.521 ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek haberi bulunmuştur. Tüm ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Orman Genel Müdürü Karacabey: Kesilen ağaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıştır
Orman Genel Müdürü Karacabey: Kesilen ağaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıştır Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Sarıçalı Dağı'nda yaşları 500 ile 1200 arasındaki 50'ye yakın anıt ağacın kesildiği iddiasıyla ilgili, "Bu yaşlı ağaçlar anıt ağaç vasfında olmayıp, ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş, öz çürüklüğü başlamış, sekonder zararlı ökse otlarının bu ağaçlara arız olduğu, büyümesi ve gelişmesini durdurduğu tespit edilmiştir" dedi.
5.07.2022 Gündem
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı?
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı? 2014'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan, Frankfurt Ticari Ataşesi Yusuf Yerkel, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi. Peki, Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit’in hastalığı nedir, Emir Zahit kaç yaşındaydı? Yusuf Yerkel kimdir?
3.06.2022 Gündem
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği!
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği! Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaşamını yitiren ünlü fizikçi Hawking'in mum heykeliyle olan konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gökçek'in videoda Ateist olarak bilinen Hawking'in heykeline "Rabbimi inkar ediyordun, şimdi hesap veriyorsun" diye sorduğu görüldü. Peki, Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği...
26.02.2022 Gündem
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde dün çıkan uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden, ünlülerin hocası olarak bilinen ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
10.03.2021 Gündem
'Kendini mıncıklatıyor' deyince Meclis karıştı!
'Kendini mıncıklatıyor' deyince Meclis karıştı! 2020 bütçe görüşmelerinde CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili, "Kendini mıncıklamak için belediye kasasından aylığı 3 bin 800 liraya masöz tutuyor" sözleri sonrası Meclis karıştı.
18.12.2019 Siyaset
81 ilde aynı anda başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan startı verdi
81 ilde aynı anda başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan startı verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 11 milyon fidan dikim törenine katılarak ilk fidan dikimini gerçekleştirdi. Törende konuşan Erdoğan,"Bizim yeşil sevgimizi, ağaç hassasiyetimizi, çevre hassasiyetimizi kimsenin terazisi ölçmeye yetmez" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi "Temel Atmama" Töreni'ne sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri kalkmış temel atmama töreni yapıyor. Bunlar bu işlere zaten yabancı. Karakterlerine uygun şekilde düzenlemişler" dedi.
11.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Kayaalp'in nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Kayaalp'in nikah şahidi oldu Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Zeynep Yılmaz ile evlendi.
25.06.2019 Spor Magazin
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı FETÖ'nün darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyelerinden eski Genelkurmay Başkanı başdanışmanı albay Orhan Yıkılkan, iki gün süren savunmasında, dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri komutasındaki isimleri hedef aldı. Savunmasında darbe girişimindeki rolüne değinmeyen Yıkılkan, danışmanlığını yaptığı Akar'ın derdest edilmesine, Adil Öksüz'ün başkanlığındaki darbe toplantılarına katılmasına, günler öncesinde darbe girişimini eski yarbay Levent Türkkan'a bildirmesine ve darbe girişiminden bir buçuk ay önce Akıncı Üssü'nde keşif yapmasına açıklık getiremedi.
23.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
AK Parti-MHP lokal iş birliği yapacak
AK Parti-MHP lokal iş birliği yapacak Yerel seçimde ittifak yapmayacaklarını ancak Cumhur İttifakı’nın süreceğini açıklayan AK Parti ve MHP liderleri, genel tabloyu dikkate alarak yerelde iş birliği arayışında ikinci turu başlatıyor
19.11.2018 Siyaset
Gürsel Tekin: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım!
Gürsel Tekin: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım! CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını belirterek, "Ortadoğulu, Afrikalı belediye meclis üyelerim bile hazır" dedi.
31.10.2018 Siyaset
MHP’den Ankara için Melih Gökçek hamlesi
MHP’den Ankara için Melih Gökçek hamlesi Bahçeli’nin “Yerel seçimde AK Parti’yle ittifak yapmayacağız” çıkışının ardından MHP’den sürpriz bir hamle geldi. İstanbul’un ardından Ankara için de aday çıkarılacağı açıklanırken, başkent için eski AK Partili Başkan Melih Gökçek ismi gündemde. Bahçeli-Gökçek zirvesinin ardından adaylık netleşecek
24.10.2018 Siyaset
Eski Bakan Ayhan için cenaze namazı kılındı
Eski Bakan Ayhan için cenaze namazı kılındı Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan (80) için Ankara Hacı Bayram Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
8.05.2018 Gündem
Ankara otogarı için karar verildi
Ankara otogarı için karar verildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şehirler arası yolculuklarda otobüs yerine hızlı tren ve uçak kullanımının yaygınlaşmasıyla Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (AŞTİ) yükünün azaldığını, bu nedenle Mamak ilçesinde yeni otobüs terminali yapılmasının artık söz konusu olmadığını bildirdi.
22.03.2018 Ekonomi
Melih Gökçek'ten 'dinozor' açıklaması
Melih Gökçek'ten 'dinozor' açıklaması Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili olarak Twitter'dan açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hem AK Parti hem de belediye başkanlığı görevinden istifa etti.
30.10.2017 Siyaset
Melih Gökçek'ten istifanın ardından ilk tweet
Melih Gökçek'ten istifanın ardından ilk tweet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifasının ardından ilk tweetini attı.
29.10.2017 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Melih Gökçek açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Melih Gökçek açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasını değerlendirdi.
29.10.2017 Siyaset
Melih Gökçek dönemi bitti!
Melih Gökçek dönemi bitti! Ankara'da 23 yıllık Melih Gökçek dönemi sona erdi. Gökçek istifasını açıklamak için basın toplantısı düzenledi. İstifa gerekçesini açıklayan Melih Gökçek, "Erdoğan tarafından istifam istendi. Benim davamda emir, demiri keser" dedi.
28.10.2017 Siyaset
Gökçek, istifa edeceği saati açıkladı
Gökçek, istifa edeceği saati açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün saat 14.00'de istifa edeceğini açıkladı.
27.10.2017 Siyaset
Başkan Gökçek'ten patent başvurusu açıklaması
Başkan Gökçek'ten patent başvurusu açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün bazı internet sitelerinde yer alan "Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Türk Patent ve Marka Kurumuna 'İ. Melih Gökçek ar/vr' için marka tescil başvurusu yaptı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
27.10.2017 Siyaset
Melih Gökçek'in yerine kim gelecek?
Melih Gökçek'in yerine kim gelecek? İstifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, cumartesi günü görevini bırakıyor. O güne kadar da veda ziyaretleri yapacağını açıkladı. Merak edilense 23 yılın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı.
25.10.2017 Siyaset
İstifası istenen belediye başkanından açıklama geldi
İstifası istenen belediye başkanından açıklama geldi İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un pazartesi günü istifasını vereceği iddia edildi. Belediye yetkilileri ise istifa edeceği iddialarının gerçek olmadığını açıkladı.
24.10.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.